2.91 score from hupso.pl for:
mojewypieki.com



HTML Content


Titlemoje wypieki

Length: 12, Words: 2
Description pusty

Length: 0, Words: 0
Keywords pusty
Robots
Charset UTF-8
Og Meta - Title pusty
Og Meta - Description pusty
Og Meta - Site name pusty
Tytuł powinien zawierać pomiędzy 10 a 70 znaków (ze spacjami), a mniej niż 12 słów w długości.
Meta opis powinien zawierać pomiędzy 50 a 160 znaków (łącznie ze spacjami), a mniej niż 24 słów w długości.
Kodowanie znaków powinny być określone , UTF-8 jest chyba najlepszy zestaw znaków, aby przejść z powodu UTF-8 jest bardziej międzynarodowy kodowaniem.
Otwarte obiekty wykresu powinny być obecne w stronie internetowej (więcej informacji na temat protokołu OpenGraph: http://ogp.me/)

SEO Content

Words/Characters 2783
Text/HTML 29.08 %
Headings H1 0
H2 0
H3 0
H4 0
H5 0
H6 0
H1
H2
H3
H4
H5
H6
strong
metoda dla maszynistów:
wykonanie:
naturalnego łagodnego miodu
masła
śmietany kremówki
maku zmielonego
dokładnie odcisnąć
b
i
em metoda dla maszynistów:
wykonanie:
naturalnego łagodnego miodu
masła
śmietany kremówki
maku zmielonego
dokładnie odcisnąć
Bolds strong 7
b 0
i 0
em 7
Zawartość strony internetowej powinno zawierać więcej niż 250 słów, z stopa tekst / kod jest wyższy niż 20%.
Pozycji używać znaczników (h1, h2, h3, ...), aby określić temat sekcji lub ustępów na stronie, ale zwykle, użyj mniej niż 6 dla każdego tagu pozycje zachować swoją stronę zwięzły.
Styl używać silnych i kursywy znaczniki podkreślić swoje słowa kluczowe swojej stronie, ale nie nadużywać (mniej niż 16 silnych tagi i 16 znaczników kursywy)

Statystyki strony

twitter:title pusty
twitter:description pusty
google+ itemprop=name pusty
Pliki zewnętrzne 29
Pliki CSS 3
Pliki javascript 26
Plik należy zmniejszyć całkowite odwołanie plików (CSS + JavaScript) do 7-8 maksymalnie.

Linki wewnętrzne i zewnętrzne

Linki 223
Linki wewnętrzne 183
Linki zewnętrzne 40
Linki bez atrybutu Title 166
Linki z atrybutem NOFOLLOW 0
Linki - Użyj atrybutu tytuł dla każdego łącza. Nofollow link jest link, który nie pozwala wyszukiwarkom boty zrealizują są odnośniki no follow. Należy zwracać uwagę na ich użytkowania

Linki wewnętrzne

- /
- menu
- kategorie
- konto
- /
- /
sernik rocher (bez pieczenia) /przepis/sernik-rocher-bez-pieczenia
- dodaj do ulubionych
- komentarze (6) /przepis/sernik-rocher-bez-pieczenia#komentarze
przepis
przepis bez zdjęć
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- poleć na e-mail /polec/2437
nutella /tag/nutella
śmietana kremówka /tag/smietana-kremowka
czekolada /tag/czekolada
twaróg /tag/twarog
mascarpone /tag/mascarpone
ferrero rocher /tag/ferrero-rocher
desery czekoladowe /kategoria/czekolada/desery-czekoladowe
serniki na zimno /kategoria/serniki/serniki-na-zimno
przyjęcia i imprezy /kategoria/okazje/przyjecia-i-imprezy
ciasta bez pieczenia /kategoria/ciasta-bez-pieczenia
- komentarze /przepis/sernik-rocher-bez-pieczenia#komentarze
makowa plecionka /przepis/makowa-plecionka
- dodaj do ulubionych
- komentarze (35) /przepis/makowa-plecionka#komentarze
przepis
przepis bez zdjęć
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- poleć na e-mail /polec/2436
drożdże /tag/drozdze
mak /tag/mak
drożdżowe /kategoria/ciasta/drozdzowe
makowce i ciasta z makiem /kategoria/ciasta/makowce-i-ciasta-z-makiem
boże narodzenie /kategoria/okazje/boze-narodzenie
- komentarze /przepis/makowa-plecionka#komentarze
tort opium /przepis/tort-opium
- dodaj do ulubionych
- komentarze (54) /przepis/tort-opium#komentarze
przepis
przepis bez zdjęć
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- poleć na e-mail /polec/2435
kakao /tag/kakao
kawa /tag/kawa
czekolada /tag/czekolada
konfitura/dżem /tag/konfitura-dzem
mak /tag/mak
likier migdałowy /amaretto/ /tag/likier-migdalowy-amaretto
makowce i ciasta z makiem /kategoria/ciasta/makowce-i-ciasta-z-makiem
torty i ciasta tortowe /kategoria/torty-i-ciasta-tortowe
boże narodzenie /kategoria/okazje/boze-narodzenie
- komentarze /przepis/tort-opium#komentarze
bezowy wieniec świąteczny /przepis/bezowy-wieniec-swiateczny
- dodaj do ulubionych
- komentarze (27) /przepis/bezowy-wieniec-swiateczny#komentarze
przepis
przepis bez zdjęć
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- poleć na e-mail /polec/2434
śmietana kremówka /tag/smietana-kremowka
wykorzystanie białek /tag/wykorzystanie-bialek
przepisy bezglutenowe /tag/przepisy-bezglutenowe
pomarańcze/mandarynki /tag/pomarancze-mandarynki
torty bezowe /kategoria/bezy/torty-bezowe
boże narodzenie /kategoria/okazje/boze-narodzenie
- komentarze /przepis/bezowy-wieniec-swiateczny#komentarze
makowiec orzechowy /przepis/makowiec-orzechowy
wegański makowiec z masłem orzechowym /przepis/makowiec-orzechowy
- dodaj do ulubionych
- komentarze (29) /przepis/makowiec-orzechowy#komentarze
przepis
przepis bez zdjęć
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- poleć na e-mail /polec/2433
orzechy laskowe/włoskie/pekany/ziemne /tag/orzechy-laskowe-wloskie-pekany-ziemne
migdały /tag/migdaly
miód /tag/miod
przepisy bez jajek /tag/przepisy-bez-jajek
przepisy bezglutenowe /tag/przepisy-bezglutenowe
mak /tag/mak
masło orzechowe /tag/maslo-orzechowe
przepisy bezmleczne /tag/przepisy-bezmleczne
rodzynki /tag/rodzynki
syrop z agawy /tag/syrop-z-agawy
kandyzowana skórka pomarańczowa /tag/kandyzowana-skorka-pomaranczowa2
makowce i ciasta z makiem /kategoria/ciasta/makowce-i-ciasta-z-makiem
boże narodzenie /kategoria/okazje/boze-narodzenie
- komentarze /przepis/makowiec-orzechowy#komentarze
2 /posty/2
3 /posty/3
4 /posty/4
5 /posty/5
6 /posty/6
7 /posty/7
8 /posty/8
9 /posty/9
399 /posty/399
następne » /posty/2
- /komentarze/pokaz/1089/721344
- /komentarze/pokaz/928/721338
- /komentarze/pokaz/928/721337
- /komentarze/pokaz/944/721259
- /komentarze/pokaz/850/721242
- /komentarze/pokaz/1293/721240
- /komentarze/pokaz/89/721217
- /komentarze/pokaz/1819/721123
- /komentarze/pokaz/1819/721121
- /komentarze/pokaz/855/721059
- /komentarze/pokaz/1873/721057
-
więcej
zdjęć
/zdjecia-uzytkownikow
- /przepisy-uzytkownikow/przepis/1186/fasolowe-ciasto-czekoladowe
fasolowe ciasto czekoladowe /przepisy-uzytkownikow/przepis/1186/fasolowe-ciasto-czekoladowe
olga2001 /przepisy-uzytkownikow/autor/54336
- /przepisy-uzytkownikow/przepis/1185/placuszki-dyniowe-bezglutenowe
placuszki dyniowe (bezglutenowe) /przepisy-uzytkownikow/przepis/1185/placuszki-dyniowe-bezglutenowe
adael /przepisy-uzytkownikow/autor/52759
- /przepisy-uzytkownikow/przepis/1184/czekoladowe-ciasto-z-puree-dyniowym
czekoladowe ciasto z puree dyniowym /przepisy-uzytkownikow/przepis/1184/czekoladowe-ciasto-z-puree-dyniowym
adael /przepisy-uzytkownikow/autor/52759
- /przepisy-uzytkownikow/przepis/1183/niebo-na-ziemi
niebo na ziemi /przepisy-uzytkownikow/przepis/1183/niebo-na-ziemi
joanna_1807 /przepisy-uzytkownikow/autor/28627
- /przepisy-uzytkownikow/przepis/1180/boskie-ciasteczka-z-maslem-orzechowym
boskie ciasteczka z maslem orzechowym. /przepisy-uzytkownikow/przepis/1180/boskie-ciasteczka-z-maslem-orzechowym
monna /przepisy-uzytkownikow/autor/61370
- więcej przepisów /przepisy-uzytkownikow
- /
strona główna /
o blogu /info/o-blogu
moje książki /info/moje-ksiazki
regulamin /info/regulamin
kontakt /info/kontakt
współpraca /info/wspolpraca
do góry - #top
rozumiem /cookies
przeczytaj o ciasteczkach /info/polityka-plikow-cookies

Linki zewnętrzne

- http://diff3.smartadserver.com/ac?jump=1&nwid=241&siteid=72079&pgname=pd&fmtid=35277&visit=m&tmstp=[timestamp]&out=nonrich
- http://diff3.smartadserver.com/ac?jump=1&nwid=241&siteid=72079&pgname=sg&fmtid=6630&visit=m&tmstp=[timestamp]&out=nonrich
- http://diff3.smartadserver.com/ac?jump=1&nwid=241&siteid=72079&pgname=sg&fmtid=6632&visit=m&tmstp=[timestamp]&out=nonrich
- http://www.mojewypieki.com/przepis/mikolajkowe-cake-pops---reniferki
- http://www.mojewypieki.com/przepis/zimtsterne---niemieckie-ciasteczka-swiateczne
- http://www.mojewypieki.com/przepis/biscotti-z-migdalami-i-morela
- http://www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-daktylowe-z-sosem-toffi
- http://www.mojewypieki.com/przepis/pain-au-chocolat
- http://www.mojewypieki.com/post/babeczki-kawowo---chalwowe
- http://www.mojewypieki.com/przepis/murzynek-z-nuta-piernikowa
- http://www.mojewypieki.com/przepis/basler-herzen---serca-z-bazylei
- http://www.mojewypieki.com/przepis/sernik-rocher-sernik-z-nutella
- http://www.mojewypieki.com/przepis/szwarcwaldzki-sernik-swiateczny
linii deserów i wypieków http://www.mojewypieki.com/tag/ferrero-rocher
- http://pinterest.com/pin/create/button/?url=http%3a%2f%2fwww.mojewypieki.com%2fprzepis%2fsernik-rocher-bez-pieczenia&media=http%3a%2f%2fwww.mojewypieki.com%2fimg%2fimages%2foriginal%2fsernik_rocher_bez_pieczenia_3_2272.jpg&description=sernik%20rocher%20(bez%20pieczenia)
zrobić rozczyn http://www.mojewypieki.com/post/jak-zrobic-rozczyn-ze-swiezych-drozdzy
tutaj pomocniczy filmik https://www.youtube.com/watch?v=0bzvehwh00o
- http://pinterest.com/pin/create/button/?url=http%3a%2f%2fwww.mojewypieki.com%2fprzepis%2fmakowa-plecionka&media=http%3a%2f%2fwww.mojewypieki.com%2fimg%2fimages%2foriginal%2fmakowa_plecionka_5_2271.jpg&description=makowa%20plecionka
- http://pinterest.com/pin/create/button/?url=http%3a%2f%2fwww.mojewypieki.com%2fprzepis%2ftort-opium&media=http%3a%2f%2fwww.mojewypieki.com%2fimg%2fimages%2foriginal%2ftort_opium_2-compressor_2270.jpg&description=tort%20opium
- http://pinterest.com/pin/create/button/?url=http%3a%2f%2fwww.mojewypieki.com%2fprzepis%2fbezowy-wieniec-swiateczny&media=http%3a%2f%2fwww.mojewypieki.com%2fimg%2fimages%2foriginal%2fbezowy_wieniec_świąteczny_1_2269.jpg&description=bezowy%20wieniec%20świąteczny
- http://pinterest.com/pin/create/button/?url=http%3a%2f%2fwww.mojewypieki.com%2fprzepis%2fmakowiec-orzechowy&media=http%3a%2f%2fwww.mojewypieki.com%2fimg%2fimages%2foriginal%2fmakowiec_orzechowy_2_2268.jpg&description=makowiec%20orzechowy
- https://www.instagram.com/p/bnhsccqddfe/
- https://www.instagram.com/p/bnbuaaujidz/
- https://www.instagram.com/p/bnbs8z6dipg/
- https://www.instagram.com/p/bnbsuwgd0d4/
- https://www.instagram.com/p/bnbbx3ldzsb/
- https://www.instagram.com/p/bnaar1gjwwp/
- https://www.instagram.com/p/bnovbcidpkx/
- https://www.instagram.com/p/bnmp2j2j4e9/
- http://diff3.smartadserver.com/ac?jump=1&nwid=241&siteid=72079&pgname=sg&fmtid=6637&visit=m&tmstp=[timestamp]&out=nonrich
wersja light http://m.mojewypieki.com
księga gości http://www.mojewypieki.com/ksiega-gosci
wypisz się z newslettera http://www.mojewypieki.com/newsletter/wypisz
- https://www.facebook.com/pages/moje-wypieki/103910662978035
- https://twitter.com/#!/moje_wypieki
- https://plus.google.com/114631222998886089104
- https://instagram.com/mojewypiekicom
- https://www.pinterest.com/mojewypiekicom/mojewypieki-com/
digital guru http://www.digitalguru.pl
agencja interaktywna epoka http://www.e-poka.com/

Zdjęcia

Zdjęcia 204
Zdjęcia bez atrybutu ALT 71
Zdjęcia bez atrybutu TITLE 199
Korzystanie Obraz ALT i TITLE atrybutu dla każdego obrazu.

Zdjęcia bez atrybutu TITLE

http://diff3.smartadserver.com/ac?out=nonrich&nwid=241&siteid=72079&pgname=pd&fmtid=35277&visit=m&tmstp=[timestamp]
/img/loading-mini-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/icons/home.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/menu.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/list.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/user.png
http://diff3.smartadserver.com/ac?out=nonrich&nwid=241&siteid=72079&pgname=sg&fmtid=6630&visit=m&tmstp=[timestamp]
http://static.mojewypieki.com/img/logo-default.png
http://static.mojewypieki.com/img/logo-horizontal.png
/img/loading-circle.gif
http://diff3.smartadserver.com/ac?out=nonrich&nwid=241&siteid=72079&pgname=sg&fmtid=6632&visit=m&tmstp=[timestamp]
http://static.mojewypieki.com/img/photos/431_1480253920.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/photos/426_1480253529.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/photos/425_1480253471.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/photos/429_1480253781.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/photos/432_1480254004.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/photos/423_1480253349.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/photos/424_1480253422.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/photos/428_1480253672.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/photos/427_1480253586.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/photos/430_1480253848.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/icons/loveheart.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/sernik%20rocher%20(bez%20pieczenia)/sernik_rocher_bez_pieczenia_3.jpg
http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/sernik%20rocher%20(bez%20pieczenia)/sernik_rocher_bez_pieczenia_1.jpg
http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/sernik%20rocher%20(bez%20pieczenia)/sernik_rocher_bez_pieczenia_4.jpg
http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/sernik%20rocher%20(bez%20pieczenia)/sernik_rocher_bez_pieczenia_5.jpg
http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/sernik%20rocher%20(bez%20pieczenia)/sernik_rocher_bez_pieczenia_2.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/icons/printer.png
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/icons/envelope.gif
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/loveheart.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/makowa%20plecionka/makowa_plecionka_5.jpg
http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/makowa%20plecionka/makowa_plecionka_1.jpg
http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/makowa%20plecionka/makowa_plecionka_2.jpg
http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/makowa%20plecionka/makowa_plecionka_3.jpg
http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/makowa%20plecionka/makowa_plecionka_4.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/icons/printer.png
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/icons/envelope.gif
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/loveheart.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/tort%20opium/tort_opium_2-compressor.jpg
http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/tort%20opium/tort_opium_1-compressor.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/icons/printer.png
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/icons/envelope.gif
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/loveheart.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/bezowy%20wieniec%20%c5%9bwi%c4%85teczny/bezowy_wieniec_%c5%9bwi%c4%85teczny_1.jpg
http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/bezowy%20wieniec%20%c5%9bwi%c4%85teczny/bezowy_wieniec_%c5%9bwi%c4%85teczny_2.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/icons/printer.png
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/icons/envelope.gif
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/loveheart.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/makowiec%20orzechowy/makowiec_orzechowy_1.jpg
http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/makowiec%20orzechowy/makowiec_orzechowy_2.jpg
http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/makowiec%20orzechowy/makowiec_orzechowy_3.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/icons/printer.png
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/buttons/cupcake-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/icons/envelope.gif
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
/img/loading-circle.gif
/img/loading-circle.gif
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721344_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721338_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721337_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721259_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721242_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721240_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721217_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721123_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721121_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721059_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721057_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/icons/arrow-circle.png
http://static.mojewypieki.com/img/cupcake_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/cupcake_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/cupcake_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/cupcake_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/cupcake_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/icons/arrow-circle.png
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s150x150/e35/15306119_341504229560835_4135651458454388736_n.jpg?ig_cache_key=mtm5nju5mjgwmda3mdiynzkzna%3d%3d.2
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s150x150/e35/15275518_238256406595042_3376580477820338176_n.jpg?ig_cache_key=mtm5ndkxmdg0odawmjg1mtazmw%3d%3d.2
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s150x150/e35/14592039_376340846035204_968132916108328960_n.jpg?ig_cache_key=mtm5ndkwnje3ndyzmzgzote3na%3d%3d.2
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s150x150/e35/15259050_657682611080399_7589015338663018496_n.jpg?ig_cache_key=mtm5ndkwntiwodkwmzkwotyyna%3d%3d.2
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s150x150/e35/15034977_106057803217598_2706347180557336576_n.jpg?ig_cache_key=mtm5ndgyodg5nza4mjyymdy5oq%3d%3d.2
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s150x150/e35/13745106_1110545335710793_3458181648103768064_n.jpg?ig_cache_key=mtm5ndqzmda0nju4mdmznjaxnq%3d%3d.2
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s150x150/e35/15101760_1810493959225541_7366631123306151936_n.jpg?ig_cache_key=mtm5mti1nzkwmdc5odyxmjexoq%3d%3d.2
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s150x150/e35/15035000_228273874260495_1476237580268732416_n.jpg?ig_cache_key=mtm5mdu1nja3nza3otewmtc1nw%3d%3d.2
http://diff3.smartadserver.com/ac?out=nonrich&nwid=241&siteid=72079&pgname=sg&fmtid=6637&visit=m&tmstp=[timestamp]
http://static.mojewypieki.com/img/logo-mini.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/socialmedia/facebook.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/socialmedia/twitter.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/socialmedia/googleplus.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/socialmedia/instagram.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/socialmedia/pinterest.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/arrow-up.png

Zdjęcia bez atrybutu ALT

http://diff3.smartadserver.com/ac?out=nonrich&nwid=241&siteid=72079&pgname=pd&fmtid=35277&visit=m&tmstp=[timestamp]
/img/loading-mini-transparent.gif
http://static.mojewypieki.com/img/icons/home.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/menu.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/list.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/user.png
http://diff3.smartadserver.com/ac?out=nonrich&nwid=241&siteid=72079&pgname=sg&fmtid=6630&visit=m&tmstp=[timestamp]
http://diff3.smartadserver.com/ac?out=nonrich&nwid=241&siteid=72079&pgname=sg&fmtid=6632&visit=m&tmstp=[timestamp]
http://static.mojewypieki.com/img/photos/431_1480253920.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/photos/426_1480253529.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/photos/425_1480253471.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/photos/429_1480253781.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/photos/432_1480254004.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/photos/423_1480253349.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/photos/424_1480253422.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/photos/428_1480253672.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/photos/427_1480253586.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/photos/430_1480253848.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/icons/loveheart.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/printer.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/envelope.gif
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/loveheart.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/printer.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/envelope.gif
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/loveheart.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/printer.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/envelope.gif
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/loveheart.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/printer.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/envelope.gif
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/loveheart.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/printer.png
http://static.mojewypieki.com/img/icons/envelope.gif
http://static.mojewypieki.com/img/icons/comment.png
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721344_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721338_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721337_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721259_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721242_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721240_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721217_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721123_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721121_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721059_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/comments/721057_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/icons/arrow-circle.png
http://static.mojewypieki.com/img/cupcake_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/cupcake_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/cupcake_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/cupcake_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/cupcake_small.jpg
http://static.mojewypieki.com/img/icons/arrow-circle.png
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s150x150/e35/15306119_341504229560835_4135651458454388736_n.jpg?ig_cache_key=mtm5nju5mjgwmda3mdiynzkzna%3d%3d.2
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s150x150/e35/15275518_238256406595042_3376580477820338176_n.jpg?ig_cache_key=mtm5ndkxmdg0odawmjg1mtazmw%3d%3d.2
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s150x150/e35/14592039_376340846035204_968132916108328960_n.jpg?ig_cache_key=mtm5ndkwnje3ndyzmzgzote3na%3d%3d.2
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s150x150/e35/15259050_657682611080399_7589015338663018496_n.jpg?ig_cache_key=mtm5ndkwntiwodkwmzkwotyyna%3d%3d.2
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s150x150/e35/15034977_106057803217598_2706347180557336576_n.jpg?ig_cache_key=mtm5ndgyodg5nza4mjyymdy5oq%3d%3d.2
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s150x150/e35/13745106_1110545335710793_3458181648103768064_n.jpg?ig_cache_key=mtm5ndqzmda0nju4mdmznjaxnq%3d%3d.2
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s150x150/e35/15101760_1810493959225541_7366631123306151936_n.jpg?ig_cache_key=mtm5mti1nzkwmdc5odyxmjexoq%3d%3d.2
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s150x150/e35/15035000_228273874260495_1476237580268732416_n.jpg?ig_cache_key=mtm5mdu1nja3nza3otewmtc1nw%3d%3d.2
http://diff3.smartadserver.com/ac?out=nonrich&nwid=241&siteid=72079&pgname=sg&fmtid=6637&visit=m&tmstp=[timestamp]
http://static.mojewypieki.com/img/icons/arrow-up.png

Ranking:


Alexa Traffic
Daily Global Rank Trend
Daily Reach (Percent)









Majestic SEO











Text on page:

ładowanie strony menu kategorie konto piątek, 02 grudnia 2016 sernik rocher (bez pieczenia) dodaj do ulubionych komentarze (6) sernik bez pieczenia rocher to kontynuacja przepysznej linii deserów i wypieków inspirowanych tymi pralinkami. sernik jest prosty do wykonania, szybki i bez dodatku żelatyny. wygląda dostojnie i świątecznie, pięknie się prezentując na stole. doskonały również na małe przyjęcia dla mniejszych lub większych łasuchów :-). składniki na spód: 90 g wafelków z orzechami laskowymi wafelki pokruszyć. formę o średnicy 23 cm wyłożyć papierem do pieczenia, samo dno. na spód wysypać pokruszone wafelki, równo je rozprowadzić. składniki na masę serową: 125 g serka mascarpone 250 g twarogu tłustego lub półtłustego, zmielonego trzykrotnie 80 g deserowej czekolady, roztopionej 400 g nutelli 200 ml śmietany kremówki 36% (lub double cream 48-50%), schłodzonej wszystkie składniki oprócz śmietany kremówki powinny być w temperaturze pokojowej. w misie miksera umieścić serek mascarpone i twaróg. utrzeć do dokładnego połączenia się składników. dodać nutellę, roztopioną czekoladę i zmiksować do połączenia (bez ubijania, mieszadło miksujące). w osobnym naczyniu ubić schłodzoną kremówkę i dodać w 3 turach do masy z nutellą, delikatnie mieszając do połączenia i zlikwidowania smug bitej śmietany. nadzienie przełożyć na spód wafelkowy, wyrównać. schłodzić przez noc w lodówce (10 - 12 godzin). polewa czekoladowa: 80 g deserowej czekolady, posiekanej 60 ml śmietany kremówki 30% lub 36% śmietanę kremówkę podgrzać w małym garnuszku, prawie do wrzenia, zdjąć z palnika. dodać czekoladę, odstawić na 2 minuty. po tym czasie wymieszać, do roztopienia się czekolady. odstawić do lekkiego stężenia sosu. ponadto: 8 pralinek rocher posiekane i podpieczone orzechy laskowe, do posypania schłodzony sernik przełożyć na paterę i polać gęstniejącym sosem. ozdobić posiekanymi orzechami laskowymi i pralinkami. schłodzić. smacznego :-). wydrukuj: przepis • przepis bez zdjęć oceń: ten przepis nie został jeszcze oceniony. poleć na e-mail tagi: nutella, śmietana kremówka, czekolada, twaróg, mascarpone, ferrero rocher kategoria: desery czekoladowe, serniki na zimno, przyjęcia i imprezy, ciasta bez pieczenia komentarze (6) środa, 30 listopada 2016 makowa plecionka dodaj do ulubionych komentarze (35) makowa plecionka to słodka zakręcona makowa chałka ;-). to nie jest makowiec - nadzienie makowe to po prostu posłodzony zmielony mak, więc można ją podawać jak chałkę: z ulubioną konfiturą lub podgrzaną w tosterze, ze szklanką mleka. samo formowanie jest proste, ciasto mięciutkie i puszyste. to drożdżówka, która skradnie wasze serca :-). składniki na 2 plecionki: 540 g mąki pszennej 80 g drobnego cukru do wypieków 3/4 łyżeczki soli 10 g suchych drożdży lub 20 g drożdży świeżych 75 g masła, roztopionego 250 ml mleka 2 duże jajka mąkę pszenną wymieszać z suchymi drożdżami (ze świeżymi najpierw zrobić rozczyn). dodać resztę składników i wyrobić, pod koniec dodając roztopiony tłuszcz. wyrobić ciasto, odpowiednio długo, by było miękkie i elastyczne. uformować z niego kulę, włożyć do oprószonej mąką miski, odstawić w ciepłe miejsce, przykryte ręczniczkiem kuchennym, do podwojenia objętości (zajmie to około 1,5 godziny). po tym czasie ciasto podzielić na 8 równych części - po 4 na każdą plecionkę. z każdej części uformować kulę, następnie kule rozwałkować na długie naleśniki (nie okrągłe, ale podłużne - po to, by z nich uformować wałeczki do plecionki). każdy naleśnik posmarować jedną częścią nadzienia makowego i zwinąć (jak naleśnik) na kształt długiego wałeczka. powinno powstać 8 wałeczków. uformować 2 plecionki (każdą z 4 wałeczków - tutaj pomocniczy filmik jak zwijać chałkę). przykryć ręczniczkiem kuchennym, odstawić na około 30 minut do ponownego wyrośnięcia (powinny podwoić objętość). przed samym pieczeniem posmarować jajkiem roztrzepanym z wodą i posypać makiem. wyrośnięte plecionki wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180ºc i piec około 30 minut. wyjąć, wystudzić. nadzienie makowe: 170 g suchego i zmielonego maku 100 g cukru drobnego cukru do wypieków suchy i zmielony mak zalać wrzatkiem do przykrycia i wystudzić. dokładnie odcisnąć z nadmiaru wody, np. w lnianym ręczniczku kuchennym. wymieszać z cukrem, podzielić na 8 równych części. ponadto: 1 jajko roztrzepane z 1 łyżką wody, do posmarowania mak, do posypania metoda dla maszynistów: wszystkie składniki umieścić w maszynie według kolejności: płynne, sypkie, na końcu suche drożdże. nastawić program do wyrabiania i wyrastania ciasta 'dough'. po skończeniu programu (1,5 h), ciasto wyjąć, krótko wyrobić. dalej postępować według powyższego przepisu. smacznego :-). wydrukuj: przepis • przepis bez zdjęć oceń: ten przepis nie został jeszcze oceniony. poleć na e-mail tagi: drożdże, mak kategoria: drożdżowe, makowce i ciasta z makiem, boże narodzenie komentarze (35) wtorek, 29 listopada 2016 tort opium dodaj do ulubionych komentarze (54) wyjątkowy świąteczny tort opium. warstwy czekoladowego biszkoptu, białej bezy i kremu kawowo - makowego, nasączone dużą ilością migdałowego ponczu i dla przełamania smaków - dobrą domową konfiturą. wspaniały miks świątecznych smaków, tort wilgotny i sycący, dla osób, które lubią klasyczne smaki i połączenia, które zawsze się sprawdzają :-). składniki na biszkopt kakaowy: 50 g mąki pszennej 50 g skrobi ziemniaczanej 40 g kakao 4 jajka, białka i żółtka osobno 150 g drobnego cukru do wypieków szczypta soli wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej. mąkę pszenną, skrobię ziemniaczaną, kakao - przesiać i odłożyć. w misie miksera umieścić żółtka i połowę cukru. utrzeć do otrzymania bardzo jasnej masy żółtkowej. w drugim naczyniu umieścić białka i zacząć ubijanie. po lekkim spienieniu dodać sól i ubić do sztywności. dodawać pozostały cukier, łyżka po łyżce, powoli i stopniowo, cały czas ubiajając do powstania sztywnej i błyszczącej masy bezowej. do masy bezowej dodać utarte żółtka i delikatnie wymieszać szpatułką do połączenia. dodać przesiane składniki i bardzo delikatnie wymieszać szpatułką do powstania ciasta o konsystencji musu. formę o średnicy 23 cm wyłożyć papierem do pieczenia. przełożyć do niej ciasto, wyrównać. piec w temperaturze 170ºc przez około 30 minut lub do tzw. suchego patyczka. wyjąć, wystudzić. po wystudzeniu przekroić na 3 blaty. składniki na blaty bezowe: 3 białka (120 g) szczypta soli 150 g drobnego cukru do wypieków pół łyżeczki soku z cytryny lub octu pół łyżeczki skrobi ziemniaczanej wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej. dwie płaskie blachy wyłożyć papierem do pieczenia, na nich narysować 2 okręgi o średnicy 20 - 21 cm - beza urośnie również na boki podczas pieczenia (najprościej odrysować jakiś talerzyk lub miseczkę). w misie miksera ubić na sztywno białka ze szczyptą soli. dalej ubijając dodawać cukier, łyżka po łyżce, co bardzo ważne - stopniowo. powinna powstać gęsta i błyszcząca piana bezowa. dodać sok z cytryny/ocet i ubić. na końcu delikatnie wmieszać przesianą skrobię ziemniaczaną. masę bezową przełożyć na narysowane koła, wyrównać. piekarnik rozgrzać do temperatury 150ºc. włożyć do niego obie przygotowane blachy z bezami i natychmiast zmniejszyć temperaturę do 120ºc (z termoobiegiem). piec/suszyć przez około 1 godzinę (w razie konieczności wydłużając czas pieczenia) aż beza będzia chrupka i lekko popęka z wierzchu. wyłączyć piekarnik - pozostawić do wystudzenia. krem kawowo - makowy: 1 szklanka mleka 1 łyżka kawy rozpuszczalnej (w proszku lub w postaci granulek) 3 żółtka 110 g drobnego cukru do wypieków 1 łyżka skrobi ziemniaczanej 250 g masła 70 g suchego i zmielonego maku w ganuszku zagotować mleko z kawą. w misie miksera umieścić żółtka i cukier. utrzeć do powstania jasnej i puszystej masy żółtkowej. dodać łyżkę skrobi i utrzeć. dodać połowę wrzącego mleka i zmiksować. zahartowaną pastę jajeczną wlać do reszty zagotowanego mleka, dobrze wymieszać, do połączenia. postawić na palnik (średnia moc) i zagotować, często mieszając. od momentu zagotowania gotować około 1 minuty, mieszając, aż budyń zgęstnieje. zdjąć z palnika. gotowy budyń przykryć folią spożywczą w taki sposób, by dotykała powierzchni kremu, odstawić do wystudzenia w temperaturze pokojowej (podczas studzenia nie wolno mieszać!). masło utrzeć w misie miksera. dodawać wystudzony budyń, w trzech turach, ucierając. na sam koniec dodać suchy i zmielony mak. utrzeć. odłożyć 5 łyżek masy kremowej na lekkie posmarowanie boków i wierzchu tortu, a resztę podzielić na 4 równe części. nasączenie: 125 ml likieru amaretto 125 ml przegotowanej zimnej wody wymieszać. ponadto: pół słoiczka gęstego dżemu lub konfitury: wiśniowej lub z czarnej porzeczki lub powideł śliwkowych okruszki czekoladowych ciastek lub kakaowego biszkoptu lub wiórków czekoladowych na posypanie boków i wierzchu tortu wykonanie: na paterze układać wg kolejności: blat biszkoptu, nasączenie (1/3 z całości), konfitura, krem kawowo - makowy (1 część), blat bezowy, krem kawowo - makowy (2 część), blat biszkoptu, nasączenie (1/3 z całości), konfitura, krem kawowo - makowy (3 część), blat bezowy, krem kawowo - makowy (4 część), blat biszkoptu, nasączenie (1/3 z całości). tort z boku i wierzchu posmarować cienką odłożoną warstwą kremową. posypać okruszkami biszkoptów/czekoladowych ciastek/wiórkami czekolady. schłodzić. tort przechowywać w lodówce. wyjąć z lodówki minimum 30 minut przed podaniem, by krem 'doszedł' do temperatury pokojowej i by tort lepiej się kroił. smacznego :-). wydrukuj: przepis • przepis bez zdjęć oceń: średnia ocena: 10 (liczba głosów: 2) poleć na e-mail tagi: kakao, kawa, czekolada, konfitura/dżem, mak, likier migdałowy /amaretto/ kategoria: makowce i ciasta z makiem, torty i ciasta tortowe, boże narodzenie komentarze (54) niedziela, 27 listopada 2016 bezowy wieniec świąteczny dodaj do ulubionych komentarze (27) świąteczna pavlova w kształcie bezowego wieńca. z waniliowym kremem i z dodatkiem czerwonych owoców. pavlovą można przygotować z jednodniowym wyprzedzeniem i przechowywać w temperaturze pokojowej, pod przykryciem. krem i owoce nakładamy przed podaniem. pięknie będzie się prezentować na stole świątecznym :-). składniki na 1 wieniec: 5 dużych białek (1 białko = 40 g) 250 g drobnego cukru do wypieków 1 łyżeczka octu winnego lub soku z cytryny 1 łyżeczka skrobi ziemniaczanej szczypta soli płaską blaszkę do ciasteczek wysmarować masłem i wyłożyć papierem do pieczenia. na papierze narysować 20 cm okrąg. w misie miksera ubić białka ze szczyptą soli na sztywną pianę. dodawać cukier, stopniowo, łyżka po łyżce, cały czas ubijając, do powstania sztywnej, błyszczącej piany. dodać octu winnego lub soku z cytryny i ubić. dodać skrobię ziemniaczaną i wymieszać. masę bezową przełożyć do rękawa cukierniczego z odciętą końcówką (otwór powinien być duży). wykładać na narysowany okrąg, jedna duża beza obok drugiej, w taki sposób, by się dotykały. piekarnik rozgrzać do temperatury 150ºc. włożyć do niego przygotowaną blachę z bezą i natychmiast zmniejszyć temperaturę do 120ºc. piec/suszyć przez około 1 godzinę i 45 minut do 2 godzin, aż beza będzie chrupka i wypieczona z wierzchu. wyłączyć piekarnik - pozostawić do wystudzenia na kilka godzin lub na całą noc. po wystudzeniu na wierzch wyłożyć ubity krem. udekorować plasterkami czerwonych (krwistych) pomarańczy, świeżej żurawiny, porzeczek, malin, wiśni... krem waniliowy: 400 ml śmietany kremówki 36%, schłodzonej 2 łyżeczki cukru pudru 1 łyżeczka pasty z wanilii lub ziarenka z 1 laski wanilii wszystkie składniki umieścić w misie miksera i ubić. smacznego :-). wydrukuj: przepis • przepis bez zdjęć oceń: średnia ocena: 10 (liczba głosów: 1) poleć na e-mail tagi: śmietana kremówka, wykorzystanie białek, przepisy bezglutenowe, pomarańcze/mandarynki kategoria: torty bezowe, boże narodzenie komentarze (27) niedziela, 27 listopada 2016 makowiec orzechowy wegański makowiec z masłem orzechowym dodaj do ulubionych komentarze (29) najsmaczniejszy makowiec wegański, ale przede wszystkim makowiec dla osób z nietolerancjami pokarmowymi - bez dodatku jajek, mleka, glutenu. kwintesencja makowca - sam mak posłodzony miodem, z bakaliami, bez spodu ale z polewą czekoladową. masło orzechowe pełni tutaj rolę jajek, odpowiednio 'sklejając' masę makową. każdy powinien spróbować tego makowca, jest wspaniały i szybki do przygotowania, w smaku niczym się nie różni od tradycyjnych makowców, naprawdę polecam! uwaga: jeśli nie zależy wam na tym, by przepis był wegański - zamiast syropu z agawy użyjcie naturalnego łagodnego miodu a zamiast oleju kokosowego - masła. w polewie czekoladowej zamiast mleka kokosowego użyjcie śmietany kremówki. składniki: 400 g maku 200 g masła orzechowego (gładkiego, bez kawałków orzeszków) 250 g syropu z agawy 50 g oleju kokosowego, roztopionego 100 g orzechów włoskich lub pekan, posiekanych 50 g rodzynków 70 g kandyzowanej skórki pomarańczowej 2 - 3 łyżki zmielonych migdałów 2 łyżeczki ekstraktu z migdałów mak zalać wrzącą wodą (do pokrycia), odstawić do wystudzenia, odsączyć z nadmiaru wody, dwukrotnie zemleć w maszynce do mięsa z drobnym sitkiem. /mak można też zalać wrzątkiem do przykrycia i gotować przez 20 minut, odcisnąć z nadmiaru wody i wystudzić. dwukrotnie zemleć w maszynce do mięsa z drobnym sitkiem/. do przygotowania masy makowej można również użyć często dostępnego w sklepach maku zmielonego. jest to spore uproszczenie, ponieważ maku nie trzeba już mielić. wystarczy zalać wrzatkiem do przykrycia i wystudzić. dokładnie odcisnąć z nadmiaru wody, np. w lnianym ręczniczku kuchennym. w misie miksera umieścić zaparzony i odciśnięty mak. dodać wszystkie pozostałe składniki i dobrze wymieszać lub zmiksować. skosztować, w razie potrzeby dodać więcej syropu z agawy, do smaku. formę o średnicy 23 wyłożyć papierem do pieczenia, sam spód. przełożyć do niego zmiksowane ciasto, wyrównać. piec w temperaturze 170ºc przez około 45 - 50 minut. wyjąć, wystudzić. polać gęstniejącą polewą czekoladową i dowolnie ozdobić. polewa czekoladowa: 80 g gorzkiej czekolady 40 ml mleka kokosowego (z puszki) składniki na polewę umieścić w kąpieli wodnej i roztopić. smacznego :-) wydrukuj: przepis • przepis bez zdjęć oceń: ten przepis nie został jeszcze oceniony. poleć na e-mail tagi: orzechy laskowe/włoskie/pekany/ziemne, migdały, miód, przepisy bez jajek, przepisy bezglutenowe, mak, masło orzechowe, przepisy bezmleczne, rodzynki, syrop z agawy, kandyzowana skórka pomarańczowa kategoria: makowce i ciasta z makiem, boże narodzenie komentarze (29) 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ... 399 następne » zdjęcia użytkowników więcej zdjęć przepisy użytkowników fasolowe ciasto czekoladowe autor: olga2001 placuszki dyniowe (bezglutenowe) autor: adael czekoladowe ciasto z puree dyniowym autor: adael niebo na ziemi autor: joanna_1807 boskie ciasteczka z maslem orzechowym. autor: monna więcej przepisów mój instagram mój facebook © moje wypieki 2006-2016 strona główna • o blogu • moje książki • wersja light • regulamin • kontakt • współpraca • księga gości • wypisz się z newslettera wszystkie zdjęcia i teksty są własnością autorki blogu. kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie bez wiedzy i zgody autorki blogu jest zabronione. projekt i wykonanie: digital guru | hosting zapewnia agencja interaktywna epoka do góry strona wykorzystuje pliki "cookies" (ciasteczka). korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich użycie. rozumiem przeczytaj o ciasteczkach


Here you find all texts from your page as Google (googlebot) and others search engines seen it.

Words density analysis:

Numbers of all words: 2256

One word

Two words phrases

Three words phrases

nie - 3.63% (82)
mak - 2.22% (50)
bez - 1.64% (37)
lub - 1.24% (28)
ją - 1.11% (25)
krem - 1.06% (24)
przepis - 0.93% (21)
piec - 0.8% (18)
pod - 0.75% (17)
dodać - 0.66% (15)
składniki - 0.66% (15)
miks - 0.62% (14)
• - 0.58% (13)
tort - 0.49% (11)
aż - 0.49% (11)
się - 0.44% (10)
tego - 0.44% (10)
ale - 0.44% (10)
komentarze - 0.44% (10)
pieczenia - 0.44% (10)
cukru - 0.4% (9)
wymieszać - 0.4% (9)
:-) - 0.4% (9)
minut - 0.4% (9)
miksera - 0.35% (8)
skrobi - 0.35% (8)
ciasto - 0.35% (8)
mleka - 0.35% (8)
umieścić - 0.35% (8)
ten - 0.35% (8)
misie - 0.35% (8)
:-). - 0.35% (8)
niej - 0.35% (8)
około - 0.35% (8)
masy - 0.31% (7)
wszystkie - 0.31% (7)
biszkopt - 0.31% (7)
ubić - 0.31% (7)
temperaturze - 0.31% (7)
wierzch - 0.31% (7)
blat - 0.31% (7)
ciasta - 0.31% (7)
czas - 0.31% (7)
maku - 0.31% (7)
są - 0.31% (7)
wypieków - 0.31% (7)
przełożyć - 0.27% (6)
przez - 0.27% (6)
2016 - 0.27% (6)
odstawić - 0.27% (6)
soli - 0.27% (6)
wystudzić. - 0.27% (6)
połączenia - 0.27% (6)
zdjęć - 0.27% (6)
utrzeć - 0.27% (6)
godzin - 0.27% (6)
drobnego - 0.27% (6)
kawowo - 0.27% (6)
pokojowej - 0.27% (6)
jest - 0.27% (6)
wyłożyć - 0.27% (6)
wody - 0.27% (6)
dodaj - 0.27% (6)
sam - 0.27% (6)
śmietany - 0.27% (6)
smacznego - 0.22% (5)
e-mail - 0.22% (5)
kategoria: - 0.22% (5)
papierem - 0.22% (5)
przed - 0.22% (5)
poleć - 0.22% (5)
części - 0.22% (5)
dla - 0.22% (5)
został - 0.22% (5)
studzenia - 0.22% (5)
wyjąć - 0.22% (5)
czekoladowe - 0.22% (5)
oceń: - 0.22% (5)
autor: - 0.22% (5)
pół - 0.22% (5)
wydrukuj: - 0.22% (5)
łyżka - 0.22% (5)
tagi: - 0.22% (5)
gotować - 0.22% (5)
kremówki - 0.22% (5)
czekolady - 0.22% (5)
sernik - 0.22% (5)
biszkoptu - 0.22% (5)
kakao - 0.22% (5)
białka - 0.22% (5)
łyżeczki - 0.22% (5)
piekarnik - 0.22% (5)
żółtka - 0.22% (5)
przepisy - 0.22% (5)
ulubionych - 0.22% (5)
250 - 0.22% (5)
wierzchu - 0.22% (5)
makowy - 0.22% (5)
makowe - 0.22% (5)
makowiec - 0.22% (5)
beza - 0.22% (5)
niego - 0.18% (4)
masła - 0.18% (4)
sok - 0.18% (4)
cytryny - 0.18% (4)
uformować - 0.18% (4)
to, - 0.18% (4)
wystudzenia - 0.18% (4)
nasączenie - 0.18% (4)
biszkoptu, - 0.18% (4)
ziemniaczanej - 0.18% (4)
narodzenie - 0.18% (4)
boże - 0.18% (4)
suche - 0.18% (4)
150 - 0.18% (4)
część), - 0.18% (4)
plecionki - 0.18% (4)
wody, - 0.18% (4)
nadmiaru - 0.18% (4)
zalać - 0.18% (4)
dodawać - 0.18% (4)
suchy - 0.18% (4)
powstania - 0.18% (4)
wyjąć, - 0.18% (4)
świąteczny - 0.18% (4)
ich - 0.18% (4)
wyrównać. - 0.18% (4)
200 - 0.18% (4)
kokosowego - 0.18% (4)
tym - 0.18% (4)
średnicy - 0.18% (4)
spód - 0.18% (4)
delikatnie - 0.18% (4)
listopada - 0.18% (4)
być - 0.18% (4)
powinny - 0.18% (4)
rocher - 0.18% (4)
masę - 0.18% (4)
agawy - 0.18% (4)
syrop - 0.18% (4)
osób - 0.18% (4)
więc - 0.18% (4)
zmielony - 0.18% (4)
mak, - 0.18% (4)
jak - 0.18% (4)
zmielonego - 0.18% (4)
można - 0.18% (4)
formę - 0.13% (3)
pieczenia, - 0.13% (3)
masło - 0.13% (3)
ciasteczka - 0.13% (3)
odcisnąć - 0.13% (3)
przykrycia - 0.13% (3)
schłodzić - 0.13% (3)
mascarpone - 0.13% (3)
budyń - 0.13% (3)
suchego - 0.13% (3)
170 - 0.13% (3)
(1/3 - 0.13% (3)
400 - 0.13% (3)
wegański - 0.13% (3)
nadzienie - 0.13% (3)
makowce - 0.13% (3)
makiem, - 0.13% (3)
mieszając - 0.13% (3)
więcej - 0.13% (3)
ponadto: - 0.13% (3)
cukier, - 0.13% (3)
125 - 0.13% (3)
zmiksować - 0.13% (3)
czekoladowych - 0.13% (3)
bardzo - 0.13% (3)
pokojowej. - 0.13% (3)
osób, - 0.13% (3)
36% - 0.13% (3)
łyżce, - 0.13% (3)
średnia - 0.13% (3)
również - 0.13% (3)
(bez - 0.13% (3)
oceniony. - 0.13% (3)
ubić. - 0.13% (3)
podzielić - 0.13% (3)
orzechowe - 0.13% (3)
łyżeczka - 0.13% (3)
włożyć - 0.13% (3)
temperatury - 0.13% (3)
jeszcze - 0.13% (3)
ziemniaczaną - 0.13% (3)
ciasto, - 0.13% (3)
wyrobić - 0.13% (3)
koniec - 0.13% (3)
makowa - 0.13% (3)
jajek, - 0.13% (3)
orzechowy - 0.13% (3)
skrobię - 0.13% (3)
blogu - 0.13% (3)
szczypta - 0.13% (3)
octu - 0.13% (3)
zamiast - 0.13% (3)
palnik - 0.13% (3)
syropu - 0.13% (3)
bezowy - 0.13% (3)
posmarować - 0.13% (3)
naleśnik - 0.13% (3)
soku - 0.13% (3)
wyłączyć - 0.09% (2)
pozostawić - 0.09% (2)
wierzchu. - 0.09% (2)
mój - 0.09% (2)
boków - 0.09% (2)
chrupka - 0.09% (2)
taki - 0.09% (2)
moje - 0.09% (2)
mak. - 0.09% (2)
lekkie - 0.09% (2)
sposób, - 0.09% (2)
mleka, - 0.09% (2)
adael - 0.09% (2)
autorki - 0.09% (2)
strona - 0.09% (2)
zagotować - 0.09% (2)
użytkowników - 0.09% (2)
odłożyć - 0.09% (2)
utrzeć. - 0.09% (2)
dobrze - 0.09% (2)
zmiksować. - 0.09% (2)
często - 0.09% (2)
orzechowym - 0.09% (2)
zdjęcia - 0.09% (2)
będzie - 0.09% (2)
likier - 0.09% (2)
torty - 0.09% (2)
był - 0.09% (2)
niedziela, - 0.09% (2)
wieniec - 0.09% (2)
(27) - 0.09% (2)
smaku - 0.09% (2)
czerwonych - 0.09% (2)
stole - 0.09% (2)
(liczba - 0.09% (2)
białek - 0.09% (2)
winnego - 0.09% (2)
masłem - 0.09% (2)
polewą - 0.09% (2)
powinien - 0.09% (2)
makowca - 0.09% (2)
razie - 0.09% (2)
bezglutenowe, - 0.09% (2)
(29) - 0.09% (2)
głosów: - 0.09% (2)
ocena: - 0.09% (2)
... - 0.09% (2)
przygotowania - 0.09% (2)
amaretto - 0.09% (2)
wymieszać. - 0.09% (2)
czekoladową - 0.09% (2)
ciastek - 0.09% (2)
agawy, - 0.09% (2)
tortu - 0.09% (2)
wykonanie: - 0.09% (2)
całości), - 0.09% (2)
konfitura, - 0.09% (2)
użyjcie - 0.09% (2)
drobnym - 0.09% (2)
mięsa - 0.09% (2)
maszynce - 0.09% (2)
zemleć - 0.09% (2)
bezowy, - 0.09% (2)
przechowywać - 0.09% (2)
dwukrotnie - 0.09% (2)
migdałów - 0.09% (2)
oleju - 0.09% (2)
wanilii - 0.09% (2)
strony - 0.09% (2)
godzinę - 0.09% (2)
mąki - 0.09% (2)
posypania - 0.09% (2)
polać - 0.09% (2)
ozdobić - 0.09% (2)
schłodzić. - 0.09% (2)
śmietana - 0.09% (2)
kremówka, - 0.09% (2)
czekolada, - 0.09% (2)
plecionka - 0.09% (2)
(35) - 0.09% (2)
posłodzony - 0.09% (2)
konfiturą - 0.09% (2)
pszennej - 0.09% (2)
posiekane - 0.09% (2)
drożdży - 0.09% (2)
roztopionego - 0.09% (2)
jajka - 0.09% (2)
mąkę - 0.09% (2)
pszenną - 0.09% (2)
resztę - 0.09% (2)
składników - 0.09% (2)
odpowiednio - 0.09% (2)
kulę, - 0.09% (2)
ręczniczkiem - 0.09% (2)
kuchennym, - 0.09% (2)
1,5 - 0.09% (2)
orzechy - 0.09% (2)
czekolady. - 0.09% (2)
każdą - 0.09% (2)
deserowej - 0.09% (2)
pieczenia) - 0.09% (2)
(6) - 0.09% (2)
pralinkami. - 0.09% (2)
szybki - 0.09% (2)
dodatku - 0.09% (2)
pięknie - 0.09% (2)
przyjęcia - 0.09% (2)
orzechami - 0.09% (2)
laskowymi - 0.09% (2)
wafelki - 0.09% (2)
samo - 0.09% (2)
tłustego - 0.09% (2)
czekolady, - 0.09% (2)
wymieszać, - 0.09% (2)
schłodzonej - 0.09% (2)
czekoladę - 0.09% (2)
naczyniu - 0.09% (2)
kremówkę - 0.09% (2)
turach - 0.09% (2)
noc - 0.09% (2)
lodówce - 0.09% (2)
polewa - 0.09% (2)
czekoladowa: - 0.09% (2)
zdjąć - 0.09% (2)
palnika. - 0.09% (2)
czasie - 0.09% (2)
równych - 0.09% (2)
długie - 0.09% (2)
piec/suszyć - 0.09% (2)
blachy - 0.09% (2)
stopniowo, - 0.09% (2)
cały - 0.09% (2)
sztywnej - 0.09% (2)
błyszczącej - 0.09% (2)
bezowej - 0.09% (2)
szpatułką - 0.09% (2)
połączenia. - 0.09% (2)
pieczenia. - 0.09% (2)
170ºc - 0.09% (2)
wystudzeniu - 0.09% (2)
blaty - 0.09% (2)
narysować - 0.09% (2)
jasnej - 0.09% (2)
podczas - 0.09% (2)
sztywno - 0.09% (2)
szczyptą - 0.09% (2)
ubijając - 0.09% (2)
bezową - 0.09% (2)
rozgrzać - 0.09% (2)
150ºc. - 0.09% (2)
obie - 0.09% (2)
natychmiast - 0.09% (2)
zmniejszyć - 0.09% (2)
temperaturę - 0.09% (2)
120ºc - 0.09% (2)
żółtkowej. - 0.09% (2)
połowę - 0.09% (2)
nich - 0.09% (2)
np. - 0.09% (2)
każdy - 0.09% (2)
makowego - 0.09% (2)
powstać - 0.09% (2)
wałeczków - 0.09% (2)
tutaj - 0.09% (2)
przykryć - 0.09% (2)
wodą - 0.09% (2)
posypać - 0.09% (2)
minut. - 0.09% (2)
100 - 0.09% (2)
wrzatkiem - 0.09% (2)
dokładnie - 0.09% (2)
lnianym - 0.09% (2)
które - 0.09% (2)
ręczniczku - 0.09% (2)
części. - 0.09% (2)
według - 0.09% (2)
kolejności: - 0.09% (2)
końcu - 0.09% (2)
program - 0.09% (2)
dalej - 0.09% (2)
opium - 0.09% (2)
(54) - 0.09% (2)
kremu - 0.09% (2)
smaków - 0.09% (2)
wspaniały - 0.09% (2)
kuchennym. - 0.09% (2)
misie miksera - 0.35% (8)
w misie - 0.35% (8)
składniki na - 0.31% (7)
w temperaturze - 0.31% (7)
cukru do - 0.27% (6)
do wypieków - 0.27% (6)
drobnego cukru - 0.27% (6)
kawowo - - 0.27% (6)
do ulubionych - 0.22% (5)
zdjęć oceń: - 0.22% (5)
poleć na - 0.22% (5)
e-mail tagi: - 0.22% (5)
dodaj do - 0.22% (5)
ulubionych komentarze - 0.22% (5)
wydrukuj: przepis - 0.22% (5)
g drobnego - 0.22% (5)
przepis • - 0.22% (5)
• przepis - 0.22% (5)
na e-mail - 0.22% (5)
papierem do - 0.22% (5)
krem kawowo - 0.22% (5)
przepis bez - 0.22% (5)
bez zdjęć - 0.22% (5)
- makowy - 0.22% (5)
wyłożyć papierem - 0.22% (5)
wszystkie składniki - 0.22% (5)
śmietany kremówki - 0.22% (5)
nadmiaru wody - 0.18% (4)
z nadmiaru - 0.18% (4)
smacznego :-). - 0.18% (4)
i ciasta - 0.18% (4)
boże narodzenie - 0.18% (4)
i ubić - 0.18% (4)
miksera umieścić - 0.18% (4)
do powstania - 0.18% (4)
przez około - 0.18% (4)
o średnicy - 0.18% (4)
z cytryny - 0.18% (4)
około 1 - 0.18% (4)
część), blat - 0.18% (4)
do wystudzenia - 0.18% (4)
30 minut - 0.18% (4)
narodzenie komentarze - 0.18% (4)
przepisy bez - 0.18% (4)
listopada 2016 - 0.18% (4)
:-). składniki - 0.18% (4)
:-). wydrukuj: - 0.18% (4)
do połączenia - 0.18% (4)
utrzeć do - 0.13% (3)
1 łyżeczka - 0.13% (3)
jeszcze oceniony. - 0.13% (3)
makowce i - 0.13% (3)
żółtka i - 0.13% (3)
powinny być - 0.13% (3)
ciasta z - 0.13% (3)
nie został - 0.13% (3)
szczypta soli - 0.13% (3)
do pieczenia, - 0.13% (3)
na spód - 0.13% (3)
przełożyć do - 0.13% (3)
soku z - 0.13% (3)
około 30 - 0.13% (3)
odstawić do - 0.13% (3)
ten przepis - 0.13% (3)
i ubić. - 0.13% (3)
łyżka po - 0.13% (3)
przełożyć na - 0.13% (3)
włożyć do - 0.13% (3)
do temperatury - 0.13% (3)
g masła - 0.13% (3)
i wierzchu - 0.13% (3)
biszkoptu, nasączenie - 0.13% (3)
(1/3 z - 0.13% (3)
nasączenie (1/3 - 0.13% (3)
syropu z - 0.13% (3)
po łyżce, - 0.13% (3)
bez pieczenia - 0.13% (3)
być w - 0.13% (3)
temperaturze pokojowej. - 0.13% (3)
wyjąć, wystudzić. - 0.13% (3)
i zmielony - 0.13% (3)
przykrycia i - 0.13% (3)
i wystudzić. - 0.13% (3)
odcisnąć z - 0.13% (3)
z makiem, - 0.13% (3)
podzielić na - 0.13% (3)
nadmiaru wody, - 0.13% (3)
blat biszkoptu, - 0.13% (3)
oceń: ten - 0.13% (3)
oceniony. poleć - 0.13% (3)
został jeszcze - 0.13% (3)
przepis nie - 0.13% (3)
do niego - 0.13% (3)
z całości), - 0.09% (2)
10 (liczba - 0.09% (2)
niedziela, 27 - 0.09% (2)
komentarze (54) - 0.09% (2)
komentarze (29) - 0.09% (2)
dwukrotnie zemleć - 0.09% (2)
kuchennym. w - 0.09% (2)
kategoria: makowce - 0.09% (2)
minut. wyjąć, - 0.09% (2)
średnia ocena: - 0.09% (2)
do mięsa - 0.09% (2)
w maszynce - 0.09% (2)
z drobnym - 0.09% (2)
komentarze (27) - 0.09% (2)
przechowywać w - 0.09% (2)
przepisy bezglutenowe, - 0.09% (2)
bezowy, krem - 0.09% (2)
mleka kokosowego - 0.09% (2)
konfitura, krem - 0.09% (2)
autor: adael - 0.09% (2)
szczyptą soli - 0.09% (2)
winnego lub - 0.09% (2)
maszynce do - 0.09% (2)
składniki i - 0.09% (2)
makiem, boże - 0.09% (2)
pieczenia, sam - 0.09% (2)
2 łyżeczki - 0.09% (2)
aż beza - 0.09% (2)
minut do - 0.09% (2)
zemleć w - 0.09% (2)
1 godzinę - 0.09% (2)
mięsa z - 0.09% (2)
śmietana kremówka, - 0.09% (2)
temperaturę do - 0.09% (2)
natychmiast zmniejszyć - 0.09% (2)
taki sposób, - 0.09% (2)
dobrze wymieszać - 0.09% (2)
bezową przełożyć - 0.09% (2)
z agawy, - 0.09% (2)
lub soku - 0.09% (2)
octu winnego - 0.09% (2)
polewa czekoladowa: - 0.09% (2)
po wystudzeniu - 0.09% (2)
blat bezowy, - 0.09% (2)
ml mleka - 0.09% (2)
komentarze (35) - 0.09% (2)
na końcu - 0.09% (2)
składniki umieścić - 0.09% (2)
do posypania - 0.09% (2)
8 równych - 0.09% (2)
lnianym ręczniczku - 0.09% (2)
wystudzić. dokładnie - 0.09% (2)
wrzatkiem do - 0.09% (2)
mak zalać - 0.09% (2)
zmielonego maku - 0.09% (2)
suchego i - 0.09% (2)
równych części - 0.09% (2)
g mąki - 0.09% (2)
i kremu - 0.09% (2)
nadzienie makowe - 0.09% (2)
nie jest - 0.09% (2)
makowa plecionka - 0.09% (2)
i pralinkami. - 0.09% (2)
orzechami laskowymi - 0.09% (2)
wymieszać, do - 0.09% (2)
tym czasie - 0.09% (2)
zdjąć z - 0.09% (2)
g deserowej - 0.09% (2)
czekoladowa: 80 - 0.09% (2)
i zmiksować - 0.09% (2)
deserowej czekolady, - 0.09% (2)
również na - 0.09% (2)
tort opium - 0.09% (2)
białka i - 0.09% (2)
całości), konfitura, - 0.09% (2)
temperatury 150ºc. - 0.09% (2)
suchy i - 0.09% (2)
sposób, by - 0.09% (2)
w taki - 0.09% (2)
do połączenia. - 0.09% (2)
wypieków 1 - 0.09% (2)
- pozostawić - 0.09% (2)
wyłączyć piekarnik - 0.09% (2)
z wierzchu. - 0.09% (2)
chrupka i - 0.09% (2)
piec/suszyć przez - 0.09% (2)
do 120ºc - 0.09% (2)
zmniejszyć temperaturę - 0.09% (2)
i natychmiast - 0.09% (2)
rozgrzać do - 0.09% (2)
cukier, łyżka - 0.09% (2)
masę bezową - 0.09% (2)
dodawać cukier, - 0.09% (2)
białka ze - 0.09% (2)
miksera ubić - 0.09% (2)
składniki powinny - 0.09% (2)
pół łyżeczki - 0.09% (2)
komentarze (6) - 0.09% (2)
170ºc przez - 0.09% (2)
wyrównać. piec - 0.09% (2)
do pieczenia. - 0.09% (2)
szpatułką do - 0.09% (2)
delikatnie wymieszać - 0.09% (2)
masy bezowej - 0.09% (2)
autorki blogu - 0.09% (2)
w misie miksera - 0.35% (8)
cukru do wypieków - 0.27% (6)
drobnego cukru do - 0.27% (6)
poleć na e-mail - 0.22% (5)
krem kawowo - - 0.22% (5)
wyłożyć papierem do - 0.22% (5)
g drobnego cukru - 0.22% (5)
przepis bez zdjęć - 0.22% (5)
na e-mail tagi: - 0.22% (5)
• przepis bez - 0.22% (5)
do ulubionych komentarze - 0.22% (5)
wydrukuj: przepis • - 0.22% (5)
przepis • przepis - 0.22% (5)
bez zdjęć oceń: - 0.22% (5)
boże narodzenie komentarze - 0.18% (4)
:-). wydrukuj: przepis - 0.18% (4)
smacznego :-). wydrukuj: - 0.18% (4)
oceniony. poleć na - 0.13% (3)
ten przepis nie - 0.13% (3)
z nadmiaru wody, - 0.13% (3)
około 30 minut - 0.13% (3)
został jeszcze oceniony. - 0.13% (3)
być w temperaturze - 0.13% (3)
w temperaturze pokojowej. - 0.13% (3)
papierem do pieczenia, - 0.13% (3)
łyżka po łyżce, - 0.13% (3)
ml śmietany kremówki - 0.13% (3)
blat biszkoptu, nasączenie - 0.13% (3)
i ciasta z - 0.13% (3)
makowce i ciasta - 0.13% (3)
powinny być w - 0.13% (3)
o średnicy 23 - 0.13% (3)
nie został jeszcze - 0.13% (3)
oceń: ten przepis - 0.13% (3)
ciasta z makiem, - 0.13% (3)
jeszcze oceniony. poleć - 0.13% (3)
przepis nie został - 0.13% (3)
odcisnąć z nadmiaru - 0.13% (3)
zdjęć oceń: ten - 0.13% (3)
lub soku z - 0.09% (2)
masę bezową przełożyć - 0.09% (2)
winnego lub soku - 0.09% (2)
papierem do pieczenia. - 0.09% (2)
170ºc przez około - 0.09% (2)
niedziela, 27 listopada - 0.09% (2)
włożyć do niego - 0.09% (2)
minut. wyjąć, wystudzić. - 0.09% (2)
10 (liczba głosów: - 0.09% (2)
oceń: średnia ocena: - 0.09% (2)
do temperatury 150ºc. - 0.09% (2)
piec w temperaturze - 0.09% (2)
zmniejszyć temperaturę do - 0.09% (2)
około 1 godzinę - 0.09% (2)
zalać wrzatkiem do - 0.09% (2)
z wierzchu. wyłączyć - 0.09% (2)
w lnianym ręczniczku - 0.09% (2)
nadmiaru wody, np. - 0.09% (2)
dokładnie odcisnąć z - 0.09% (2)
piekarnik - pozostawić - 0.09% (2)
średnia ocena: 10 - 0.09% (2)
dwukrotnie zemleć w - 0.09% (2)
maszynce do mięsa - 0.09% (2)
przykrycia i wystudzić. - 0.09% (2)
średnicy 23 cm - 0.09% (2)
150ºc. włożyć do - 0.09% (2)
część), blat bezowy, - 0.09% (2)
wymieszać szpatułką do - 0.09% (2)
80 g deserowej - 0.09% (2)
polewa czekoladowa: 80 - 0.09% (2)
g deserowej czekolady, - 0.09% (2)
podzielić na 8 - 0.09% (2)
i zmielonego maku - 0.09% (2)
wrzatkiem do przykrycia - 0.09% (2)
i wystudzić. dokładnie - 0.09% (2)
wody, np. w - 0.09% (2)
lnianym ręczniczku kuchennym. - 0.09% (2)
wszystkie składniki umieścić - 0.09% (2)
150 g drobnego - 0.09% (2)
składniki powinny być - 0.09% (2)
umieścić żółtka i - 0.09% (2)
cm wyłożyć papierem - 0.09% (2)
konfitura, krem kawowo - 0.09% (2)
wyrównać. piec w - 0.09% (2)
temperaturze 170ºc przez - 0.09% (2)
rozgrzać do temperatury - 0.09% (2)
i natychmiast zmniejszyć - 0.09% (2)
temperaturę do 120ºc - 0.09% (2)
przez około 1 - 0.09% (2)
wierzchu. wyłączyć piekarnik - 0.09% (2)
- pozostawić do - 0.09% (2)
do wypieków 1 - 0.09% (2)
70 g suchego - 0.09% (2)
w taki sposób, - 0.09% (2)
i wierzchu tortu - 0.09% (2)
(1/3 z całości), - 0.09% (2)
z makiem, boże - 0.09% (2)

Here you can find chart of all your popular one, two and three word phrases. Google and others search engines means your page is about words you use frequently.

Copyright © 2015-2016 hupso.pl. All rights reserved. FB | +G | Twitter

Hupso.pl jest serwisem internetowym, w którym jednym kliknieciem możesz szybko i łatwo sprawdź stronę www pod kątem SEO. Oferujemy darmowe pozycjonowanie stron internetowych oraz wycena domen i stron internetowych. Prowadzimy ranking polskich stron internetowych oraz ranking stron alexa.