2.56 score from hupso.pl for:
celiakia.pl



HTML Content


Titlepolskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej

Length: 64, Words: 10
Description pusty

Length: 0, Words: 0
Keywords pusty
Robots
Charset UTF-8
Og Meta - Title pusty
Og Meta - Description pusty
Og Meta - Site name pusty
Tytuł powinien zawierać pomiędzy 10 a 70 znaków (ze spacjami), a mniej niż 12 słów w długości.
Meta opis powinien zawierać pomiędzy 50 a 160 znaków (łącznie ze spacjami), a mniej niż 24 słów w długości.
Kodowanie znaków powinny być określone , UTF-8 jest chyba najlepszy zestaw znaków, aby przejść z powodu UTF-8 jest bardziej międzynarodowy kodowaniem.
Otwarte obiekty wykresu powinny być obecne w stronie internetowej (więcej informacji na temat protokołu OpenGraph: http://ogp.me/)

SEO Content

Words/Characters 2383
Text/HTML 25.58 %
Headings H1 1
H2 11
H3 0
H4 0
H5 8
H6 0
H1
polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej
H2

spotkanie dla osób nowo zdiagnozowanych w poznaniu – 30 marca 2017
przedszkole z konstancina z certyfikatem menu bez glutenu
spotkanie w elblągu – 25 marca 2017
konsultacje z dietetykiem w poznaniu – 23 marca 2017
ile mierzy układ pokarmowy człowieka? relacja z warsztatów
makaron sotelli dla najmłodszych
kopiec kreta bez glutenu
wielkanocne warsztaty kulinarne w warszawie
pierwsze kostki bulionowe z przekreślonym kłosem w biedronce
kolejne konsultacje w poznaniu – relacja
H3
H4
H5 facebook
wykaz produktów
magazyn
poradnik
menu bez glutenu
gluten free expo
przekreślony kłos
licencja
H6
strong
30 marca w godzinach 17.00-19.30
centrum bukowska ul. bukowska 27/29
elbląga
25 marca 2017r. (sobota) o godz. 11:00 w centrum handlowym ogrody przy ul. płk. dąbka 152 (i piętro)
23 marca 2017 roku w godz. od 17:00 do 20:00
poznańskim centrum wspierania organizacji pozarządowych „centrum bukowska” ul. bukowska 27/29
15 marca 2017
w sobotę 25 marca w warszawie.
pl-038-063
pl-038-064
pl-038-065
agencja reklamowa pinkpin
arras
b
i
em 30 marca w godzinach 17.00-19.30
centrum bukowska ul. bukowska 27/29
elbląga
25 marca 2017r. (sobota) o godz. 11:00 w centrum handlowym ogrody przy ul. płk. dąbka 152 (i piętro)
23 marca 2017 roku w godz. od 17:00 do 20:00
poznańskim centrum wspierania organizacji pozarządowych „centrum bukowska” ul. bukowska 27/29
15 marca 2017
w sobotę 25 marca w warszawie.
pl-038-063
pl-038-064
pl-038-065
agencja reklamowa pinkpin
arras
Bolds strong 13
b 0
i 0
em 13
Zawartość strony internetowej powinno zawierać więcej niż 250 słów, z stopa tekst / kod jest wyższy niż 20%.
Pozycji używać znaczników (h1, h2, h3, ...), aby określić temat sekcji lub ustępów na stronie, ale zwykle, użyj mniej niż 6 dla każdego tagu pozycje zachować swoją stronę zwięzły.
Styl używać silnych i kursywy znaczniki podkreślić swoje słowa kluczowe swojej stronie, ale nie nadużywać (mniej niż 16 silnych tagi i 16 znaczników kursywy)

Statystyki strony

twitter:title pusty
twitter:description pusty
google+ itemprop=name pusty
Pliki zewnętrzne 22
Pliki CSS 6
Pliki javascript 16
Plik należy zmniejszyć całkowite odwołanie plików (CSS + JavaScript) do 7-8 maksymalnie.

Linki wewnętrzne i zewnętrzne

Linki 99
Linki wewnętrzne 5
Linki zewnętrzne 94
Linki bez atrybutu Title 73
Linki z atrybutem NOFOLLOW 0
Linki - Użyj atrybutu tytuł dla każdego łącza. Nofollow link jest link, który nie pozwala wyszukiwarkom boty zrealizują są odnośniki no follow. Należy zwracać uwagę na ich użytkowania

Linki wewnętrzne

poprzedni
następny
poznan@celiakia.pl mailto:poznan@celiakia.pl
p.sabak@celiakia.pl. mailto:p.sabak@celiakia.pl
poznan@celiakia.pl mailto:poznan@celiakia.pl

Linki zewnętrzne

polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej http://www.celiakia.pl
- http://www.celiakia.pl/for-visitors-with-coeliac-disease/
-
strona główna
http://www.celiakia.pl/index.php
-
forum
http://forum.celiakia.pl
-
znakowanie
http://www.celiakia.pl/wana-informacja-dla-producentow/
-
przyłącz się
http://www.celiakia.pl/jak-nam-pomoc/
-
produkty bez glutenu
http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/produkty-ze-znakiem-klosa/
-
nowości na rynku
http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/
-
kuchnia
http://forum.celiakia.pl/viewforum.php?f=52&sid=85f2530a5cb320020927b031ee6d56fd
-
kontakt
http://www.celiakia.pl/kontakt-i-oddzialy/
-program menu bez glutenu – wyszukiwarka restauracji http://www.menubezglutenu.pl/
-znak symbolizujący bezpieczną żywność bezglutenową – informacje http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/produkty-ze-znakiem-klosa/
-jesteśmy organizacją pożytku publicznego, przekaż nam 1% podatku http://1procent.celiakia.pl/
- http://www.celiakia.pl/obozy-bezglutenowe-2017-z-patronatem-stowarzyszenia/
obozy bezglutenowe 2017 z patronatem stowarzyszenia http://www.celiakia.pl/obozy-bezglutenowe-2017-z-patronatem-stowarzyszenia/
- http://www.celiakia.pl/magazyn-dla-czlonkow-stowarzyszenia/
magazyn dla członków stowarzyszenia http://www.celiakia.pl/magazyn-dla-czlonkow-stowarzyszenia/
- http://www.celiakia.pl/dziesiate-urodziny-stowarzyszenia/
dziesiąte urodziny stowarzyszenia http://www.celiakia.pl/dziesiate-urodziny-stowarzyszenia/
- http://www.celiakia.pl/znakowanie-produktow-bezglutenowych-przekreslony-klos/
znakowanie produktów bezglutenowych – przekreślony kłos http://www.celiakia.pl/znakowanie-produktow-bezglutenowych-przekreslony-klos/
spotkanie dla osób nowo zdiagnozowanych w poznaniu – 30 marca 2017 http://www.celiakia.pl/spotkanie-dla-osob-nowo-zdiagnozowanych-w-poznaniu-30-marca-2017/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/11/ludzik.jpg
przedszkole z konstancina z certyfikatem menu bez glutenu http://www.celiakia.pl/przedszkole-z-konstancina-z-certyfikatem-menu-bez-glutenu/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/konst1.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/konst2.jpg
spotkanie w elblągu – 25 marca 2017 http://www.celiakia.pl/spotkanie-w-elblagu-25-marca-2017/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/menu-lody-galkowe.jpg
konsultacje z dietetykiem w poznaniu – 23 marca 2017 http://www.celiakia.pl/konsultacje-z-dietetykiem-w-poznaniu-23-marca-2017/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2015/02/konsultacje.jpg
czytaj więcej » http://www.celiakia.pl/konsultacje-z-dietetykiem-w-poznaniu-23-marca-2017/#more-14090
ile mierzy układ pokarmowy człowieka? relacja z warsztatów http://www.celiakia.pl/ile-mierzy-uklad-pokarmowy-czlowieka-relacja-z-warsztatow/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_1bayer1.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_bayer5.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_bayer3.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_bayer2.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_bayer4.jpg
makaron sotelli dla najmłodszych http://www.celiakia.pl/makaron-sotelli-dla-najmlodszych/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/pasta_alphabet.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/pasta_animals.jpg
kopiec kreta bez glutenu http://www.celiakia.pl/kopiec-kreta-bez-glutenu/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_kopiec_kreta_bezglutenowy_rgb.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2013/04/znak-aoecs.png
wielkanocne warsztaty kulinarne w warszawie http://www.celiakia.pl/wielkanocne-warsztaty-kulinarne-w-warszawie/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/mazurek_1.jpg
czytaj więcej » http://www.celiakia.pl/wielkanocne-warsztaty-kulinarne-w-warszawie/#more-13997
pierwsze kostki bulionowe z przekreślonym kłosem w biedronce http://www.celiakia.pl/pierwsze-kostki-bulionowe-z-przekreslonym-klosem-w-biedronce/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_2bulion_wiz_all_j.jpg
kolejne konsultacje w poznaniu – relacja http://www.celiakia.pl/kolejne-konsultacje-w-poznaniu-relacja/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/konsultacje_poznan-2.03.2017.jpg
2 http://www.celiakia.pl/page/2/
3 http://www.celiakia.pl/page/3/
4 http://www.celiakia.pl/page/4/
5 http://www.celiakia.pl/page/5/
110 http://www.celiakia.pl/page/110/
» http://www.celiakia.pl/page/2/
strona główna http://www.celiakia.pl/index.php
jak działamy http://www.celiakia.pl/nasza-misja/
media o nas http://www.celiakia.pl/media-o-celiakii/
celiakia/alergia na gluten http://www.celiakia.pl/celiakia/
dieta bezglutenowa http://www.celiakia.pl/produkty-dozwolone/
wykaz produktów bezglutenowych http://www.celiakia.pl/wykaz-produktow-bezglutenowych/
restauracje, produkty, sklepy http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/
produkty ze znakiem kłosa http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/produkty-ze-znakiem-klosa/
wypoczynek bez glutenu http://www.celiakia.pl/kategoria/wakacje-bez-glutenu/
publikacje, artykuły, linki http://www.celiakia.pl/publikacje/
punkt informacyjny http://www.celiakia.pl/punkt-informacyjno-konsultacyjny/
miasta, w których działamy http://www.celiakia.pl/kategoria/spotkania/
znakowanie produktów http://www.celiakia.pl/wana-informacja-dla-producentow/
dla lekarzy i dietetyków http://www.celiakia.pl/dla-lekarzy/
badamy produkty http://www.celiakia.pl/kategoria/badania/
partnerzy http://www.celiakia.pl/nasi-partnerzy/
- http://www.celiakia.pl/produkty-z-licencjonowanym-znakiem-przekreslonego-klosa/
- http://www.celiakia.pl/qbez-glutenuq-jest-drugi-numer/
- http://www.celiakia.pl/publikacje/
- http://www.celiakia.pl/startujemy-z-programem-qmenu-bez-glutenuq/
- http://www.celiakia.pl/x-miedzynarodowy-dzien-celiakii-i-gluten-free-expo-iii-relacja/
- http://www.celiakia.pl/wana-informacja-dla-producentow/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/confirmation-of-poland-exclusive-right-to-issue-xg-symbol.pdf
-
przekaż swój 1% podatku
http://1procent.celiakia.pl
-
menu bez glutenu
http://www.menubezglutenu.pl/
-
należymy do aoecs
http://www.aoecs.org
-
monitoring mediów
http://www.press-service.com.pl/
strona główna http://www.celiakia.pl/index.php
forum http://forum.celiakia.pl
znakowanie http://www.celiakia.pl/wana-informacja-dla-producentow/
przyłącz się http://www.celiakia.pl/jak-nam-pomoc/
produkty ze znakiem http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/produkty-ze-znakiem-klosa/
restauracje http://www.menubezglutenu.pl/
kuchnia http://forum.celiakia.pl/viewforum.php?f=52&sid=85f2530a5cb320020927b031ee6d56fd
kontakt i oddziały http://www.celiakia.pl/kontakt-i-oddzialy/
rss feed http://www.celiakia.pl/feed/
agencja reklamowa pinkpin http://www.pinkpin.pl/
arras http://www.arrastheme.com/

Zdjęcia

Zdjęcia 44
Zdjęcia bez atrybutu ALT 40
Zdjęcia bez atrybutu TITLE 40
Korzystanie Obraz ALT i TITLE atrybutu dla każdego obrazu.

Zdjęcia bez atrybutu TITLE

http://www.celiakia.pl/images/en.png
http://www.celiakia.pl/images/sg.png
http://www.celiakia.pl/images/forum.png
http://www.celiakia.pl/images/znak.png
http://www.celiakia.pl/images/join.png
http://www.celiakia.pl/images/produkty.png
http://www.celiakia.pl/images/rynek.png
http://www.celiakia.pl/images/kuchnia.png
http://www.celiakia.pl/images/kontakt.png
http://www.celiakia.pl/images/mbg-s.png
http://www.celiakia.pl/images/klos.png
http://www.celiakia.pl/images/1p-s.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/11/ludzik-300x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/konst1-200x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/konst2-300x199.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/menu-lody-galkowe-300x188.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2015/02/konsultacje-300x200.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_1bayer1-300x225.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_bayer5-300x225.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_bayer3-300x225.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_bayer2-300x225.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_bayer4-300x225.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/pasta_alphabet-300x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/pasta_animals-300x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_kopiec_kreta_bezglutenowy_rgb-215x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2013/04/znak-aoecs-300x300.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/mazurek_1-300x206.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_2bulion_wiz_all_j-300x244.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/konsultacje_poznan-2.03.2017-300x169.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/wykaz_12.11.17-1.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2010/12/bg8_mala_okladka.png
http://www.celiakia.pl/images/stories/poradnik.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2013/02/mbg.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/04/rsz_expo_iii-ost.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/nowy-znak-aoecs.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/cert.png
http://www.celiakia.pl/images/1p.png
http://www.celiakia.pl/images/mbg.png
http://www.celiakia.pl/images/aoecs.png
http://www.celiakia.pl/images/ps.png

Zdjęcia bez atrybutu ALT

http://www.celiakia.pl/images/en.png
http://www.celiakia.pl/images/sg.png
http://www.celiakia.pl/images/forum.png
http://www.celiakia.pl/images/znak.png
http://www.celiakia.pl/images/join.png
http://www.celiakia.pl/images/produkty.png
http://www.celiakia.pl/images/rynek.png
http://www.celiakia.pl/images/kuchnia.png
http://www.celiakia.pl/images/kontakt.png
http://www.celiakia.pl/images/mbg-s.png
http://www.celiakia.pl/images/klos.png
http://www.celiakia.pl/images/1p-s.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/11/ludzik-300x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/konst1-200x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/konst2-300x199.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/menu-lody-galkowe-300x188.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2015/02/konsultacje-300x200.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_1bayer1-300x225.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_bayer5-300x225.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_bayer3-300x225.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_bayer2-300x225.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_bayer4-300x225.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/pasta_alphabet-300x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/pasta_animals-300x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_kopiec_kreta_bezglutenowy_rgb-215x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2013/04/znak-aoecs-300x300.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/mazurek_1-300x206.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/rsz_2bulion_wiz_all_j-300x244.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/03/konsultacje_poznan-2.03.2017-300x169.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/wykaz_12.11.17-1.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2010/12/bg8_mala_okladka.png
http://www.celiakia.pl/images/stories/poradnik.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2013/02/mbg.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/04/rsz_expo_iii-ost.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/nowy-znak-aoecs.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/cert.png
http://www.celiakia.pl/images/1p.png
http://www.celiakia.pl/images/mbg.png
http://www.celiakia.pl/images/aoecs.png
http://www.celiakia.pl/images/ps.png

Ranking:


Alexa Traffic
Daily Global Rank Trend
Daily Reach (Percent)









Majestic SEO











Text on page:

polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej strona główna forum znakowanie przyłącz się produkty bez glutenu nowości na rynku kuchnia kontakt program menu bez glutenu – wyszukiwarka restauracji znak symbolizujący bezpieczną żywność bezglutenową – informacje jesteśmy organizacją pożytku publicznego, przekaż nam 1% podatku poprzedni następny obozy bezglutenowe 2017 z patronatem stowarzyszenia nasze stowarzyszenie w roku 2017 ponownie obejmuje patronatem wyjazdy dla dzieci na diecie bezglutenowej – obozy i kolonię. patronat stowarzyszenia w praktyce oznacza, że szkolimy pod kątem diety bezglutenowej ośrodki, w których odbywają się obozy (cały personel kuchni), a także kadrę opiekującą się dziećmi i młodzieżą. na obozie nad dietą czuwa albo nasz dietetyk, albo doświadczona osoba ze stowarzyszenia (jedynie na żaglach młodzież samodzielnie przygotowuje posiłki pod okiem przeszkolonych wychowawców). w tym roku po raz kolejny mamy też propozycję wypoczynku dla dzieci z celiakią i cukrzycą. oto oferta poszczególnych organizatorów: 24.06-07.07.2017 – obóz żeglarski dla młodzieży na diecie bezglutenowej (z możliwością zdobycia patentu) – link do organizatora, zapisy 25.06-09.07.2017 – kolonie dla dzieci w wieku na diecie bezglutenowej nad jeziorem wieleńskim w wielkopolsce – link do organizatora, zapisy 25.06-04.07.2017 – obóz dla dzieci na diecie bezglutenowej nad jeziorem w stawiskach na kaszubach – link do organizatora, zapisy 08.07-21.07.2017 – obóz dla dzieci i młodzieży w podlesicach, a w ramach obozu: akademia przygody (zapisy) + pakiet jura, komandosi asg i paintball (zapisy) lub jura camp (zapisy) – linki przy poszczególnych profilach obozu 4.08-13.08.2017 – obóz dla dzieci na diecie bezglutenowej oraz dla dzieci na diecie z cukrzycą w mikoszewie nad morzem – link do organizatora, zapisy magazyn dla członków stowarzyszenia ósmy numer „bez glutenu” już dostępny. nasz magazyn otrzymują bezpłatnie wszyscy członkowie stowarzyszenia, którzy opłacili składkę członkowską (30 zł raz w roku). spis treści nowego numeru znajduje się tutaj. dziesiąte urodziny stowarzyszenia dzięki naszej wspólnej działalności polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej istnieje już 10 lat! 22 października 2006 roku 15 osób, które poznały się na forum.celiakia.pl, założyło nasze stowarzyszenie. wkrótce zamieścimy relację z urodzin, które odbyły się 22 października w warszawie. znakowanie produktów bezglutenowych – przekreślony kłos 97% osób bezglutenowych chciałoby znaleźć licencjonowany symbol przekreślonego kłosa na wszystkich produktach bezglutenowych – wyniki ankiety. przepisy dotyczące produktów bezglutenowych z dniem 20 lipca 2016 r. uchylone zostaje rozporządzenie komisji (we) nr 41/2009 z dnia 20 stycznia 2009 r. dotyczące składu i etykietowania środków spożywczych odpowiednich dla osób nietolerujących glutenu. wymagania dla oznakowania żywności bezglutenowej od dnia 20 lipca 2016 r. regulowane są przez przepisy rozporządzenia wykonawczego komisji (ue) nr 828/2014 z dnia 30 lipca 2014 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat nieobecności lub zmniejszonej zawartości glutenu w żywności. wprowadzanie do obrotu produktów bezglutenowych lub o zmniejszonej zawartości glutenu nie wymaga powiadomienia głównego inspektora sanitarnego. znak przekreślonego kłosa w świetle wykładni głównego inspektoratu sanitarnego produkt może zostać oznaczony jako bezglutenowy jeśli jego producent gwarantuje, że zawiera on poniżej 20 ppm glutenu (20 miligramów na kilogram). producent może go wówczas opisać jako “produkt bezglutenowy”. istnieje też możliwość dodatkowego oznaczenia takiego produktu symbolem graficznym, co znacznie ułatwia zakupy. producent może oznaczyć swój wyrób wymyślonym przez siebie znakiem, albo może otrzymać prawo do używania znaku licencjonowanego, co w świetle badań ankietowych (poniżej) zdecydowanie preferują bezglutenowi konsumenci. serdecznie zapraszamy producentów zainteresowanych powiększeniem swej oferty o produkty bezpieczne dla osób z celiakią do kontaktowania się z nami. informujemy, że w polsce istnieje tylko jedna licencja na znak przekreślonego kłosa, będąca częścią wspólnego europejskiego systemu licencyjnego (els).  znak przekreślonego kłosa przedstawiony obok jest zarówno polskim, jak i międzynarodowym symbolem oznaczającym bezpieczną żywność bezglutenową. nasze stowarzyszenie jest jedyną organizacją uprawnioną do udzielania licencji na używanie znaku przekreślonego kłosa na terenie polski (na mocy umowy z aoecs).  żadna inna organizacja w polsce nie udziela licencji na używanie zastrzeżonego znaku przekreślonego kłosa i nie przeprowadza w związku z tym audytów w zakładach produkcyjnych, niezbędnych do udzielenia zgody na umieszczenie znaku na opakowaniu. symbol przekreślonego kłosa jest zastrzeżonym na terenie całej ue znakiem towarowym i jego użycie bez licencji jest zabronione. także użycie znaków podobnych do symbolu zastrzeżonego. wszystkie produkty oznaczone symbolem licencjonowanym według standardów aoecs widnieją w wykazie produktów licencjonowanych zarówno na stronie www.celiakia.pl, jak i na stronie aoecs, a tym samym informacja o nich jest dostępna konsumentom w całej europie. producent oczywiście może oznaczyć swój produkt dowolnym innym symbolem, jednak obecność symbolu licencjonowanego oznacza, że producent taki spełnia standardy aoecs – regularnie bada zawartość glutenu w produktach oznaczonych przekreślonym kłosem, współpracuje ze stowarzyszeniem i ma odpowiednio przygotowany zakład produkcyjny, w którym wytwarzane są wyroby bezglutenowe, co jest potwierdzone podczas naszego audytu. kwestia audytu w zakładzie jest niezwykle ważna ze względu na możliwe zanieczyszczenie produktów bezglutenowych podczas całego procesu produkcyjnego. zaufanie konsumentów bezglutenowi konsumenci w zdecydowanej większości preferują produkty oznaczone licencjonowanym symbolem przekreślonego kłosa, co potwierdzają badania ankietowe przeprowadzone przez coeliac uk oraz przez nasze stowarzyszenie. aż 97% osób bezglutenowych chciałoby znaleźć licencjonowany symbol na wszystkich produktach bezglutenowych. licencjonowany symbol przekreślonego kłosa umieszczony na produkcie oznacza, że jest to produkt w 100% bezpieczny, gdyż jego producent spełnia szereg wymogów dotyczących produkcji bezglutenowej i regularnie bada swoje produkty. stanowi to jasny przekaz dla konsumenta: „mogę kupić ten produkt bez czytania etykiety, mogę mu zaufać”. lista polskich produktów z licencjonowanym symbolem przekreślonego kłosa (stan na 30 marca 2016), plik nowości spotkanie dla osób nowo zdiagnozowanych w poznaniu – 30 marca 2017 – wtorek, 21.03.2017 serdecznie zapraszamy wszystkie osoby, które niedawno zostały zdiagnozowane lub niepewnie czują się w temacie diety bezglutenowej na spotkanie z poznańskim oddziałem stowarzyszenia i dietetykiem. na spotkaniu zaprezentujemy działalność stowarzyszenia, a dietetyk mgr agnieszka pompecka wygłosi prelekcję pod tytułem „dieta bezglutenowa – od czego zacząć?”, w której przybliży temat diety bezglutenowej. spotkanie odbędzie się w czwartek 30 marca w godzinach 17.00-19.30 w centrum bukowska ul. bukowska 27/29 w sali konferencyjnej. zapisy przyjmujemy na adres mailowy: poznan@celiakia.pl do 29 marca 2017 r. prosimy dodać w tytule maila: “spotkanie dla nowo zdiagnozowanych”, a w treści imię i nazwisko. zapraszamy osoby dorosłe, tym razem bez dzieci. ilość miejsc jest ograniczona, dlatego decyduje kolejność zgłoszeń. każde zgłoszenie zostanie potwierdzone e-mailem zwrotnym. na miejscu będzie możliwość otrzymania bezpłatnych materiałów na temat celiakii i diety bezglutenowej, będzie się można zapisać do stowarzyszenia. serdecznie zapraszamy, oddział poznań przedszkole z konstancina z certyfikatem menu bez glutenu – piątek, 17.03.2017 publiczne przedszkole nr 5 kolorowe kredki mieści się w gminie konstancin – jeziorna, we wsi obory. uczęszcza do niego 100 przedszkolaków, podzielonych na 4 grupy: żyrafki, słoneczka, motylki i muchomorki. nowo wybudowany i świetnie wyposażony budynek położony jest w spokojnej, zielonej okolicy, ma duży ogród z placem zabaw i własny zielony ogródek, na którym każdego roku dzieci wraz z nauczycielkami uprawiają warzywa i zioła. przedszkole posiada własną kuchnię, dużą salę sportowo – rekreacyjną oraz salę do terapii integracji sensorycznej. dzieci są pod stałą opieką logopedy i psychologa, a swoje zainteresowania rozwijają podczas wielu zajęć dodatkowych. przedszkole uwzględnia potrzeby dzieci na diecie bezglutenowej i przygotowuje dla nich bezpieczne posiłki. potrzeby żywieniowe dzieci bezglutenowych są także uwzględniane przy okazji wszelkich świąt i wydarzeń przedszkolnych, tak nie czuły się one wyobcowane bądź pominięte w związku ze swoją dietą. takie miejsca, przyjazne dzieciom na diecie bezglutenowej, szczególnie nas cieszą! spotkanie w elblągu – 25 marca 2017 – piątek, 17.03.2017 zapraszamy osoby na diecie bezglutenowej z elbląga i okolic na lody grycana. spotkanie odbędzie się 25 marca 2017r. (sobota) o godz. 11:00 w centrum handlowym ogrody przy ul. płk. dąbka 152 (i piętro). spotykamy się w okresie przedświątecznym, więc wymienimy się pomysłami na świąteczne dania bezglutenowe. ilość miejsc jest ograniczona – pierwszeństwo mają członkowie stowarzyszenia. zapisy: p.sabak@celiakia.pl. prosimy podać imię, nazwisko, numer telefonu i czy jest się członkiem stowarzyszenia. każde zgłoszenie będzie potwierdzone mailem zwrotnym. zapraszamy! konsultacje z dietetykiem w poznaniu – 23 marca 2017 – piątek, 17.03.2017 serdecznie zapraszamy wszystkie osoby zainteresowane tematyką celiakii i diety bezglutenowej na kolejne indywidualne bezpłatne konsultacje z dietetykiem, które odbędą się w czwartek 23 marca 2017 roku w godz. od 17:00 do 20:00 w poznańskim centrum wspierania organizacji pozarządowych „centrum bukowska” ul. bukowska 27/29 (parter, sala szkoleniowo-doradcza). konsultacje poprowadzi mgr daria jaroszewska. zapisy przyjmujemy na adres mailowy: poznan@celiakia.pl do 22 marca 2017 r. prosimy dodać w tytule maila: „konsultacja z dietetykiem – 23.03.2017”, a w treści imię i nazwisko uczestnika konsultacji, numer telefonu a także preferowaną godzinę konsultacji. dla sprawniejszego przebiegu konsultacji prosimy o przygotowanie pytań do dietetyka. czytaj więcej » ile mierzy układ pokarmowy człowieka? relacja z warsztatów – wtorek, 14.03.2017 ostatnie sobotnie przedpołudnie, 11 marca, dzieci z naszego stowarzyszenia spędziły w multimedialnym salonie popularno-naukowym koncernu farmaceutycznego bayer w warszawie. poszukiwały odpowiedzi na pytanie, jak długi jest przewód pokarmowy człowieka i rozpoznawały całą drogę, jaką pokonuje jedzenie. było budowanie z klocków złożonych i prostych struktur cukrów, uzupełnianie piramidy żywieniowej na kartach pracy, były obserwacje różnych części naszego organizmu pod mikroskopem oraz mierzenie długości jamy ustnej, gardła, przełyku, żołądka, jelita cienkiego oraz grubego. wszyscy młodzi laboranci przyjęli z wielkim zdziwieniem wiadomość, że odpowiedź na zadane na początku warsztatów pytanie brzmi: 740 cm. tyle mierzy układ pokarmowy dorosłego człowieka! serdeczne podziękowania kierujemy do osób z baylab bayer w warszawie za przeprowadzenie interesujących warsztatów, które bez wątpienia wzbogaciły wiedzę naszych dzieci.   makaron sotelli dla najmłodszych – wtorek, 14.03.2017 specjalnie dla dzieci producent marki sotelli stworzył dwa nowe rodzaje makaronu bezglutenowego, animals i alphabet, dzięki którym bezglutenowe posiłki naszych najmłodszych mają szansę stać się prawdziwą atrakcją. makaron animals to kompozycja różnych kształtów zwierzątek – ulubieńców dzieciaków, z kolei alphabet to literki – oba makarony inspirują do tworzenia różnorodnych dań. zachęcamy do wymyślania własnych kreacji kulinarnych razem z dziećmi. makarony dostępne są od dzisiaj w netto, niebawem będą również w sieci carrefour. oba produkty są objęte licencją na znak przekreślonego kłosa. kopiec kreta bez glutenu – poniedziałek, 13.03.2017 miło nam poinformować, że od 15 marca 2017 r. w sprzedaży pojawi się kopiec kreta od dr. oetkera w wersji bez glutenu! produkt ten objęty jest licencją na znak przekreślonego kłosa pod numerem pl-070-013 i dostępny będzie w całej polsce. życzymy smacznego! wielkanocne warsztaty kulinarne w warszawie – poniedziałek, 13.03.2017 uwaga – brak miejsc na warsztaty pasztety, baby drożdżowe, mazurki i żurek zagoszczą już wkrótce na świątecznych stołach. o tym jak przygotować te wszystkie specjały w wersji bezglutenowej, dowiemy się podczas bezpłatnych warsztatów stowarzyszenia, które odbędą się w sobotę 25 marca w warszawie. czytaj więcej » pierwsze kostki bulionowe z przekreślonym kłosem w biedronce – wtorek, 7.03.2017 informujemy, że w marcu w sieci handlowej biedronka pojawią się pierwsze buliony w kostkach w trzech smakach: pl-038-063         kostka bulionowa warzywna culineo pl-038-064         kostka bulionowa wołowa culineo pl-038-065         kostka bulionowa drobiowa culineo sukcesywnie z półek sklepowych sieci znikać będą kostki bulionowe culineo bez znaku przekreślonego kłosa. kolejne konsultacje w poznaniu – relacja – wtorek, 7.03.2017 2 marca w poznaniu odbyły się kolejne konsultacje z dietetykiem, podczas których osoby na diecie bezglutenowej mogły pogłębić swoją wiedzę i uzyskać odpowiedzi na nurtujące pytania. na konsultacje przybyła większość zapisanych osób. byli wśród nich zarówno nowo zdiagnozowani i rozpoczynający dietę bezglutenową, jak również osoby, które chciały poszerzyć swoją wiedzę. pojawiały się pytania o skład produktów, co można jeść a czego unikać, jak radzić sobie na diecie w chorobie hashimoto i wiele, wiele innych. każdy uczestnik w pełni wykorzystał swój czas z panią dietetyk darią jaroszewską. dużo pytań dotyczyło dzieci – jak pomagać im zrozumieć dietę? jak podejść do dziecka, aby zaakceptowało nowe składniki posiłków? co zrobić, aby spożywanie bezglutenowych posiłków było atrakcyjne dla dzieci? to ważny temat nawyków żywieniowych i skuteczności diety. dziękujemy pani darii jaroszewskiej za poświęcony czas i za podzielenie się swą wiedzą z uczestnikami konsultacji. dziękujemy wszystkim przybyłym i zapraszamy na kolejne konsultacje. oddział poznań strony:12345...110» strona główna jak działamy media o nas celiakia/alergia na gluten dieta bezglutenowa wykaz produktów bezglutenowych restauracje, produkty, sklepy produkty ze znakiem kłosa wypoczynek bez glutenu publikacje, artykuły, linki punkt informacyjny miasta, w których działamy znakowanie produktów dla lekarzy i dietetyków badamy produkty partnerzy facebook wykaz produktów magazyn poradnik menu bez glutenu gluten free expo przekreślony kłos licencja przekaż swój 1% podatku menu bez glutenu należymy do aoecs monitoring mediów informacje zawarte w serwisie mają charakter informacyjny i nie zastępują porady lekarskiej. korzystanie z artykułów publikowanych na www.celiakia.pl bądź dokonywanie ich opracowań wymaga zgody polskiego stowarzyszenia osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. strona główna forum znakowanie przyłącz się produkty ze znakiem restauracje kuchnia kontakt i oddziały rss feed projekt agencja reklamowa pinkpin, dodatkowe funkcje arras copyright © 2006-2016 polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. all rights reserved.


Here you find all texts from your page as Google (googlebot) and others search engines seen it.

Words density analysis:

Numbers of all words: 2045

One word

Two words phrases

Three words phrases

nie - 4.69% (96)
bez - 3.37% (69)
ten - 3.18% (65)
gluten - 3.03% (62)
- 1.91% (39)
nowe - 1.52% (31)
produkt - 1.47% (30)
one - 1.42% (29)
bezglutenowe - 1.27% (26)
się - 1.27% (26)
2017 - 1.27% (26)
dla - 1.08% (22)
bezglutenowej - 1.03% (21)
znak - 1.03% (21)
że - 0.98% (20)
pod - 0.98% (20)
dzieci - 0.93% (19)
kłos - 0.88% (18)
przy - 0.88% (18)
diecie - 0.73% (15)
nas - 0.73% (15)
jest - 0.73% (15)
czy - 0.73% (15)
kłosa - 0.68% (14)
glutenu - 0.68% (14)
stowarzyszenia - 0.68% (14)
symbol - 0.64% (13)
przekreślonego - 0.64% (13)
bezglutenowy - 0.64% (13)
marca - 0.64% (13)
osób - 0.59% (12)
nasz - 0.59% (12)
jak - 0.59% (12)
- 0.54% (11)
bezglutenowych - 0.54% (11)
tak - 0.54% (11)
zapisy - 0.49% (10)
produkty - 0.49% (10)
produktów - 0.49% (10)
- 0.49% (10)
raz - 0.49% (10)
dietetyk - 0.49% (10)
ich - 0.44% (9)
stowarzyszenie - 0.39% (8)
które - 0.39% (8)
nasze - 0.39% (8)
zapraszamy - 0.39% (8)
czas - 0.39% (8)
producent - 0.39% (8)
konsultacje - 0.34% (7)
polski - 0.34% (7)
licencjonowany - 0.34% (7)
oto - 0.34% (7)
link - 0.29% (6)
spotkanie - 0.29% (6)
nowo - 0.29% (6)
celiakią - 0.29% (6)
- 0.29% (6)
diety - 0.29% (6)
osoby - 0.29% (6)
symbolem - 0.29% (6)
będzie - 0.29% (6)
roku - 0.29% (6)
może - 0.24% (5)
podczas - 0.24% (5)
temat - 0.24% (5)
numer - 0.24% (5)
znaku - 0.24% (5)
aoecs - 0.24% (5)
bada - 0.24% (5)
oraz - 0.24% (5)
miejsc - 0.24% (5)
7.03.2017 - 0.24% (5)
będą - 0.24% (5)
makaron - 0.24% (5)
warszawie - 0.24% (5)
młodzi - 0.24% (5)
dietetykiem - 0.24% (5)
lub - 0.24% (5)
tym - 0.24% (5)
dnia - 0.24% (5)
wtorek, - 0.24% (5)
znakiem - 0.2% (4)
były - 0.2% (4)
przez - 0.2% (4)
pełni - 0.2% (4)
skład - 0.2% (4)
culineo - 0.2% (4)
kostka - 0.2% (4)
poznaniu - 0.2% (4)
centrum - 0.2% (4)
bukowska - 0.2% (4)
nich - 0.2% (4)
warsztatów - 0.2% (4)
wszystkie - 0.2% (4)
konsultacji - 0.2% (4)
kolejne - 0.2% (4)
prosimy - 0.2% (4)
swój - 0.2% (4)
serdecznie - 0.2% (4)
świąt - 0.2% (4)
przedszkole - 0.2% (4)
polsce - 0.2% (4)
poznań - 0.2% (4)
oddział - 0.2% (4)
więc - 0.2% (4)
polskie - 0.2% (4)
obóz - 0.2% (4)
także - 0.2% (4)
menu - 0.2% (4)
organizatora, - 0.2% (4)
znakowanie - 0.2% (4)
młodzież - 0.2% (4)
nad - 0.2% (4)
2016 - 0.2% (4)
przekreślony - 0.2% (4)
magazyn - 0.15% (3)
człowieka - 0.15% (3)
(zapisy) - 0.15% (3)
bezglutenową - 0.15% (3)
wiedzę - 0.15% (3)
którym - 0.15% (3)
naszego - 0.15% (3)
już - 0.15% (3)
potwierdzone - 0.15% (3)
taki - 0.15% (3)
oba - 0.15% (3)
stowarzyszenia, - 0.15% (3)
licencjonowanym - 0.15% (3)
treści - 0.15% (3)
czego - 0.15% (3)
bezglutenowej, - 0.15% (3)
bezglutenowej. - 0.15% (3)
patronat - 0.15% (3)
swoją - 0.15% (3)
których - 0.15% (3)
oznacza, - 0.15% (3)
17.03.2017 - 0.15% (3)
piątek, - 0.15% (3)
albo - 0.15% (3)
stowarzyszenia. - 0.15% (3)
mają - 0.15% (3)
każde - 0.15% (3)
pokarmowy - 0.15% (3)
posiłki - 0.15% (3)
obozy - 0.15% (3)
imię - 0.15% (3)
nazwisko - 0.15% (3)
nam - 0.15% (3)
ile - 0.15% (3)
ul. - 0.15% (3)
całej - 0.15% (3)
sieci - 0.15% (3)
zakład - 0.15% (3)
wiele - 0.15% (3)
strona - 0.15% (3)
        - 0.15% (3)
kontakt - 0.15% (3)
bulionowa - 0.15% (3)
jego - 0.15% (3)
wymaga - 0.15% (3)
produktach - 0.15% (3)
pierwsze - 0.15% (3)
główna - 0.15% (3)
aby - 0.15% (3)
wykaz - 0.15% (3)
warszawie. - 0.15% (3)
forum - 0.15% (3)
licencji - 0.15% (3)
uczestnik - 0.15% (3)
lipca - 0.15% (3)
pojawi - 0.15% (3)
istnieje - 0.15% (3)
zarówno - 0.15% (3)
pytań - 0.1% (2)
posiłków - 0.1% (2)
konsultacji. - 0.1% (2)
uczestnika - 0.1% (2)
czytaj - 0.1% (2)
więcej - 0.1% (2)
odbędą - 0.1% (2)
dziękujemy - 0.1% (2)
mierzy - 0.1% (2)
dietetykiem, - 0.1% (2)
podatku - 0.1% (2)
kreta - 0.1% (2)
pani - 0.1% (2)
www.celiakia.pl - 0.1% (2)
dodatkowe - 0.1% (2)
bądź - 0.1% (2)
restauracje - 0.1% (2)
takie - 0.1% (2)
okolic - 0.1% (2)
godz. - 0.1% (2)
informacyjny - 0.1% (2)
działamy - 0.1% (2)
dania - 0.1% (2)
dieta - 0.1% (2)
ograniczona - 0.1% (2)
media - 0.1% (2)
mailem - 0.1% (2)
patronatem - 0.1% (2)
telefonu - 0.1% (2)
pytania - 0.1% (2)
układ - 0.1% (2)
stać - 0.1% (2)
warsztaty - 0.1% (2)
sotelli - 0.1% (2)
najmłodszych - 0.1% (2)
bezpieczną - 0.1% (2)
animals - 0.1% (2)
dostępny - 0.1% (2)
alphabet - 0.1% (2)
bulionowe - 0.1% (2)
wersji - 0.1% (2)
makarony - 0.1% (2)
również - 0.1% (2)
13.03.2017 - 0.1% (2)
poniedziałek, - 0.1% (2)
licencją - 0.1% (2)
kłosa. - 0.1% (2)
kostki - 0.1% (2)
kłosem - 0.1% (2)
przyłącz - 0.1% (2)
nowości - 0.1% (2)
relacja - 0.1% (2)
kopiec - 0.1% (2)
dietę - 0.1% (2)
przekaż - 0.1% (2)
14.03.2017 - 0.1% (2)
bayer - 0.1% (2)
odpowiedzi - 0.1% (2)
było - 0.1% (2)
żywność - 0.1% (2)
organizacją - 0.1% (2)
różnych - 0.1% (2)
części - 0.1% (2)
informacje - 0.1% (2)
pytanie - 0.1% (2)
kuchnia - 0.1% (2)
naszych - 0.1% (2)
dziećmi - 0.1% (2)
komisji - 0.1% (2)
żywieniowe - 0.1% (2)
dzięki - 0.1% (2)
bezpieczne - 0.1% (2)
informujemy, - 0.1% (2)
2006 - 0.1% (2)
jedna - 0.1% (2)
licencja - 0.1% (2)
kłosa, - 0.1% (2)
października - 0.1% (2)
używanie - 0.1% (2)
terenie - 0.1% (2)
udziela - 0.1% (2)
wkrótce - 0.1% (2)
zastrzeżonego - 0.1% (2)
związku - 0.1% (2)
zgody - 0.1% (2)
nowego - 0.1% (2)
użycie - 0.1% (2)
symbolu - 0.1% (2)
oznaczone - 0.1% (2)
stronie - 0.1% (2)
członkowie - 0.1% (2)
licencjonowanego - 0.1% (2)
stowarzyszenie. - 0.1% (2)
bezglutenowi - 0.1% (2)
regularnie - 0.1% (2)
świetle - 0.1% (2)
2009 - 0.1% (2)
żywności - 0.1% (2)
dotyczące - 0.1% (2)
2014 - 0.1% (2)
konsumentom - 0.1% (2)
przepisy - 0.1% (2)
zmniejszonej - 0.1% (2)
zawartości - 0.1% (2)
głównego - 0.1% (2)
inspektora - 0.1% (2)
sanitarnego - 0.1% (2)
preferują - 0.1% (2)
wszystkich - 0.1% (2)
znaleźć - 0.1% (2)
oznaczony - 0.1% (2)
jako - 0.1% (2)
chciałoby - 0.1% (2)
97% - 0.1% (2)
poniżej - 0.1% (2)
możliwość - 0.1% (2)
oznaczyć - 0.1% (2)
odbyły - 0.1% (2)
spełnia - 0.1% (2)
wszyscy - 0.1% (2)
potrzeby - 0.1% (2)
celiakii - 0.1% (2)
maila: - 0.1% (2)
też - 0.1% (2)
razem - 0.1% (2)
dzieci. - 0.1% (2)
ilość - 0.1% (2)
zgłoszenie - 0.1% (2)
zwrotnym. - 0.1% (2)
przygotowuje - 0.1% (2)
bezpłatnych - 0.1% (2)
można - 0.1% (2)
dodać - 0.1% (2)
dietą - 0.1% (2)
publiczne - 0.1% (2)
mieści - 0.1% (2)
konstancin - 0.1% (2)
100 - 0.1% (2)
ogród - 0.1% (2)
własny - 0.1% (2)
zielony - 0.1% (2)
salę - 0.1% (2)
uwzględnia - 0.1% (2)
tytule - 0.1% (2)
poszczególnych - 0.1% (2)
przekreślonym - 0.1% (2)
jeziorem - 0.1% (2)
audytu - 0.1% (2)
konsumenci - 0.1% (2)
swoje - 0.1% (2)
przekaz - 0.1% (2)
cukrzycą - 0.1% (2)
mogę - 0.1% (2)
obozu - 0.1% (2)
linki - 0.1% (2)
jura - 0.1% (2)
zdiagnozowanych - 0.1% (2)
osoby, - 0.1% (2)
poznan@celiakia.pl - 0.1% (2)
poznańskim - 0.1% (2)
mgr - 0.1% (2)
bezglutenowa - 0.1% (2)
odbędzie - 0.1% (2)
czwartek - 0.1% (2)
młodzieży - 0.1% (2)
27/29 - 0.1% (2)
przyjmujemy - 0.1% (2)
adres - 0.1% (2)
mailowy: - 0.1% (2)
all - 0.1% (2)
na diecie - 0.73% (15)
przekreślonego kłosa - 0.64% (13)
diecie bezglutenowej - 0.64% (13)
bez glutenu - 0.44% (9)
dla dzieci - 0.44% (9)
marca 2017 - 0.39% (8)
2017 – - 0.39% (8)
z celiakią - 0.29% (6)
osób z - 0.29% (6)
się w - 0.29% (6)
– wtorek, - 0.24% (5)
– link - 0.24% (5)
celiakią i - 0.24% (5)
produktów bezglutenowych - 0.24% (5)
diety bezglutenowej - 0.24% (5)
dzieci na - 0.24% (5)
w poznaniu - 0.2% (4)
bezglutenowej na - 0.2% (4)
organizatora, zapisy - 0.2% (4)
link do - 0.2% (4)
serdecznie zapraszamy - 0.2% (4)
– obóz - 0.2% (4)
menu bez - 0.2% (4)
z dietetykiem - 0.2% (4)
znak przekreślonego - 0.2% (4)
do organizatora, - 0.2% (4)
piątek, 17.03.2017 - 0.15% (3)
25 marca - 0.15% (3)
– piątek, - 0.15% (3)
będzie się - 0.15% (3)
2017 r. - 0.15% (3)
marca w - 0.15% (3)
konsultacje z - 0.15% (3)
kostka bulionowa - 0.15% (3)
30 marca - 0.15% (3)
bezglutenowej i - 0.15% (3)
oznacza, że - 0.15% (3)
kolejne konsultacje - 0.15% (3)
znaku przekreślonego - 0.15% (3)
stowarzyszenie osób - 0.15% (3)
poznaniu – - 0.15% (3)
polskie stowarzyszenie - 0.15% (3)
symbol przekreślonego - 0.15% (3)
w warszawie. - 0.15% (3)
dla osób - 0.15% (3)
obóz dla - 0.15% (3)
glutenu – - 0.15% (3)
na kolejne - 0.1% (2)
dzieci z - 0.1% (2)
w tytule - 0.1% (2)
prosimy dodać - 0.1% (2)
bezglutenowej nad - 0.1% (2)
poznan@celiakia.pl do - 0.1% (2)
adres mailowy: - 0.1% (2)
przyjmujemy na - 0.1% (2)
odbędą się - 0.1% (2)
lipca 2016 - 0.1% (2)
wszystkie osoby - 0.1% (2)
i nazwisko - 0.1% (2)
jeziorem w - 0.1% (2)
jest ograniczona - 0.1% (2)
ilość miejsc - 0.1% (2)
w centrum - 0.1% (2)
spotkanie odbędzie - 0.1% (2)
nasze stowarzyszenie. - 0.1% (2)
odbyły się - 0.1% (2)
22 października - 0.1% (2)
23 marca - 0.1% (2)
a także - 0.1% (2)
numer telefonu - 0.1% (2)
które odbędą - 0.1% (2)
główna forum - 0.1% (2)
1% podatku - 0.1% (2)
w których - 0.1% (2)
ze znakiem - 0.1% (2)
znakowanie przyłącz - 0.1% (2)
przekreślonego kłosa. - 0.1% (2)
się produkty - 0.1% (2)
przekreślonym kłosem - 0.1% (2)
w wersji - 0.1% (2)
pytań do - 0.1% (2)
poniedziałek, 13.03.2017 - 0.1% (2)
bezpieczną żywność - 0.1% (2)
licencją na - 0.1% (2)
wtorek, 14.03.2017 - 0.1% (2)
bayer w - 0.1% (2)
mierzy układ - 0.1% (2)
pokarmowy człowieka - 0.1% (2)
układ pokarmowy - 0.1% (2)
więcej » - 0.1% (2)
a swoje - 0.1% (2)
znakowanie produktów - 0.1% (2)
oddział poznań - 0.1% (2)
licencji na - 0.1% (2)
kłosa na - 0.1% (2)
wszystkich produktach - 0.1% (2)
symbolem przekreślonego - 0.1% (2)
oznaczyć swój - 0.1% (2)
w całej - 0.1% (2)
na stronie - 0.1% (2)
i jego - 0.1% (2)
na terenie - 0.1% (2)
w związku - 0.1% (2)
w polsce - 0.1% (2)
licencjonowanym symbolem - 0.1% (2)
20 lipca - 0.1% (2)
na używanie - 0.1% (2)
2016 r. - 0.1% (2)
dnia 20 - 0.1% (2)
może oznaczyć - 0.1% (2)
w świetle - 0.1% (2)
głównego inspektora - 0.1% (2)
glutenu w - 0.1% (2)
zmniejszonej zawartości - 0.1% (2)
regularnie bada - 0.1% (2)
nowo zdiagnozowanych - 0.1% (2)
na temat - 0.1% (2)
zapisy przyjmujemy - 0.1% (2)
celiakii i - 0.1% (2)
miejsc jest - 0.1% (2)
zapraszamy osoby - 0.1% (2)
treści imię - 0.1% (2)
tytule maila: - 0.1% (2)
dodać w - 0.1% (2)
r. prosimy - 0.1% (2)
mailowy: poznan@celiakia.pl - 0.1% (2)
na adres - 0.1% (2)
ul. bukowska - 0.1% (2)
znaleźć licencjonowany - 0.1% (2)
centrum bukowska - 0.1% (2)
w czwartek - 0.1% (2)
odbędzie się - 0.1% (2)
bezglutenowych – - 0.1% (2)
przekreślony kłos - 0.1% (2)
osoby, które - 0.1% (2)
zapraszamy wszystkie - 0.1% (2)
97% osób - 0.1% (2)
bezglutenowych chciałoby - 0.1% (2)
diecie bezglutenowej. - 0.1% (2)
na diecie bezglutenowej - 0.64% (13)
i na diecie - 0.44% (9)
z celiakią i - 0.24% (5)
dzieci na diecie - 0.24% (5)
osób z celiakią - 0.24% (5)
celiakią i na - 0.2% (4)
dla dzieci na - 0.2% (4)
menu bez glutenu - 0.2% (4)
– link do - 0.2% (4)
link do organizatora, - 0.2% (4)
do organizatora, zapisy - 0.2% (4)
konsultacje z dietetykiem - 0.15% (3)
– piątek, 17.03.2017 - 0.15% (3)
marca 2017 – - 0.15% (3)
znaku przekreślonego kłosa - 0.15% (3)
marca 2017 r. - 0.15% (3)
stowarzyszenie osób z - 0.15% (3)
w poznaniu – - 0.15% (3)
polskie stowarzyszenie osób - 0.15% (3)
symbol przekreślonego kłosa - 0.15% (3)
– obóz dla - 0.15% (3)
obóz dla dzieci - 0.15% (3)
na wszystkich produktach - 0.1% (2)
– poniedziałek, 13.03.2017 - 0.1% (2)
celiakii i diety - 0.1% (2)
odbędą się w - 0.1% (2)
a w treści - 0.1% (2)
imię i nazwisko - 0.1% (2)
– wtorek, 14.03.2017 - 0.1% (2)
licencją na znak - 0.1% (2)
w wersji bez - 0.1% (2)
znakowanie przyłącz się - 0.1% (2)
na znak przekreślonego - 0.1% (2)
które odbędą się - 0.1% (2)
czytaj więcej » - 0.1% (2)
– wtorek, 7.03.2017 - 0.1% (2)
produkty ze znakiem - 0.1% (2)
na diecie bezglutenowej. - 0.1% (2)
strona główna forum - 0.1% (2)
23 marca 2017 - 0.1% (2)
osoby na diecie - 0.1% (2)
20 lipca 2016 - 0.1% (2)
chciałoby znaleźć licencjonowany - 0.1% (2)
przekreślonego kłosa na - 0.1% (2)
w związku z - 0.1% (2)
licencjonowanym symbolem przekreślonego - 0.1% (2)
osób bezglutenowych chciałoby - 0.1% (2)
znaleźć licencjonowany symbol - 0.1% (2)
symbolem przekreślonego kłosa - 0.1% (2)
97% osób bezglutenowych - 0.1% (2)
nad jeziorem w - 0.1% (2)
ul. bukowska 27/29 - 0.1% (2)
zapisy przyjmujemy na - 0.1% (2)
adres mailowy: poznan@celiakia.pl - 0.1% (2)
2017 r. prosimy - 0.1% (2)
dodać w tytule - 0.1% (2)
w treści imię - 0.1% (2)
ilość miejsc jest - 0.1% (2)
serdecznie zapraszamy wszystkie - 0.1% (2)

Here you can find chart of all your popular one, two and three word phrases. Google and others search engines means your page is about words you use frequently.

Copyright © 2015-2016 hupso.pl. All rights reserved. FB | +G | Twitter

Hupso.pl jest serwisem internetowym, w którym jednym kliknieciem możesz szybko i łatwo sprawdź stronę www pod kątem SEO. Oferujemy darmowe pozycjonowanie stron internetowych oraz wycena domen i stron internetowych. Prowadzimy ranking polskich stron internetowych oraz ranking stron alexa.