2.53 score from hupso.pl for:
potrawyregionalne.pl



HTML Content


Titlepotrawy regionalne - najsmakowitszy portal w sieci

Length: 50, Words: 7
Description witamy w najsmakowitszym portalu w sieci. znajdziecie tu doskonałe przepisy, anegdoty, gawędy, opisy obyczajów i obrzędów. zapraszamy i życzymy smacznego

Length: 153, Words: 25
Keywords przepisy, potrawy, dania, kuchnia, potrawy regionalne, dania regionalne, kuchnia regionalna
Robots all
Charset UTF-8
Og Meta - Title pusty
Og Meta - Description pusty
Og Meta - Site name pusty
Tytuł powinien zawierać pomiędzy 10 a 70 znaków (ze spacjami), a mniej niż 12 słów w długości.
Meta opis powinien zawierać pomiędzy 50 a 160 znaków (łącznie ze spacjami), a mniej niż 24 słów w długości.
Kodowanie znaków powinny być określone , UTF-8 jest chyba najlepszy zestaw znaków, aby przejść z powodu UTF-8 jest bardziej międzynarodowy kodowaniem.
Otwarte obiekty wykresu powinny być obecne w stronie internetowej (więcej informacji na temat protokołu OpenGraph: http://ogp.me/)

SEO Content

Words/Characters 1357
Text/HTML 25.26 %
Headings H1 10
H2 0
H3 0
H4 0
H5 0
H6 0
H1
gwarzenie przy warzeniu (558).
poradnik babci aliny (388).
jak wyznacza się wielkanoc?
ćwierkanie na tapczanie (28).
dzień... garkotłuka.
gwarzenie pamięci stanisława.
poradnik babci aliny (387).
pamięci hanny szymanderskiej.
placek pasterski.
gwarzenie przy warzeniu (556).
H2
H3
H4
H5
H6
strong
niedziela
stanisław czubernat
kuba korczak
b
i
niedziela
stanisław czubernat
kuba korczak
em niedziela
stanisław czubernat
kuba korczak
Bolds strong 3
b 0
i 3
em 3
Zawartość strony internetowej powinno zawierać więcej niż 250 słów, z stopa tekst / kod jest wyższy niż 20%.
Pozycji używać znaczników (h1, h2, h3, ...), aby określić temat sekcji lub ustępów na stronie, ale zwykle, użyj mniej niż 6 dla każdego tagu pozycje zachować swoją stronę zwięzły.
Styl używać silnych i kursywy znaczniki podkreślić swoje słowa kluczowe swojej stronie, ale nie nadużywać (mniej niż 16 silnych tagi i 16 znaczników kursywy)

Statystyki strony

twitter:title pusty
twitter:description pusty
google+ itemprop=name pusty
Pliki zewnętrzne 5
Pliki CSS 1
Pliki javascript 4
Plik należy zmniejszyć całkowite odwołanie plików (CSS + JavaScript) do 7-8 maksymalnie.

Linki wewnętrzne i zewnętrzne

Linki 53
Linki wewnętrzne 18
Linki zewnętrzne 35
Linki bez atrybutu Title 32
Linki z atrybutem NOFOLLOW 0
Linki - Użyj atrybutu tytuł dla każdego łącza. Nofollow link jest link, który nie pozwala wyszukiwarkom boty zrealizują są odnośniki no follow. Należy zwracać uwagę na ich użytkowania

Linki wewnętrzne

- index.htm?module=banner&action=click&id=27
- index.htm?module=banner&action=click&id=231
- index.htm?module=banner&action=click&id=196
- index.htm?module=banner&action=click&id=272
- index.htm?module=banner&action=click&id=177
- index.htm?module=banner&action=click&id=127
- index.htm?module=banner&action=click&id=309
- index.htm?module=banner&action=click&id=84
- index.htm?module=banner&action=click&id=305
- index.htm?module=banner&action=click&id=313
- index.htm?module=banner&action=click&id=314
- index.htm?module=banner&action=click&id=304
- index.htm?module=banner&action=click&id=278
- index.htm?module=banner&action=click&id=312
- index.htm?module=banner&action=click&id=277
- index.htm?module=banner&action=click&id=308
- index.htm?module=banner&action=click&id=76
- index.htm?module=banner&action=click&id=311

Linki zewnętrzne

pliki cookies http://potrawyregionalne.pl/371,pliki_cookies.htm
aktualności (ostatni kwartał) http://potrawyregionalne.pl/152,aktualnosci_ostatni_kwartal.htm
specjały http://potrawyregionalne.pl/164,specjaly.htm
przepisy i receptury http://potrawyregionalne.pl/259,przepisy_i_receptury.htm
przyprawy http://potrawyregionalne.pl/168,przyprawy.htm
poradnik babci aliny http://potrawyregionalne.pl/310,poradnik_babci_aliny.htm
gwarzenie przy warzeniu http://potrawyregionalne.pl/209,gwarzenie_przy_warzeniu.htm
ćwierkanie na tapczanie http://potrawyregionalne.pl/389,cwierkanie_na_tapczanie.htm
wierszowane jodło http://potrawyregionalne.pl/228,wierszowane_jodlo.htm
pokochajmy chwasty http://potrawyregionalne.pl/279,pokochajmy_chwasty.htm
zioła http://potrawyregionalne.pl/172,ziola.htm
miody http://potrawyregionalne.pl/387,miody.htm
wody mineralne http://potrawyregionalne.pl/373,wody_mineralne.htm
wokół kuchni i stołu http://potrawyregionalne.pl/302,wokol_kuchni_i_stolu.htm
obyczaje http://potrawyregionalne.pl/243,obyczaje.htm
rękodzieło http://potrawyregionalne.pl/351,rekodzielo.htm
biblioteczka http://potrawyregionalne.pl/270,biblioteczka.htm
na wesoło http://potrawyregionalne.pl/352,na_wesolo.htm
rozmaitości http://potrawyregionalne.pl/169,rozmaitosci.htm
do pobrania http://potrawyregionalne.pl/177,do_pobrania.htm
redakcja http://potrawyregionalne.pl/149,redakcja.htm
http://potrawyregionalne.pl/152,9755,gwarzenie_przy_warzeniu_558_.htm
http://potrawyregionalne.pl/152,9753,poradnik_babci_aliny_388_.htm
http://potrawyregionalne.pl/152,9752,jak_wyznacza_sie_wielkanoc.htm
http://potrawyregionalne.pl/152,9751,cwierkanie_na_tapczanie_28_.htm
http://potrawyregionalne.pl/152,9750,dzien____garkotluka_.htm
http://potrawyregionalne.pl/152,9747,gwarzenie_pamieci_stanislawa_.htm
http://potrawyregionalne.pl/152,9745,poradnik_babci_aliny_387_.htm
http://potrawyregionalne.pl/152,9741,pamieci_hanny_szymanderskiej_.htm
http://potrawyregionalne.pl/152,9742,placek_pasterski_.htm
http://potrawyregionalne.pl/152,9739,gwarzenie_przy_warzeniu_556_.htm
www.potrawyregionalne.pl http://www.potrawyregionalne.pl
www.chariot.pl http://www.chariot.pl
chariotcms v.3.2 nitro http://www.chariot.pl/
- http://www.chariot.pl

Zdjęcia

Zdjęcia 44
Zdjęcia bez atrybutu ALT 12
Zdjęcia bez atrybutu TITLE 34
Korzystanie Obraz ALT i TITLE atrybutu dla każdego obrazu.

Zdjęcia bez atrybutu TITLE

http://potrawyregionalne.pl/templates/default/images/potrawy_top.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/modules/serach.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/modules/left_menu_header.gif
http://potrawyregionalne.pl/media/modules/polecamy.jpg
http://www.potrawyregionalne.pl/media/banners/lpt_baner.jpg
http://www.potrawyregionalne.pl/media/banners/biblioteczkapdf.gif
http://www.potrawyregionalne.pl/media/banners/babciaalina_fb.jpg
http://www.potrawyregionalne.pl/media/banners/czubernatka_fb.jpg
http://www.potrawyregionalne.pl/media/banners/potreg_fb.jpg
http://www.potrawyregionalne.pl/media/banners/kuchniawroclawia_partnerzy.jpg
http://www.potrawyregionalne.pl/media/banners/mds_ban.jpg
http://www.potrawyregionalne.pl/media/banners/klubszefowkuchniban.jpg
http://www.potrawyregionalne.pl/media/banners/gastrowiedza.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/image/redakcja/czubernatowa_018.jpg
http://www.potrawyregionalne.pl/media/image/babciaalina/babciaalina_39.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/image/foto2017/wielkanoc_data_001.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/image/foto2017/magierowska_amarylis.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/image/foto2017/polposcie_001.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/image/foto2017/st_czubernat.jpg
http://www.potrawyregionalne.pl/media/image/babciaalina/babciaalina_003.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/image/foto2017/hs17_001.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/image/foto2017/placek_pasterski_001.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/image/redakcja/czubernatowa_065.jpg
http://potrawyregionalne.pl/templates/default/images/potrawy_reklama_bg.png
http://potrawyregionalne.pl/media/banners/fakro_markizy.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/banners/dominik_eko_lemkowyna.gif
http://www.potrawyregionalne.pl/media/banners/podpiwek16_ban.jpg
http://www.potrawyregionalne.pl/media/banners/pawlowski_ban.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/banners/zmkmak_ban.jpg
http://www.potrawyregionalne.pl/media/banners/melba_2016.jpg
http://www.potrawyregionalne.pl/media/banners/edytaszast_warsztaty.jpg
http://www.potrawyregionalne.pl/media/banners/slaskiesmaki_relacje.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/banners/kalendarz_2017.jpg
http://potrawyregionalne.pl/templates/default/images/chariot_logo.jpg

Zdjęcia bez atrybutu ALT

http://potrawyregionalne.pl/templates/default/images/potrawy_top.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/image/redakcja/czubernatowa_018.jpg
http://www.potrawyregionalne.pl/media/image/babciaalina/babciaalina_39.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/image/foto2017/wielkanoc_data_001.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/image/foto2017/magierowska_amarylis.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/image/foto2017/polposcie_001.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/image/foto2017/st_czubernat.jpg
http://www.potrawyregionalne.pl/media/image/babciaalina/babciaalina_003.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/image/foto2017/hs17_001.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/image/foto2017/placek_pasterski_001.jpg
http://potrawyregionalne.pl/media/image/redakcja/czubernatowa_065.jpg
http://potrawyregionalne.pl/templates/default/images/potrawy_reklama_bg.png

Ranking:


Alexa Traffic
Daily Global Rank Trend
Daily Reach (Percent)









Majestic SEO











Text on page:

niedziela, 26 marca 2017 r., imieniny obchodzą: larysa, emanuel, teodor, tymoteusz, dora, olga --> pliki cookies aktualności (ostatni kwartał) specjały przepisy i receptury przyprawy poradnik babci aliny gwarzenie przy warzeniu ćwierkanie na tapczanie wierszowane jodło pokochajmy chwasty zioła miody wody mineralne wokół kuchni i stołu obyczaje rękodzieło biblioteczka na wesoło rozmaitości do pobrania redakcja gwarzenie przy warzeniu (558). 2017-03-24 komasacja, ile już było na tej naszej wsi „acji”! ho, ho, włącznie z melioracją. najważniejsza jednak dla nas i dla całego świata i okolic była elektryfikacja. naszą wieś zelektryfikowano w 1957 roku, ale to była rewolucja! żarówki pod sufitek, wszędzie jasno, strasznie jasno! babcie i dziadkowie się bali, za jasno, oślepniemy od tego światła! „jorzy prosto w ocy, ani sie kany schować , ani ocy zawryć bo jorzy i jorzy. prawie jak słonko”. w miarę upływu czasu wszystko staje się normalne, bez tego nie da się żyć… - gwarzy znad rondelków wanda czubernatowa. poradnik babci aliny (388). 2017-03-23 dolegliwości zwane wiosennym zmęczeniem, możemy złagodzić spożywając dużo jarzyn i owoców, dostarczając organizmowi witamin i soli mineralnych. właściwa dieta korzystnie wpłynie na wszystkie funkcje organizmu i pozwoli bez większych kłopotów przejść przez ten trudny czas... - pisze babcia alina. w kilku najbliższych publikacjach, pod wspólnym tytułem „żywność to lekarstwo”, nasza autorka zajmie się prozdrowotnymi właściwościami warzyw i owoców, bez których trudno sobie wyobrazić wartościowe odżywianie, wspomagające codzienne zdrowie i kondycję. dzisiaj o domowym leku, znanym od tysięcy lat, najzwyklejszej… cebuli. jak wyznacza się wielkanoc? 2017-03-22 data tych świąt co roku jest inna, bowiem są to tzw. święta ruchome. najwcześniej wielkanoc możemy obchodzić 22 marca, najpóźniej - dopiero 25 kwietnia. jak łatwo zauważyć różnica wynosi aż 35 dni - ponad miesiąc! daty świąt kościelnych liczone są dwojako: okres od adwentu przez boże narodzenie, do soboty przypadającej 70 dni przed wielkanocą wg rachuby czasu słonecznego, czyli kalendarza powszechnego, a od niedzieli zwanej „siedemdziesiątnicą” lub „starozapustną” - wg kalendarza księżycowego. tak więc, wielkanoc powinna być obchodzona w pierwszą niedzielę po pierwszej pełni księżyca, po wiosennym zrównaniu dnia z nocą 21 marca. dlaczego...? ćwierkanie na tapczanie (28). 2017-03-21 pod babią górą przyroda właśnie otrząsa się z zimowych okowów. w domu, po kilku latach uśpienia, do kwitnienia przygotowuje się amarylis, zwany też zwartnicą. w niedzielę, w św. józefa, było pogodnie choć zimno. „święty józef pogodny - będzie roczek urodny”. po zimowej ciszy zrobiło się gwarno. szpaki, zięby, sikory i kosy nie przejmują się pogodą, tylko od rana wyśpiewują miłosne arie. żaby wędrują do rzek, choć jeszcze kilka dni zostało do matki boskiej żabicznej (zwiastowanie nmp) - pisze lucyna magierowska. dzień... garkotłuka. 2017-03-20 półpoście (zwane również śródpościem) było tradycyjnym zwyczajem ludowym, przypadającym w dwadzieścia dni po popielcu (niekoniecznie z soboty na niedzielę, lecz także w dni powszednie, w środę i ze środy na czwartek). zwykło się je jednak obchodzić w czwartą niedzielę wielkopostną, którą w polsce - niemal do połowy xx wieku określano mianem „śmiertelnej”, „śmiertnej”, „białej” lub „czarnej”. na jeden dzień i jedną noc zatracał się pokutny charakter wielkiego postu, na rzecz płatania figli (mniej czy bardziej wyrafinowanych), wrzawy i ogólnej wesołości. na wsiach był to - dzień... garkotłuka, a w małopolskim szczyrzycu dzień ważenia (bynajmniej nie gotowania) żuru. gwarzenie pamięci stanisława. 2017-03-17 tam gdzie cie ponieśli nie ma ani jabłka na deser, ani nawet winogron, gruszki zwykłej ani wiśni z kompotu, żeby zrobić sałatkę owocową. trzeba było uprzedzić jakoś, zastukać w okno, albo potłuc garnkami w szafce… - pisze wanda czubernatowa. po długiej i ciężkiej chorobie zmarł stanisław czubernat, mąż naszej znakomitej autorki, człowiek niezwykle skromny i pogodny. w tych jakże trudnych chwilach nasze myśli biegną do raby wyżnej, zanosząc gaździnie wandzie, najbliższym i całej rodzinie szczere wyrazy współczucia. poradnik babci aliny (387). 2017-03-16 jabłka to eliksir młodości... - przypomina babcia alina. ...to samo zdrowie, trzeba jeść je każdego dnia. smakujemy więc najczęściej te, które przybyły z dalekich stron, a nasze rodzime, wspaniałe jabłka poszły niesłusznie w zapomnienie. warto je jeść! są znakomitym surowcem do sporządzania deserów, napojów i smakowitych ciast. to także zdrowy i aromatyczny dodatek do potraw słodkich i słonych; do sałatek owocowych i warzywnych, rybnych i mięsnych. pośród sprawdzonych receptur jabłkowych znajdą państwo ulubioną zupę babci oraz sałatkę jabłkowo-pomarańczową. pamięci hanny szymanderskiej. 2017-03-14 kulinarne mistrzostwa z naszym, polskim produktem regionalnym w roli głównej. unikatowe, tradycyjne smaki w nowych, zaskakujących połączeniach. do rywalizacji staną najlepsi kucharze reprezentujący renomowane restauracje i inicjatywy kulinarne, a ich dania oceniać będzie wyjątkowe jury. za nieco ponad miesiąc - 21 kwietnia br. - podczas targów produktów tradycyjnych i ekologicznych „regionalia” odbędzie się ii edycja mistrzostw kulinarnych im. hanny szymanderskiej. to hołd składany wieloletniej pracy hanny szymanderskiej oraz ukłon w stronę najlepszych polskich produktów i pokazanie ich w nowych, często zaskakujących połączeniach - wyjaśnia kuba korczak szef kuchni, pomysłodawca i organizator tej wyjątkowej rywalizacji. placek pasterski. 2017-03-13 domowy wypiek należący do licznej grupy placków z blachy. powstają z podobnych składników. to pieczywo przaśne wypiekane bez udziału zakwasu czy drożdży. nazw (w zależności od regionu) mają kilka. pośród nich najbardziej znane są ziemniaczano-mączne „moskole”, mączne „proziaki” (prozaki, prouzaki i prosiaki) oraz „przaśniaki” a także - znane z kuchni żydowskiej - „mace”. z wypieku placka pasterskiego (na zdjęciu), zarejestrowanego w grudniu 2016 r. na „liście produktów tradycyjnych”, słyną czarni górale - najmniejsza etniczna polska grupa góralska, mająca specyficzną gwarę, strój, obyczajowość i kulturę, zamieszkująca dolinę popradu, od rytra do żegiestowa. gwarzenie przy warzeniu (556). 2017-03-10 kochany mężczyzno, szukaj szczęścia w koło, jesteś wolny, zwalniam cię ze wszystkich obowiązków. poczuj się halnym wichrem, archaniołem, smokiem, czy łabędziem. zawsze lubiłeś jajecznicę, choć to prosta potrawa, ale możesz sobie dziś s a m usmażyć, poczujesz jaki to smak, nie bądź męczennikiem, swojej baby zakładnikiem! prawda, że dla wszystkich reprezentantów brzydszej połowy ludzkości takie słowa wandy czubernatowej - wyjąwszy jajecznicę - są miodem lanym na serce. szkoda tylko, że to tylko z okazji… „40 męczenników”… copyright © jm media 2006. all rights reserved www.potrawyregionalne.pl copyright ©2006 www.chariot.pl powered by chariotcms v.3.2 nitro


Here you find all texts from your page as Google (googlebot) and others search engines seen it.

Words density analysis:

Numbers of all words: 975

One word

Two words phrases

Three words phrases

nie - 5.54% (54)
ani - 2.56% (25)
się - 1.64% (16)
dni - 1.54% (15)
że - 1.33% (13)
2017 - 1.13% (11)
przy - 1.03% (10)
ich - 0.92% (9)
ale - 0.82% (8)
nas - 0.82% (8)
był - 0.82% (8)
jak - 0.72% (7)
babci - 0.72% (7)
czy - 0.72% (7)
cie - 0.72% (7)
noc - 0.62% (6)
- 0.62% (6)
tak - 0.51% (5)
- 0.51% (5)
pod - 0.51% (5)
bez - 0.41% (4)
będzie - 0.41% (4)
wielkanoc - 0.41% (4)
niedzielę - 0.41% (4)
lub - 0.41% (4)
dzień - 0.41% (4)
było - 0.41% (4)
gwarzenie - 0.41% (4)
dla - 0.41% (4)
nasze - 0.41% (4)
wypiek - 0.31% (3)
szymanderskiej - 0.31% (3)
produktów - 0.31% (3)
hanny - 0.31% (3)
potraw - 0.31% (3)
oraz - 0.31% (3)
tych - 0.31% (3)
choć - 0.31% (3)
jabłka - 0.31% (3)
tylko - 0.31% (3)
także - 0.31% (3)
jest - 0.31% (3)
marca - 0.31% (3)
aliny - 0.31% (3)
poradnik - 0.31% (3)
zwane - 0.31% (3)
pisze - 0.31% (3)
jorzy - 0.31% (3)
tej - 0.31% (3)
kuchni - 0.31% (3)
warzeniu - 0.31% (3)
wesoło - 0.21% (2)
polskim - 0.21% (2)
kulinarne - 0.21% (2)
szymanderskiej. - 0.21% (2)
babcia - 0.21% (2)
receptur - 0.21% (2)
zaskakujących - 0.21% (2)
pośród - 0.21% (2)
warto - 0.21% (2)
więc - 0.21% (2)
jeść - 0.21% (2)
naszej - 0.21% (2)
stanisław - 0.21% (2)
nowych, - 0.21% (2)
miesiąc - 0.21% (2)
rywalizacji - 0.21% (2)
mają - 0.21% (2)
jajecznicę - 0.21% (2)
poczuj - 0.21% (2)
wszystkich - 0.21% (2)
cię - 0.21% (2)
mączne - 0.21% (2)
znane - 0.21% (2)
domowy - 0.21% (2)
tapczanie - 0.21% (2)
połączeniach - 0.21% (2)
mistrzostw - 0.21% (2)
tradycyjnych - 0.21% (2)
ćwierkanie - 0.21% (2)
kwietnia - 0.21% (2)
sałatkę - 0.21% (2)
wyjątkowe - 0.21% (2)
trzeba - 0.21% (2)
tam - 0.21% (2)
wsi - 0.21% (2)
owoców, - 0.21% (2)
kalendarza - 0.21% (2)
przed - 0.21% (2)
soboty - 0.21% (2)
ponad - 0.21% (2)
wiosennym - 0.21% (2)
możemy - 0.21% (2)
obchodzić - 0.21% (2)
przez - 0.21% (2)
wanda - 0.21% (2)
trudny - 0.21% (2)
roku - 0.21% (2)
świąt - 0.21% (2)
zdrowie - 0.21% (2)
sobie - 0.21% (2)
warzyw - 0.21% (2)
kilku - 0.21% (2)
czubernatowa. - 0.21% (2)
dnia - 0.21% (2)
ho, - 0.21% (2)
połowy - 0.21% (2)
alina. - 0.21% (2)
pamięci - 0.21% (2)
jednak - 0.21% (2)
bardziej - 0.21% (2)
była - 0.21% (2)
jasno, - 0.21% (2)
tego - 0.21% (2)
sie - 0.21% (2)
nocą - 0.21% (2)
dzień... - 0.21% (2)
kilka - 0.21% (2)
ocy - 0.21% (2)
pogodny - 0.21% (2)
józef - 0.21% (2)
czasu - 0.21% (2)
niedzielę, - 0.21% (2)
copyright - 0.21% (2)
poradnik babci - 0.31% (3)
przy warzeniu - 0.31% (3)
gwarzenie przy - 0.31% (3)
- pisze - 0.31% (3)
hanny szymanderskiej - 0.31% (3)
ćwierkanie na - 0.21% (2)
wanda czubernatowa. - 0.21% (2)
i owoców, - 0.21% (2)
babcia alina. - 0.21% (2)
hanny szymanderskiej. - 0.21% (2)
w nowych, - 0.21% (2)
ponad miesiąc - 0.21% (2)
copyright © - 0.21% (2)
poradnik babci aliny - 0.31% (3)
gwarzenie przy warzeniu - 0.31% (3)
ćwierkanie na tapczanie - 0.21% (2)

Here you can find chart of all your popular one, two and three word phrases. Google and others search engines means your page is about words you use frequently.

Copyright © 2015-2016 hupso.pl. All rights reserved. FB | +G | Twitter

Hupso.pl jest serwisem internetowym, w którym jednym kliknieciem możesz szybko i łatwo sprawdź stronę www pod kątem SEO. Oferujemy darmowe pozycjonowanie stron internetowych oraz wycena domen i stron internetowych. Prowadzimy ranking polskich stron internetowych oraz ranking stron alexa.