3.43 score from hupso.pl for:
poszukiwacz-smaku.pl



HTML Content


Titlemedia

Length: 5, Words: 1
Description pusty

Length: 0, Words: 0
Keywords pusty
Robots
Charset UTF-8
Og Meta - Title pusty
Og Meta - Description pusty
Og Meta - Site name pusty
Tytuł powinien zawierać pomiędzy 10 a 70 znaków (ze spacjami), a mniej niż 12 słów w długości.
Meta opis powinien zawierać pomiędzy 50 a 160 znaków (łącznie ze spacjami), a mniej niż 24 słów w długości.
Kodowanie znaków powinny być określone , UTF-8 jest chyba najlepszy zestaw znaków, aby przejść z powodu UTF-8 jest bardziej międzynarodowy kodowaniem.
Otwarte obiekty wykresu powinny być obecne w stronie internetowej (więcej informacji na temat protokołu OpenGraph: http://ogp.me/)

SEO Content

Words/Characters 1298
Text/HTML 34.30 %
Headings H1 1
H2 11
H3 6
H4 0
H5 0
H6 0
H1
media
H2
media
kontrola błędów podczas wprowadzania danych
wykorzystywana informacja
po uruchomieniu transferu
interpretacja i tłumaczenie
bezpośrednia rejestracja
inne techniki przygotowania danych
posiadacze komputera
pierwsza decyzja
zmiany kolejności
tryb weryfikacji
H3
warto przeczytać
słowa kluczowe
domeny
polecane
archiwa
bookmarks
H4
H5
H6
strong
b
i
em
Bolds strong 0
b 0
i 0
em 0
Zawartość strony internetowej powinno zawierać więcej niż 250 słów, z stopa tekst / kod jest wyższy niż 20%.
Pozycji używać znaczników (h1, h2, h3, ...), aby określić temat sekcji lub ustępów na stronie, ale zwykle, użyj mniej niż 6 dla każdego tagu pozycje zachować swoją stronę zwięzły.
Styl używać silnych i kursywy znaczniki podkreślić swoje słowa kluczowe swojej stronie, ale nie nadużywać (mniej niż 16 silnych tagi i 16 znaczników kursywy)

Statystyki strony

twitter:title pusty
twitter:description pusty
google+ itemprop=name pusty
Pliki zewnętrzne 6
Pliki CSS 1
Pliki javascript 5
Plik należy zmniejszyć całkowite odwołanie plików (CSS + JavaScript) do 7-8 maksymalnie.

Linki wewnętrzne i zewnętrzne

Linki 51
Linki wewnętrzne 1
Linki zewnętrzne 50
Linki bez atrybutu Title 30
Linki z atrybutem NOFOLLOW 0
Linki - Użyj atrybutu tytuł dla każdego łącza. Nofollow link jest link, który nie pozwala wyszukiwarkom boty zrealizują są odnośniki no follow. Należy zwracać uwagę na ich użytkowania

Linki wewnętrzne

/sitemap.html

Linki zewnętrzne

media http://www.poszukiwacz-smaku.pl/
kontrola błędów podczas wprowadzania danych http://www.poszukiwacz-smaku.pl/kontrola-bledow-podczas-wprowadzania-danych
admin http://www.poszukiwacz-smaku.pl/author/admin
informatyka dla ekonomistów http://www.poszukiwacz-smaku.pl/category/informatyka-dla-ekonomistow
skomentuj http://www.poszukiwacz-smaku.pl/kontrola-bledow-podczas-wprowadzania-danych#respond
wykorzystywana informacja http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wykorzystywana-informacja
admin http://www.poszukiwacz-smaku.pl/author/admin
informatyka dla ekonomistów http://www.poszukiwacz-smaku.pl/category/informatyka-dla-ekonomistow
skomentuj http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wykorzystywana-informacja#respond
po uruchomieniu transferu http://www.poszukiwacz-smaku.pl/po-uruchomieniu-transferu
admin http://www.poszukiwacz-smaku.pl/author/admin
informatyka dla ekonomistów http://www.poszukiwacz-smaku.pl/category/informatyka-dla-ekonomistow
skomentuj http://www.poszukiwacz-smaku.pl/po-uruchomieniu-transferu#respond
interpretacja i tłumaczenie http://www.poszukiwacz-smaku.pl/interpretacja-i-tlumaczenie
admin http://www.poszukiwacz-smaku.pl/author/admin
informatyka dla ekonomistów http://www.poszukiwacz-smaku.pl/category/informatyka-dla-ekonomistow
skomentuj http://www.poszukiwacz-smaku.pl/interpretacja-i-tlumaczenie#respond
bezpośrednia rejestracja http://www.poszukiwacz-smaku.pl/bezposrednia-rejestracja
admin http://www.poszukiwacz-smaku.pl/author/admin
informatyka dla ekonomistów http://www.poszukiwacz-smaku.pl/category/informatyka-dla-ekonomistow
skomentuj http://www.poszukiwacz-smaku.pl/bezposrednia-rejestracja#respond
inne techniki przygotowania danych http://www.poszukiwacz-smaku.pl/inne-techniki-przygotowania-danych
admin http://www.poszukiwacz-smaku.pl/author/admin
informatyka dla ekonomistów http://www.poszukiwacz-smaku.pl/category/informatyka-dla-ekonomistow
skomentuj http://www.poszukiwacz-smaku.pl/inne-techniki-przygotowania-danych#respond
posiadacze komputera http://www.poszukiwacz-smaku.pl/posiadacze-komputera
admin http://www.poszukiwacz-smaku.pl/author/admin
informatyka dla ekonomistów http://www.poszukiwacz-smaku.pl/category/informatyka-dla-ekonomistow
skomentuj http://www.poszukiwacz-smaku.pl/posiadacze-komputera#respond
pierwsza decyzja http://www.poszukiwacz-smaku.pl/pierwsza-decyzja
admin http://www.poszukiwacz-smaku.pl/author/admin
informatyka dla ekonomistów http://www.poszukiwacz-smaku.pl/category/informatyka-dla-ekonomistow
skomentuj http://www.poszukiwacz-smaku.pl/pierwsza-decyzja#respond
zmiany kolejności http://www.poszukiwacz-smaku.pl/zmiany-kolejnosci
admin http://www.poszukiwacz-smaku.pl/author/admin
informatyka dla ekonomistów http://www.poszukiwacz-smaku.pl/category/informatyka-dla-ekonomistow
skomentuj http://www.poszukiwacz-smaku.pl/zmiany-kolejnosci#respond
tryb weryfikacji http://www.poszukiwacz-smaku.pl/tryb-weryfikacji
admin http://www.poszukiwacz-smaku.pl/author/admin
informatyka dla ekonomistów http://www.poszukiwacz-smaku.pl/category/informatyka-dla-ekonomistow
skomentuj http://www.poszukiwacz-smaku.pl/tryb-weryfikacji#respond
starsze wpisy http://www.poszukiwacz-smaku.pl/page/2
identyfikacja wizualna http://www.brandkreator.com
www.gapdefend.pl http://www.gapdefend.pl
rankflex http://www.rankflex.com/en/check/szkola-muzyki.pl
mohito wyprzedaż http://szukajciucha.pl/mohito-wyprzedaż/
maj 2015 http://www.poszukiwacz-smaku.pl/2015/05
czerwiec 2012 http://www.poszukiwacz-smaku.pl/2012/06
grudzień 2011 http://www.poszukiwacz-smaku.pl/2011/12
http://domenynumeryczne.pl/feed

Zdjęcia

Zdjęcia 10
Zdjęcia bez atrybutu ALT 10
Zdjęcia bez atrybutu TITLE 10
Korzystanie Obraz ALT i TITLE atrybutu dla każdego obrazu.

Zdjęcia bez atrybutu TITLE

http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png
http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png
http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png
http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png
http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png
http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png
http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png
http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png
http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png
http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png

Zdjęcia bez atrybutu ALT

http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png
http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png
http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png
http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png
http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png
http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png
http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png
http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png
http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png
http://www.poszukiwacz-smaku.pl/wp-content/themes/web_internet_adi/images/postheadericon.png

Ranking:


Alexa Traffic
Daily Global Rank Trend
Daily Reach (Percent)









Majestic SEO











Text on page:

media media kontrola błędów podczas wprowadzania danychopublikowano maj 19, 2015 | autor: admin wszystkie , dane przesyłane między urządzeniami wejścia-wyjścia i pamięcią komputera są automatycznie kontrolowane pod wzglę­dem ich poprawności. dane sprawdza się również przed przesła­niem ich do komputera oraz na wyjściu z komputera. pewne ope­racje kontrolne są także wykonywane w jednostce centralnej w momencie przesyłania danych z ^rządzenia lub do urządzenia wejścia-wyjścia. sprawdzanie to nie wykrywa jednak błędów wy­nikających z nieprawidłowego przygotowania danych na nośniku, np. jeślizfemiast cyfry 2 została wydziurkowana na taśmie papie­rowej cyfra 3. jednakże, jeśli sprawdzona litera, cyfra lub znak specjalny zostaną niepoprawnie zinterpretowane na nośniku lub wewnątrz komputera, błąd taki zostanie natychmiast wykryty. opublikowano informatyka dla ekonomistów | skomentuj wykorzystywana informacjaopublikowano maj 19, 2015 | autor: admin informacja wykorzystywana przez komputer może być za­kodowana (zawarta) na taśmie papierowej, kartach dziurkowa­nych, taśmie magnetycznej itp. na karcie perforowanej dane re­prezentowane są za pomocą małych prostokątnych otworów znaj­dujących się w określonych miejscach karty. w podobny sposób, za pomocą okrągłych otworów biegnących wzdłuż taśmy, repre­zentowane są dane na taśmie papierowej.każdemu rodzajowi nośnika musi więc odpowiadać kod słu­żący, do przedstawienia na nim określonego zestawu symboli. przedstawiono kody karty dziurkowanej i taśmy papierowej stosowane w systemie ec-1032. opublikowano informatyka dla ekonomistów | skomentuj po uruchomieniu transferuopublikowano maj 19, 2015 | autor: admin po uruchomieniu transferu sterowanie jednostką centralną przekazywane jest pro­gramowi, który zawierał rozkaz wejścia-wyjścia. podczas trwania procesu przesyłania danych z (lub do) jednostki centralnej program ten wykonuje swoje obliczenia. transfer (przesianie da­nych) peryferyjny jest autonomiczny, tzn. „troszczy się sam o sie­bie”. jest on zarządzany przez dwukanałową „konwersację” sprzę-‚ tową (hardware’owa) pomiędzy rejestrami jednostki centralnej zawierającymi informację sterującą a jednostką sterującą urządze­nia peryferyjnego. kod, w którym wprowadzane są darie przez wolno pracujące urządzenia peryferyjne, różni się od kodu, w którym dane te sąprzechowywane w pamięci jednostki centralnej. opublikowano informatyka dla ekonomistów | skomentuj interpretacja i tłumaczenieopublikowano maj 19, 2015 | autor: admin urządzenia służące do odczytywania, interpretacji oraz tłu­maczenia na kod wewnętrzny komputera informacji, zakodowa­nych na nośniku (taśmie papierowej, kartach dziurkowanych itp.). są nazywane urządzeniami wprowadzania danych. większość z nich działa w sposób automatyczny, tzn. raz uruchomione pracują zgodnie z wymaganiami wprowadzonego do komputera progra­mu tak długo, aż. cały zbiór informacji wejściowych zostanie umieszczony w pamięci komputera. urządzenia te można po­dzielić, że względu na rodzaj stosowanego nośnika, w sposób następujący:    czytniki kart dziurkowanych,  czytniki taśmy papierowejczytniki znaków magnetycznych,  optyczne czytniki znaków,urządzenia do bezpośredniego wprowadzania danych (da­lekopisy, monitory ekranowe itp.). opublikowano informatyka dla ekonomistów | skomentuj bezpośrednia rejestracjaopublikowano maj 19, 2015 | autor: admin poza możliwością • umieszczenia na dokumencie znaków za pomocą urządzenia drukującego, dopuszcza się wypeł­nienie go pewnymi znakami specjalnymi. oznaczenia te w postaci kresek, krzyżyków, zaczernionych kwadracików itp., umieszczone w odpowiednich miejscach formularza, reprezentują określone wartości i, podobnie jak znaki alfanumeryczne, są bezpośrednio akceptowane przez komputer.  przedstawiona charakterystyka urządzeń przeznaczonych do automatycznego odczytu danych z dokumentów – ma charakter informacyjny, a zainteresowanych w poszerzeniu wiadomości na ten temat odsyła się do istniejącej literatury przedmiotu [13, 42].metoda bezpośredniej rejestracji danych znajduje zastosowanie głównie w sytuacjach, gdy dąży się do minimalizacji czasu zapisu danych w pamięci komputera. opublikowano informatyka dla ekonomistów | skomentuj inne techniki przygotowania danychopublikowano maj 19, 2015 | autor: admin przedstawione uprzednio techniki przygotowania danych charak­teryzują się obecnością pewnego „pośrednika’ między danymi zarejestrowanymi na dokumentach źródłowych i w pamięci..kom- putera. jest nim nośnik techniczny, jak np. karta, taśma papie­rowa bądź taśma magnetyczna. operacje związane z jego przy­gotowaniem, kontrolą, transportem i.przechowywaniem są drogie i czasochłonni, co zmniejsza w znacznym stopniu oczekiwaną efektywność zastosowania komputera. powszechna aplikacja tych tech­nik stanowi jednak na obecnym etapie rozwoju informatyki obiek­tywną konieczność. opublikowano informatyka dla ekonomistów | skomentuj posiadacze komputeraopublikowano maj 19, 2015 | autor: admin użytkownicy posiadający własny bądź dzierżawiący duży komputer, których wolumen rejestrowanych danych jest odpo­wiednio duży, będą zwracać większą uwagę na efektywność przy­gotowania danych przez oferowane im urządzenia. uwzględnić należy fakt, że. rejestrator wielostanowiskowy nie jest jedynie zesppłem środków zwiększających przepustowość systemu w stosunku do takiej samej liczby jednostek wolno stojących, ale wy­konuje również pewne funkcje edytorskie, kontrolne i korekcyjne na’ danych przed wprowadzeniem ich do komputera-głównego.  operacje tego typu są proste, lecz czasochłonne i nie istnieje po­trzeba wykonywania ich w komputerze w warunkach, gdy koszt jednej godziny jego pracy znacznie przewyższa koszt tej samej godziny pracy minikomputera pracującego w zestawie rejestra­tora wielostanowiskowego. opublikowano informatyka dla ekonomistów | skomentuj pierwsza decyzjaopublikowano maj 19, 2015 | autor: admin pierwszą decyzją, którą musi podjąć potencjalny użytkownik rejestratorów taśmy magnetycznej jest to, czy będą to urządze­nia jednostanowiskowe (wolno stojące), czy też wielostanowisko-” we bazujące na minikomputerze. rozwiązanie tego problemu nie nastręcza poważnych trudności w przypadku, gdy wolumen da­nych podlegających rejestracji jest mały, ponieważ wybór zo­stanie przeprowadzony głównie pod kątem kosztu urządzeń.-. na­leży jednak zwrócić uwagę na ewentualną, wielofunkcyjność urządzenia, która to możliwość jest bardzo ważna z punktu wi­dzenia małej instytucji.’ opublikowano informatyka dla ekonomistów | skomentuj zmiany kolejnościopublikowano maj 19, 2015 | autor: admin zapis może być umiesz­czony na taśmie w postaci wejściowej bądź zmienionej pod kon­trolą programu otftput format, który dostarcza użytkowni­kowi następujących możliwości:zmiany kolejności pól w zapisie,eliminacji pól,   dodania pól z innego zapisu,  wstawienia pola zawierającego dane stałe dla każdego zapisu. dzięki zastosowaniu powyższych funkcji dane mogą być wy­prowadzone w najbardziej dogodnej postaci, gotowej do natych­miastowego przetwarzania w komputerze głównym. poza przygo­towaniem danych i kontrolą rejestrator seecheck umożliwia: wprowadzanie lub wyprowadzanie danych z taśmy pa­pierowej,    transmisję danych między . dwoma urządzeniami seecheck, zdalne klawiaturowe prowadzenie danych, bezpośrednią komunikację z komputerem głównym. ,dycyjny”, tzn. za pomocą dziurkarek kart lub taśm, a inne tych użytkowników, którzy nie posiadają własnego sprzętu obliczenio­wego. opublikowano informatyka dla ekonomistów | skomentuj tryb weryfikacjiopublikowano maj 19, 2015 | autor: admin jeżeli paczka została skompletowana, operator wybiera tryb weryfikacji. dostępne są cztery tryby weryfikacji:   przez ponowne wprowadzanie danych,—wizualna, przez wprowadzanie wybranych danych na mo­nitor ekranowy operatora,   warunkowa, stosowana w przypadku niezgodności sum kontrolnych oraz    selektywna, stosowana przy kontroli pewnych pół w róż­nych zapisach. po przeprowadzeniu weryfikacji dane zawarte w paczce mo­gą zostać wyprowadzone. podstawowym nośnikiem wyjściowym jest taśma magnetyczna, lecz nie wyklucza się innych możliwo­ści, np. drukowania danych na drukarce, o ile takowa znajduje się w zestawie i operacja ma swoje uzasadnienie. przed ostatecz­nym wyprowadzeniem dokonuje się redagowania zapisu, tzn. na­dania mu ostatecznej postaci wyjściowej. opublikowano informatyka dla ekonomistów | skomentuj ← starsze wpisy warto przeczytać słowa kluczowe media domeny identyfikacja wizualna www.gapdefend.pl rankflex mohito wyprzedaż polecane archiwa maj 2015 czerwiec 2012 grudzień 2011 bookmarks copyright © 2012. all rights reserved.


Here you find all texts from your page as Google (googlebot) and others search engines seen it.

Words density analysis:

Numbers of all words: 1043

One word

Two words phrases

Three words phrases

nie - 4.79% (50)
danych - 2.01% (21)
opublikowano - 1.92% (20)
jest - 1.92% (20)
komputer - 1.82% (19)
komputera - 1.15% (12)
- 1.05% (11)
maj - 1.05% (11)
dla - 1.05% (11)
2015 - 1.05% (11)
się - 1.05% (11)
urządzenia - 1.05% (11)
informatyka - 0.96% (10)
ekonomistów - 0.96% (10)
czy - 0.96% (10)
przed - 0.96% (10)
skomentuj - 0.96% (10)
pod - 0.96% (10)
admin - 0.96% (10)
autor: - 0.96% (10)
19, - 0.96% (10)
przy - 0.86% (9)
przez - 0.77% (8)
dane - 0.77% (8)
kart - 0.67% (7)
zapis - 0.67% (7)
kod - 0.67% (7)
że - 0.67% (7)
nośnik - 0.67% (7)
znak - 0.58% (6)
lub - 0.58% (6)
ich - 0.58% (6)
taśmie - 0.58% (6)
pamięci - 0.48% (5)
putera. - 0.48% (5)
tak - 0.48% (5)
który - 0.48% (5)
stanowi - 0.48% (5)
papierowej - 0.48% (5)
taśmy - 0.48% (5)
itp. - 0.38% (4)
komputera. - 0.38% (4)
weryfikacji - 0.38% (4)
między - 0.38% (4)
czytniki - 0.38% (4)
pomocą - 0.38% (4)
tzn. - 0.38% (4)
tych - 0.38% (4)
centralnej - 0.38% (4)
postaci - 0.38% (4)
zapisu - 0.38% (4)
raz - 0.38% (4)
jednak - 0.38% (4)
ten - 0.29% (3)
sam - 0.29% (3)
sposób - 0.29% (3)
jednostki - 0.29% (3)
wolno - 0.29% (3)
media - 0.29% (3)
pracują - 0.29% (3)
znaków - 0.29% (3)
gdy - 0.29% (3)
inne - 0.29% (3)
bądź - 0.29% (3)
rejestrator - 0.29% (3)
komputerze - 0.29% (3)
koszt - 0.29% (3)
pól - 0.29% (3)
prowadzenie - 0.29% (3)
tryb - 0.29% (3)
wprowadzanie - 0.29% (3)
taśma - 0.29% (3)
transfer - 0.29% (3)
być - 0.29% (3)
nim - 0.29% (3)
oraz - 0.29% (3)
np. - 0.29% (3)
pewne - 0.29% (3)
wejścia-wyjścia - 0.29% (3)
urządzeniami - 0.29% (3)
nośniku - 0.29% (3)
wprowadzania - 0.29% (3)
przygotowania - 0.29% (3)
efektywność - 0.19% (2)
godziny - 0.19% (2)
wejścia-wyjścia. - 0.19% (2)
kontrolne - 0.19% (2)
lecz - 0.19% (2)
tego - 0.19% (2)
ale - 0.19% (2)
samej - 0.19% (2)
duży - 0.19% (2)
przesyłania - 0.19% (2)
pracy - 0.19% (2)
uwagę - 0.19% (2)
będą - 0.19% (2)
wolumen - 0.19% (2)
jednostką - 0.19% (2)
da­nych - 0.19% (2)
zestawie - 0.19% (2)
operator - 0.19% (2)
wizualna - 0.19% (2)
warto - 0.19% (2)
zapisu, - 0.19% (2)
podczas - 0.19% (2)
przypadku - 0.19% (2)
stosowana - 0.19% (2)
danychopublikowano - 0.19% (2)
posiadają - 0.19% (2)
użytkownik - 0.19% (2)
seecheck - 0.19% (2)
kontrolą - 0.19% (2)
głównym. - 0.19% (2)
sprawdza - 0.19% (2)
kolejności - 0.19% (2)
również - 0.19% (2)
zmiany - 0.19% (2)
jego - 0.19% (2)
została - 0.19% (2)
operacje - 0.19% (2)
którym - 0.19% (2)
otworów - 0.19% (2)
nich - 0.19% (2)
itp.). - 0.19% (2)
dziurkowanych - 0.19% (2)
miejscach - 0.19% (2)
pracujące - 0.19% (2)
nośnika - 0.19% (2)
urządze­nia - 0.19% (2)
kartach - 0.19% (2)
sterującą - 0.19% (2)
musi - 0.19% (2)
błędów - 0.19% (2)
swoje - 0.19% (2)
karty - 0.19% (2)
program - 0.19% (2)
stosowane - 0.19% (2)
uruchomieniu - 0.19% (2)
magnetycznej - 0.19% (2)
papierowej, - 0.19% (2)
transferu - 0.19% (2)
charakter - 0.19% (2)
cyfra - 0.19% (2)
jeśli - 0.19% (2)
techniki - 0.19% (2)
specjalny - 0.19% (2)
taki - 0.19% (2)
głównie - 0.19% (2)
znajduje - 0.19% (2)
rejestracji - 0.19% (2)
urządzeń - 0.19% (2)
informacji - 0.19% (2)
jak - 0.19% (2)
określone - 0.19% (2)
zostanie - 0.19% (2)
poza - 0.19% (2)
wykorzystywana - 0.19% (2)
informacja - 0.19% (2)
może - 0.19% (2)
rodzaj - 0.19% (2)
2012 - 0.19% (2)
2015 | - 0.96% (10)
informatyka dla - 0.96% (10)
| autor: - 0.96% (10)
ekonomistów | - 0.96% (10)
19, 2015 - 0.96% (10)
autor: admin - 0.96% (10)
opublikowano informatyka - 0.96% (10)
dla ekonomistów - 0.96% (10)
| skomentuj - 0.96% (10)
maj 19, - 0.96% (10)
danych z - 0.48% (5)
w pamięci - 0.38% (4)
za pomocą - 0.38% (4)
na taśmie - 0.38% (4)
na nośniku - 0.29% (3)
się w - 0.29% (3)
wprowadzania danych - 0.29% (3)
przygotowania danych - 0.29% (3)
do komputera - 0.29% (3)
jednostki centralnej - 0.29% (3)
pamięci komputera. - 0.19% (2)
się do - 0.19% (2)
w postaci - 0.19% (2)
techniki przygotowania - 0.19% (2)
danychopublikowano maj - 0.19% (2)
w którym - 0.19% (2)
uruchomieniu transferu - 0.19% (2)
admin po - 0.19% (2)
po uruchomieniu - 0.19% (2)
taśmy papierowej - 0.19% (2)
papierowej, kartach - 0.19% (2)
może być - 0.19% (2)
przez komputer - 0.19% (2)
ich do - 0.19% (2)
w komputerze - 0.19% (2)
2015 | autor: - 0.96% (10)
opublikowano informatyka dla - 0.96% (10)
ekonomistów | skomentuj - 0.96% (10)
19, 2015 | - 0.96% (10)
dla ekonomistów | - 0.96% (10)
maj 19, 2015 - 0.96% (10)
| autor: admin - 0.96% (10)
informatyka dla ekonomistów - 0.96% (10)
danychopublikowano maj 19, - 0.19% (2)
ich do komputera - 0.19% (2)
i taśmy papierowej - 0.19% (2)
w pamięci komputera. - 0.19% (2)
techniki przygotowania danych - 0.19% (2)

Here you can find chart of all your popular one, two and three word phrases. Google and others search engines means your page is about words you use frequently.

Copyright © 2015-2016 hupso.pl. All rights reserved. FB | +G | Twitter

Hupso.pl jest serwisem internetowym, w którym jednym kliknieciem możesz szybko i łatwo sprawdź stronę www pod kątem SEO. Oferujemy darmowe pozycjonowanie stron internetowych oraz wycena domen i stron internetowych. Prowadzimy ranking polskich stron internetowych oraz ranking stron alexa.