3.27 score from hupso.pl for:
dostaniesz.net.pl



HTML Content


Titlepojęcia związane z winem i branżą winiarską |

Length: 45, Words: 9
Description pusty

Length: 0, Words: 0
Keywords pusty
Robots
Charset UTF-8
Og Meta - Title pusty
Og Meta - Description pusty
Og Meta - Site name pusty
Tytuł powinien zawierać pomiędzy 10 a 70 znaków (ze spacjami), a mniej niż 12 słów w długości.
Meta opis powinien zawierać pomiędzy 50 a 160 znaków (łącznie ze spacjami), a mniej niż 24 słów w długości.
Kodowanie znaków powinny być określone , UTF-8 jest chyba najlepszy zestaw znaków, aby przejść z powodu UTF-8 jest bardziej międzynarodowy kodowaniem.
Otwarte obiekty wykresu powinny być obecne w stronie internetowej (więcej informacji na temat protokołu OpenGraph: http://ogp.me/)

SEO Content

Words/Characters 449
Text/HTML 32.71 %
Headings H1 0
H2 6
H3 7
H4 0
H5 0
H6 0
H1
H2
higiena w winiarstwie
prasy do owoców
fermentacja w miazdze
płatki i kostki dębowe
rehydratacja drożdży aktywnych
kapturki termokurczliwe
H3
higiena w winiarstwie
prasy do owoców
fermentacja w miazdze
płatki i kostki dębowe
rehydratacja drożdży aktywnych
co nowego?
grupa
H4
H5
H6
strong
b
i
em
Bolds strong 0
b 0
i 0
em 0
Zawartość strony internetowej powinno zawierać więcej niż 250 słów, z stopa tekst / kod jest wyższy niż 20%.
Pozycji używać znaczników (h1, h2, h3, ...), aby określić temat sekcji lub ustępów na stronie, ale zwykle, użyj mniej niż 6 dla każdego tagu pozycje zachować swoją stronę zwięzły.
Styl używać silnych i kursywy znaczniki podkreślić swoje słowa kluczowe swojej stronie, ale nie nadużywać (mniej niż 16 silnych tagi i 16 znaczników kursywy)

Statystyki strony

twitter:title pusty
twitter:description pusty
google+ itemprop=name pusty
Pliki zewnętrzne 13
Pliki CSS 4
Pliki javascript 9
Plik należy zmniejszyć całkowite odwołanie plików (CSS + JavaScript) do 7-8 maksymalnie.

Linki wewnętrzne i zewnętrzne

Linki 71
Linki wewnętrzne 2
Linki zewnętrzne 69
Linki bez atrybutu Title 49
Linki z atrybutem NOFOLLOW 0
Linki - Użyj atrybutu tytuł dla każdego łącza. Nofollow link jest link, który nie pozwala wyszukiwarkom boty zrealizują są odnośniki no follow. Należy zwracać uwagę na ich użytkowania

Linki wewnętrzne

#fp-next
#fp-prev

Linki zewnętrzne

- http://www.dostaniesz.net.pl
dodatki http://www.dostaniesz.net.pl/dodatki/
środki http://www.dostaniesz.net.pl/srodki/
dojrzewanie http://www.dostaniesz.net.pl/dojrzewanie/
proces http://www.dostaniesz.net.pl/proces/
czas http://www.dostaniesz.net.pl/czas/
wino http://www.dostaniesz.net.pl/wino/
- http://www.dostaniesz.net.pl/higiena-w-winiarstwie/
higiena w winiarstwie http://www.dostaniesz.net.pl/higiena-w-winiarstwie/
- http://www.dostaniesz.net.pl/prasy-do-owocow/
prasy do owoców http://www.dostaniesz.net.pl/prasy-do-owocow/
- http://www.dostaniesz.net.pl/fermentacja-w-miazdze/
fermentacja w miazdze http://www.dostaniesz.net.pl/fermentacja-w-miazdze/
- http://www.dostaniesz.net.pl/platki-i-kostki-debowe/
płatki i kostki dębowe http://www.dostaniesz.net.pl/platki-i-kostki-debowe/
- http://www.dostaniesz.net.pl/rehydratacja-drozdzy-aktywnych/
rehydratacja drożdży aktywnych http://www.dostaniesz.net.pl/rehydratacja-drozdzy-aktywnych/
higiena w winiarstwie http://www.dostaniesz.net.pl/higiena-w-winiarstwie/
czas http://www.dostaniesz.net.pl/czas/
proces http://www.dostaniesz.net.pl/proces/
wino http://www.dostaniesz.net.pl/wino/
- http://www.dostaniesz.net.pl/higiena-w-winiarstwie/
więcej http://www.dostaniesz.net.pl/higiena-w-winiarstwie/#more-30
prasy do owoców http://www.dostaniesz.net.pl/prasy-do-owocow/
czas http://www.dostaniesz.net.pl/czas/
proces http://www.dostaniesz.net.pl/proces/
wino http://www.dostaniesz.net.pl/wino/
- http://www.dostaniesz.net.pl/prasy-do-owocow/
więcej http://www.dostaniesz.net.pl/prasy-do-owocow/#more-18
fermentacja w miazdze http://www.dostaniesz.net.pl/fermentacja-w-miazdze/
czas http://www.dostaniesz.net.pl/czas/
proces http://www.dostaniesz.net.pl/proces/
wino http://www.dostaniesz.net.pl/wino/
- http://www.dostaniesz.net.pl/fermentacja-w-miazdze/
więcej http://www.dostaniesz.net.pl/fermentacja-w-miazdze/#more-48
płatki i kostki dębowe http://www.dostaniesz.net.pl/platki-i-kostki-debowe/
czas http://www.dostaniesz.net.pl/czas/
proces http://www.dostaniesz.net.pl/proces/
wino http://www.dostaniesz.net.pl/wino/
- http://www.dostaniesz.net.pl/platki-i-kostki-debowe/
więcej http://www.dostaniesz.net.pl/platki-i-kostki-debowe/#more-51
rehydratacja drożdży aktywnych http://www.dostaniesz.net.pl/rehydratacja-drozdzy-aktywnych/
czas http://www.dostaniesz.net.pl/czas/
proces http://www.dostaniesz.net.pl/proces/
wino http://www.dostaniesz.net.pl/wino/
- http://www.dostaniesz.net.pl/rehydratacja-drozdzy-aktywnych/
więcej http://www.dostaniesz.net.pl/rehydratacja-drozdzy-aktywnych/#more-36
kapturki termokurczliwe http://www.dostaniesz.net.pl/kapturki-termokurczliwe/
czas http://www.dostaniesz.net.pl/czas/
proces http://www.dostaniesz.net.pl/proces/
wino http://www.dostaniesz.net.pl/wino/
- http://www.dostaniesz.net.pl/kapturki-termokurczliwe/
więcej http://www.dostaniesz.net.pl/kapturki-termokurczliwe/#more-42
2 http://www.dostaniesz.net.pl/page/2/
3 http://www.dostaniesz.net.pl/page/3/
4 http://www.dostaniesz.net.pl/page/4/
» http://www.dostaniesz.net.pl/page/2/
higiena w winiarstwie http://www.dostaniesz.net.pl/higiena-w-winiarstwie/
prasy do owoców http://www.dostaniesz.net.pl/prasy-do-owocow/
fermentacja w miazdze http://www.dostaniesz.net.pl/fermentacja-w-miazdze/
płatki i kostki dębowe http://www.dostaniesz.net.pl/platki-i-kostki-debowe/
rehydratacja drożdży aktywnych http://www.dostaniesz.net.pl/rehydratacja-drozdzy-aktywnych/
czas http://www.dostaniesz.net.pl/czas/
dodatki http://www.dostaniesz.net.pl/dodatki/
dojrzewanie http://www.dostaniesz.net.pl/dojrzewanie/
proces http://www.dostaniesz.net.pl/proces/
środki http://www.dostaniesz.net.pl/srodki/
wino http://www.dostaniesz.net.pl/wino/
pojęcia związane z winem i branżą winiarską http://www.dostaniesz.net.pl/

Zdjęcia

Zdjęcia 12
Zdjęcia bez atrybutu ALT 5
Zdjęcia bez atrybutu TITLE 11
Korzystanie Obraz ALT i TITLE atrybutu dla każdego obrazu.

Zdjęcia bez atrybutu TITLE

http://www.dostaniesz.net.pl/wp-content/uploads/2014/10/wino-4.jpg
http://www.dostaniesz.net.pl/wp-content/uploads/2016/02/prasy_do_owocow.jpeg
http://www.dostaniesz.net.pl/wp-content/uploads/2016/02/fermentacja_w_miazdze.jpeg
http://www.dostaniesz.net.pl/wp-content/uploads/2016/02/platki_i_kostki_debowe.jpeg
http://www.dostaniesz.net.pl/wp-content/uploads/2016/02/rehydratacja_drozdzy_aktywnych.jpeg
http://www.dostaniesz.net.pl/wp-content/uploads/2014/10/wino-4.jpg
http://www.dostaniesz.net.pl/wp-content/uploads/2016/02/prasy_do_owocow.jpeg
http://www.dostaniesz.net.pl/wp-content/uploads/2016/02/fermentacja_w_miazdze.jpeg
http://www.dostaniesz.net.pl/wp-content/uploads/2016/02/platki_i_kostki_debowe.jpeg
http://www.dostaniesz.net.pl/wp-content/uploads/2016/02/rehydratacja_drozdzy_aktywnych.jpeg
http://www.dostaniesz.net.pl/wp-content/uploads/2016/02/kapturki_termokurczliwe.jpeg

Zdjęcia bez atrybutu ALT

http://www.dostaniesz.net.pl/wp-content/uploads/2014/10/wino-4.jpg
http://www.dostaniesz.net.pl/wp-content/uploads/2016/02/prasy_do_owocow.jpeg
http://www.dostaniesz.net.pl/wp-content/uploads/2016/02/fermentacja_w_miazdze.jpeg
http://www.dostaniesz.net.pl/wp-content/uploads/2016/02/platki_i_kostki_debowe.jpeg
http://www.dostaniesz.net.pl/wp-content/uploads/2016/02/rehydratacja_drozdzy_aktywnych.jpeg

Ranking:


Alexa Traffic
Daily Global Rank Trend
Daily Reach (Percent)









Majestic SEO











Text on page:

dodatki środki dojrzewanie proces czas wino higiena w winiarstwie waga higieny dla zdrowia i bezpieczeństwa jest powszechnie znana, jednak w winiarstwie higiena nabiera szczególne znaczenia. bardzo restrykcyjnie z prasy do owoców dobre wino można przygotować tylko wysokiej jakości soku. aby taki uzyskać, potrzebujesz przede wszystkim dobrych owoców. najlepiej w tej roli sprawdzą się owoce świeże i zdrowe. fermentacja w miazdze uzyskiwanie soku z owoców to często proces wymagający od osoby tworzącej wino największego nakładu sił. zwłaszcza, gdy masz do czynienia z surowcem, który płatki i kostki dębowe często mówi się, że wino jest tym lepsze im starsze. niekoniecznie jest to prawda, jednak starość wina jest z pewnością postrzegana pozytywnie. dojrzałe wino jest najczęściej droższe, a rehydratacja drożdży aktywnych rehydratacja drożdży to inaczej udowodnienie. dotyczy to tzw. drożdży aktywnych. są one sprzedawane w postaci suszu, który oczywiście nie nadaje się do higiena w winiarstwie czas, proces, wino waga higieny dla zdrowia i bezpieczeństwa jest powszechnie znana, jednak w winiarstwie higiena nabiera szczególne znaczenia. bardzo restrykcyjnie z więcej prasy do owoców czas, proces, wino dobre wino można przygotować tylko wysokiej jakości soku. aby taki uzyskać, potrzebujesz przede wszystkim dobrych owoców. najlepiej w tej roli sprawdzą się owoce świeże i zdrowe. więcej fermentacja w miazdze czas, proces, wino uzyskiwanie soku z owoców to często proces wymagający od osoby tworzącej wino największego nakładu sił. zwłaszcza, gdy masz do czynienia z surowcem, który więcej płatki i kostki dębowe czas, proces, wino często mówi się, że wino jest tym lepsze im starsze. niekoniecznie jest to prawda, jednak starość wina jest z pewnością postrzegana pozytywnie. dojrzałe wino jest najczęściej droższe, a więcej rehydratacja drożdży aktywnych czas, proces, wino rehydratacja drożdży to inaczej udowodnienie. dotyczy to tzw. drożdży aktywnych. są one sprzedawane w postaci suszu, który oczywiście nie nadaje się do więcej kapturki termokurczliwe czas, proces, wino kapturki termokurczliwe to nowoczesny produkt, który najprawdopodobniej na dobre zadomowi się w winiarskim świecie. kapturki tego rodzaju znajdziesz w każdym więcej strona 1 z 41234» co nowego? higiena w winiarstwie prasy do owoców fermentacja w miazdze płatki i kostki dębowe rehydratacja drożdży aktywnych grupa czas dodatki dojrzewanie proces środki wino © 2016 pojęcia związane z winem i branżą winiarską ...


Here you find all texts from your page as Google (googlebot) and others search engines seen it.

Words density analysis:

Numbers of all words: 359

One word

Two words phrases

Three words phrases

nie - 6.96% (25)
wino - 4.46% (16)
jest - 2.79% (10)
proces - 2.79% (10)
czas - 2.23% (8)
się - 1.95% (7)
drożdży - 1.95% (7)
owoców - 1.95% (7)
więcej - 1.67% (6)
proces, - 1.67% (6)
czas, - 1.67% (6)
aktywnych - 1.39% (5)
który - 1.39% (5)
rehydratacja - 1.39% (5)
winiarstwie - 1.39% (5)
higiena - 1.39% (5)
jednak - 1.11% (4)
że - 1.11% (4)
często - 1.11% (4)
soku - 1.11% (4)
fermentacja - 0.84% (3)
miazdze - 0.84% (3)
dobre - 0.84% (3)
dębowe - 0.84% (3)
prasy - 0.84% (3)
kostki - 0.84% (3)
płatki - 0.84% (3)
kapturki - 0.84% (3)
się, - 0.56% (2)
mówi - 0.56% (2)
starość - 0.56% (2)
tym - 0.56% (2)
surowcem, - 0.56% (2)
lepsze - 0.56% (2)
starsze. - 0.56% (2)
niekoniecznie - 0.56% (2)
prawda, - 0.56% (2)
dodatki - 0.56% (2)
wina - 0.56% (2)
tzw. - 0.56% (2)
nadaje - 0.56% (2)
oczywiście - 0.56% (2)
suszu, - 0.56% (2)
postaci - 0.56% (2)
sprzedawane - 0.56% (2)
one - 0.56% (2)
są - 0.56% (2)
aktywnych. - 0.56% (2)
dotyczy - 0.56% (2)
pewnością - 0.56% (2)
udowodnienie. - 0.56% (2)
inaczej - 0.56% (2)
masz - 0.56% (2)
droższe, - 0.56% (2)
najczęściej - 0.56% (2)
dojrzałe - 0.56% (2)
pozytywnie. - 0.56% (2)
postrzegana - 0.56% (2)
czynienia - 0.56% (2)
wymagający - 0.56% (2)
gdy - 0.56% (2)
szczególne - 0.56% (2)
jakości - 0.56% (2)
wysokiej - 0.56% (2)
tylko - 0.56% (2)
przygotować - 0.56% (2)
można - 0.56% (2)
restrykcyjnie - 0.56% (2)
bardzo - 0.56% (2)
znaczenia. - 0.56% (2)
nabiera - 0.56% (2)
aby - 0.56% (2)
znana, - 0.56% (2)
powszechnie - 0.56% (2)
bezpieczeństwa - 0.56% (2)
zdrowia - 0.56% (2)
dla - 0.56% (2)
higieny - 0.56% (2)
waga - 0.56% (2)
dojrzewanie - 0.56% (2)
soku. - 0.56% (2)
taki - 0.56% (2)
zwłaszcza, - 0.56% (2)
świeże - 0.56% (2)
sił. - 0.56% (2)
nakładu - 0.56% (2)
największego - 0.56% (2)
tworzącej - 0.56% (2)
osoby - 0.56% (2)
środki - 0.56% (2)
uzyskiwanie - 0.56% (2)
zdrowe. - 0.56% (2)
owoce - 0.56% (2)
uzyskać, - 0.56% (2)
sprawdzą - 0.56% (2)
roli - 0.56% (2)
tej - 0.56% (2)
najlepiej - 0.56% (2)
owoców. - 0.56% (2)
dobrych - 0.56% (2)
wszystkim - 0.56% (2)
przede - 0.56% (2)
potrzebujesz - 0.56% (2)
termokurczliwe - 0.56% (2)
proces, wino - 1.67% (6)
czas, proces, - 1.67% (6)
w winiarstwie - 1.39% (5)
rehydratacja drożdży - 1.39% (5)
drożdży aktywnych - 1.39% (5)
wino jest - 1.11% (4)
w miazdze - 0.84% (3)
do owoców - 0.84% (3)
higiena w - 0.84% (3)
i kostki - 0.84% (3)
fermentacja w - 0.84% (3)
prasy do - 0.84% (3)
sprawdzą się - 0.56% (2)
zwłaszcza, gdy - 0.56% (2)
nakładu sił. - 0.56% (2)
wino największego - 0.56% (2)
osoby tworzącej - 0.56% (2)
wymagający od - 0.56% (2)
często proces - 0.56% (2)
owoców to - 0.56% (2)
soku z - 0.56% (2)
zdrowia i - 0.56% (2)
i zdrowe. - 0.56% (2)
owoce świeże - 0.56% (2)
tej roli - 0.56% (2)
czynienia z - 0.56% (2)
najlepiej w - 0.56% (2)
dobrych owoców. - 0.56% (2)
przede wszystkim - 0.56% (2)
uzyskać, potrzebujesz - 0.56% (2)
aby taki - 0.56% (2)
jakości soku. - 0.56% (2)
tylko wysokiej - 0.56% (2)
można przygotować - 0.56% (2)
dobre wino - 0.56% (2)
bardzo restrykcyjnie - 0.56% (2)
szczególne znaczenia. - 0.56% (2)
masz do - 0.56% (2)
surowcem, który - 0.56% (2)
bezpieczeństwa jest - 0.56% (2)
drożdży to - 0.56% (2)
higieny dla - 0.56% (2)
kapturki termokurczliwe - 0.56% (2)
nadaje się - 0.56% (2)
oczywiście nie - 0.56% (2)
suszu, który - 0.56% (2)
w postaci - 0.56% (2)
one sprzedawane - 0.56% (2)
aktywnych. są - 0.56% (2)
tzw. drożdży - 0.56% (2)
dotyczy to - 0.56% (2)
inaczej udowodnienie. - 0.56% (2)
droższe, a - 0.56% (2)
często mówi - 0.56% (2)
jest najczęściej - 0.56% (2)
dojrzałe wino - 0.56% (2)
postrzegana pozytywnie. - 0.56% (2)
z pewnością - 0.56% (2)
wina jest - 0.56% (2)
jednak starość - 0.56% (2)
to prawda, - 0.56% (2)
niekoniecznie jest - 0.56% (2)
im starsze. - 0.56% (2)
tym lepsze - 0.56% (2)
się, że - 0.56% (2)
higiena nabiera - 0.56% (2)
znana, jednak - 0.56% (2)
wino można - 0.56% (2)
z owoców - 0.56% (2)
mówi się, - 0.56% (2)
znaczenia. bardzo - 0.56% (2)
z surowcem, - 0.56% (2)
do czynienia - 0.56% (2)
gdy masz - 0.56% (2)
sił. zwłaszcza, - 0.56% (2)
największego nakładu - 0.56% (2)
tworzącej wino - 0.56% (2)
od osoby - 0.56% (2)
proces wymagający - 0.56% (2)
to często - 0.56% (2)
uzyskiwanie soku - 0.56% (2)
jest tym - 0.56% (2)
restrykcyjnie z - 0.56% (2)
świeże i - 0.56% (2)
się owoce - 0.56% (2)
roli sprawdzą - 0.56% (2)
owoców. najlepiej - 0.56% (2)
wszystkim dobrych - 0.56% (2)
potrzebujesz przede - 0.56% (2)
taki uzyskać, - 0.56% (2)
soku. aby - 0.56% (2)
wysokiej jakości - 0.56% (2)
przygotować tylko - 0.56% (2)
że wino - 0.56% (2)
lepsze im - 0.56% (2)
jest powszechnie - 0.56% (2)
to tzw. - 0.56% (2)
i bezpieczeństwa - 0.56% (2)
dla zdrowia - 0.56% (2)
waga higieny - 0.56% (2)
powszechnie znana, - 0.56% (2)
się do - 0.56% (2)
nie nadaje - 0.56% (2)
który oczywiście - 0.56% (2)
postaci suszu, - 0.56% (2)
sprzedawane w - 0.56% (2)
są one - 0.56% (2)
drożdży aktywnych. - 0.56% (2)
udowodnienie. dotyczy - 0.56% (2)
starsze. niekoniecznie - 0.56% (2)
to inaczej - 0.56% (2)
jednak w - 0.56% (2)
winiarstwie higiena - 0.56% (2)
najczęściej droższe, - 0.56% (2)
nabiera szczególne - 0.56% (2)
pozytywnie. dojrzałe - 0.56% (2)
pewnością postrzegana - 0.56% (2)
jest z - 0.56% (2)
starość wina - 0.56% (2)
prawda, jednak - 0.56% (2)
jest to - 0.56% (2)
dojrzewanie proces - 0.56% (2)
higiena w winiarstwie - 0.84% (3)
fermentacja w miazdze - 0.84% (3)
i kostki dębowe - 0.84% (3)
rehydratacja drożdży aktywnych - 0.84% (3)
jednak w winiarstwie - 0.56% (2)
od osoby tworzącej - 0.56% (2)
one sprzedawane w - 0.56% (2)
postaci suszu, który - 0.56% (2)
oczywiście nie nadaje - 0.56% (2)
higieny dla zdrowia - 0.56% (2)
i bezpieczeństwa jest - 0.56% (2)
powszechnie znana, jednak - 0.56% (2)
w winiarstwie higiena - 0.56% (2)
nabiera szczególne znaczenia. - 0.56% (2)
bardzo restrykcyjnie z - 0.56% (2)
z owoców to - 0.56% (2)
często proces wymagający - 0.56% (2)
wino największego nakładu - 0.56% (2)
dotyczy to tzw. - 0.56% (2)
sił. zwłaszcza, gdy - 0.56% (2)
masz do czynienia - 0.56% (2)
z surowcem, który - 0.56% (2)
mówi się, że - 0.56% (2)
wino jest tym - 0.56% (2)
lepsze im starsze. - 0.56% (2)
niekoniecznie jest to - 0.56% (2)
prawda, jednak starość - 0.56% (2)
wina jest z - 0.56% (2)
pewnością postrzegana pozytywnie. - 0.56% (2)
dojrzałe wino jest - 0.56% (2)
najczęściej droższe, a - 0.56% (2)
drożdży aktywnych. są - 0.56% (2)
to inaczej udowodnienie. - 0.56% (2)
higiena nabiera szczególne - 0.56% (2)
proces wymagający od - 0.56% (2)
znaczenia. bardzo restrykcyjnie - 0.56% (2)
można przygotować tylko - 0.56% (2)
wysokiej jakości soku. - 0.56% (2)
aby taki uzyskać, - 0.56% (2)
potrzebujesz przede wszystkim - 0.56% (2)
dobrych owoców. najlepiej - 0.56% (2)
w tej roli - 0.56% (2)
sprawdzą się owoce - 0.56% (2)
świeże i zdrowe. - 0.56% (2)
jest powszechnie znana, - 0.56% (2)
uzyskiwanie soku z - 0.56% (2)
owoców to często - 0.56% (2)
osoby tworzącej wino - 0.56% (2)
jest najczęściej droższe, - 0.56% (2)
największego nakładu sił. - 0.56% (2)
zwłaszcza, gdy masz - 0.56% (2)
do czynienia z - 0.56% (2)
zdrowia i bezpieczeństwa - 0.56% (2)
często mówi się, - 0.56% (2)
że wino jest - 0.56% (2)
tym lepsze im - 0.56% (2)
starsze. niekoniecznie jest - 0.56% (2)
to prawda, jednak - 0.56% (2)
starość wina jest - 0.56% (2)
z pewnością postrzegana - 0.56% (2)
waga higieny dla - 0.56% (2)
pozytywnie. dojrzałe wino - 0.56% (2)

Here you can find chart of all your popular one, two and three word phrases. Google and others search engines means your page is about words you use frequently.

Copyright © 2015-2016 hupso.pl. All rights reserved. FB | +G | Twitter

Hupso.pl jest serwisem internetowym, w którym jednym kliknieciem możesz szybko i łatwo sprawdź stronę www pod kątem SEO. Oferujemy darmowe pozycjonowanie stron internetowych oraz wycena domen i stron internetowych. Prowadzimy ranking polskich stron internetowych oraz ranking stron alexa.