2.75 score from hupso.pl for:
celiakia.pl



HTML Content


Titlepolskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej

Length: 64, Words: 10
Description pusty

Length: 0, Words: 0
Keywords pusty
Robots
Charset UTF-8
Og Meta - Title pusty
Og Meta - Description pusty
Og Meta - Site name pusty
Tytuł powinien zawierać pomiędzy 10 a 70 znaków (ze spacjami), a mniej niż 12 słów w długości.
Meta opis powinien zawierać pomiędzy 50 a 160 znaków (łącznie ze spacjami), a mniej niż 24 słów w długości.
Kodowanie znaków powinny być określone , UTF-8 jest chyba najlepszy zestaw znaków, aby przejść z powodu UTF-8 jest bardziej międzynarodowy kodowaniem.
Otwarte obiekty wykresu powinny być obecne w stronie internetowej (więcej informacji na temat protokołu OpenGraph: http://ogp.me/)

SEO Content

Words/Characters 2631
Text/HTML 27.54 %
Headings H1 1
H2 11
H3 0
H4 0
H5 8
H6 0
H1
polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej
H2

duża promocja na wyroby strzały w netto
produkty z licencjonowanym znakiem przekreślonego kłosa
noworoczne spotkanie w radomiu – 27.01.17r.
relacja z mikołajek – poznań
relacja ze spotkania młodzieży we wrocławiu
wykaz produktów – aktualizacja
bezglutenowe pieczywo putki dostępne w kolejnych sklepach firmowych (woj. mazowieckie)
bezglutenowe skarby w bibliotece w lesznie – 22.01.17r.
nowy numer magazynu “bez glutenu”
puffinki od soligrano ze znakiem przekreślonego kłosa
H3
H4
H5 facebook
wykaz produktów
magazyn
poradnik
menu bez glutenu
gluten free expo
przekreślony kłos
licencja
H6
strong
firma strzała
od poniedziałku 16 stycznia br. we wszystkich sklepach sieci netto
wszystkie wyroby są nie tylko bez glutenu, ale także bez laktozy i konserwantów.
wykaz polskich produktów licencjonowanych symbolem przekreślonego kłosa
zdecydowanie poleca produkty oznaczone licencjonowanym symbolem przekreślonego kłosa.
27 stycznia 2017 r.
centrum organizacji pozarządowych, przy ul. struga 1, w godzinach 16-18
zgłoszenie zostanie potwierdzone.
joanna struzik
bez glutenu
wykazu produktów ze znakiem przekreślonego kłosa
niedzielę, 22 stycznia, w godzinach od 10.30 do 13.30 w miejskiej bibliotece publicznej przy ul. chrobrego 3 w lesznie
bezpłatne
obowiązują zapisy
pierwszeństwo
członków
soligrano sp. z o.o. sp. k.
programu licencyjnego
kukurydzę ekspandowaną w miodzie z witaminami w linii puffinki pl-049-017
agencja reklamowa pinkpin
arras
b
i
em firma strzała
od poniedziałku 16 stycznia br. we wszystkich sklepach sieci netto
wszystkie wyroby są nie tylko bez glutenu, ale także bez laktozy i konserwantów.
wykaz polskich produktów licencjonowanych symbolem przekreślonego kłosa
zdecydowanie poleca produkty oznaczone licencjonowanym symbolem przekreślonego kłosa.
27 stycznia 2017 r.
centrum organizacji pozarządowych, przy ul. struga 1, w godzinach 16-18
zgłoszenie zostanie potwierdzone.
joanna struzik
bez glutenu
wykazu produktów ze znakiem przekreślonego kłosa
niedzielę, 22 stycznia, w godzinach od 10.30 do 13.30 w miejskiej bibliotece publicznej przy ul. chrobrego 3 w lesznie
bezpłatne
obowiązują zapisy
pierwszeństwo
członków
soligrano sp. z o.o. sp. k.
programu licencyjnego
kukurydzę ekspandowaną w miodzie z witaminami w linii puffinki pl-049-017
agencja reklamowa pinkpin
arras
Bolds strong 21
b 0
i 0
em 21
Zawartość strony internetowej powinno zawierać więcej niż 250 słów, z stopa tekst / kod jest wyższy niż 20%.
Pozycji używać znaczników (h1, h2, h3, ...), aby określić temat sekcji lub ustępów na stronie, ale zwykle, użyj mniej niż 6 dla każdego tagu pozycje zachować swoją stronę zwięzły.
Styl używać silnych i kursywy znaczniki podkreślić swoje słowa kluczowe swojej stronie, ale nie nadużywać (mniej niż 16 silnych tagi i 16 znaczników kursywy)

Statystyki strony

twitter:title pusty
twitter:description pusty
google+ itemprop=name pusty
Pliki zewnętrzne 22
Pliki CSS 6
Pliki javascript 16
Plik należy zmniejszyć całkowite odwołanie plików (CSS + JavaScript) do 7-8 maksymalnie.

Linki wewnętrzne i zewnętrzne

Linki 108
Linki wewnętrzne 5
Linki zewnętrzne 103
Linki bez atrybutu Title 82
Linki z atrybutem NOFOLLOW 0
Linki - Użyj atrybutu tytuł dla każdego łącza. Nofollow link jest link, który nie pozwala wyszukiwarkom boty zrealizują są odnośniki no follow. Należy zwracać uwagę na ich użytkowania

Linki wewnętrzne

poprzedni
następny
j.struzik@celiakia.pl mailto:j.struzik@celiakia.pl
leszno@celiakia.pl mailto:leszno@celiakia.pl
a.kobylecka@celiakia.pl mailto:a.kobylecka@celiakia.pl

Linki zewnętrzne

polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej http://www.celiakia.pl
- http://www.celiakia.pl/for-visitors-with-coeliac-disease/
-
strona główna
http://www.celiakia.pl/index.php
-
forum
http://forum.celiakia.pl
-
znakowanie
http://www.celiakia.pl/wana-informacja-dla-producentow/
-
przyłącz się
http://www.celiakia.pl/jak-nam-pomoc/
-
produkty bez glutenu
http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/produkty-ze-znakiem-klosa/
-
nowości na rynku
http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/
-
kuchnia
http://forum.celiakia.pl/viewforum.php?f=52&sid=85f2530a5cb320020927b031ee6d56fd
-
kontakt
http://www.celiakia.pl/kontakt-i-oddzialy/
-program menu bez glutenu – wyszukiwarka restauracji http://www.menubezglutenu.pl/
-znak symbolizujący bezpieczną żywność bezglutenową – informacje http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/produkty-ze-znakiem-klosa/
-jesteśmy organizacją pożytku publicznego, przekaż nam 1% podatku http://1procent.celiakia.pl/
- http://www.celiakia.pl/magazyn-dla-czlonkow-stowarzyszenia/
magazyn dla członków stowarzyszenia http://www.celiakia.pl/magazyn-dla-czlonkow-stowarzyszenia/
- http://www.celiakia.pl/dziesiate-urodziny-stowarzyszenia/
dziesiąte urodziny stowarzyszenia http://www.celiakia.pl/dziesiate-urodziny-stowarzyszenia/
- http://www.celiakia.pl/znakowanie-produktow-bezglutenowych-przekreslony-klos/
znakowanie produktów bezglutenowych – przekreślony kłos http://www.celiakia.pl/znakowanie-produktow-bezglutenowych-przekreslony-klos/
- http://www.celiakia.pl/program-menu-bez-glutenu/
program menu bez glutenu http://www.celiakia.pl/program-menu-bez-glutenu/
duża promocja na wyroby strzały w netto http://www.celiakia.pl/duza-promocja-na-wyroby-strzaly-w-netto/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/2-golonka-po-staropolsku.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/1-szynka-z-natury.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/00-wiejska.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/000_staropolska3.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/000_miesko_z_natury2.jpg
produkty z licencjonowanym znakiem przekreślonego kłosa http://www.celiakia.pl/produkty-z-licencjonowanym-znakiem-przekreslonego-klosa/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/07/wykaz-produktów-licencjonowanych_2017_na-strone.pdf
(els). http://www.aoecs.org/licensing-crossed-grain-symbol
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2013/04/znak-aoecs.png
bez glutenu http://www.celiakia.pl/qbez-glutenuq-jest-drugi-numer/
można przeczytać tutaj. http://www.celiakia.pl/wana-informacja-dla-producentow/
noworoczne spotkanie w radomiu – 27.01.17r. http://www.celiakia.pl/noworoczne-spotkanie-w-radomiu-27-01-17r/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/pytanie.jpg
relacja z mikołajek – poznań http://www.celiakia.pl/relacja-z-mikolajek-poznan/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/dsc05878.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/dsc05916.jpg
czytaj więcej » http://www.celiakia.pl/relacja-z-mikolajek-poznan/#more-13646
relacja ze spotkania młodzieży we wrocławiu http://www.celiakia.pl/relacja-ze-spotkania-mlodziezy-we-wroclawiu/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/grycan-renoma.jpg
czytaj więcej » http://www.celiakia.pl/relacja-ze-spotkania-mlodziezy-we-wroclawiu/#more-13639
wykaz produktów – aktualizacja http://www.celiakia.pl/wykaz-produktow-aktualizacja/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/wykaz_okladka.png
nowego numeru magazynu bez glutenu http://www.celiakia.pl/nowy-numer-magazynu-bez-glutenu/
bezglutenowe pieczywo putki dostępne w kolejnych sklepach firmowych (woj. mazowieckie) http://www.celiakia.pl/bezglutenowe-pieczywo-putki-dostepne-w-kolejnych-sklepach-firmowych-woj-mazowieckie/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/12/putka.png
www.putka.pl/aktualnosci.php?wydarzenie=267 http://www.putka.pl/aktualnosci.php?wydarzenie=267
www.facebook.com/putka-bez-glutenu-185192408620163/ http://www.facebook.com/putka-bez-glutenu-185192408620163/
bezglutenowe skarby w bibliotece w lesznie – 22.01.17r. http://www.celiakia.pl/bezglutenowe-skarby-w-bibliotece-w-lesznie-22-01-17r/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/12/leszno-bibl-2017-e1482926956109.jpg
nowy numer magazynu “bez glutenu” http://www.celiakia.pl/nowy-numer-magazynu-bez-glutenu/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/12/okladka_bg8.png
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/12/bg8_spist.png
puffinki od soligrano ze znakiem przekreślonego kłosa http://www.celiakia.pl/puffinki-od-soligrano-ze-znakiem-przekreslonego-klosa/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/12/soligrano-logo-z-dodanym-znakiem-r.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/12/soligrano_puffinki.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/nowy-znak-aoecs.png
www.soligrano.pl http://www.soligrano.pl
2 http://www.celiakia.pl/page/2/
3 http://www.celiakia.pl/page/3/
4 http://www.celiakia.pl/page/4/
5 http://www.celiakia.pl/page/5/
106 http://www.celiakia.pl/page/106/
» http://www.celiakia.pl/page/2/
strona główna http://www.celiakia.pl/index.php
jak działamy http://www.celiakia.pl/nasza-misja/
media o nas http://www.celiakia.pl/media-o-celiakii/
celiakia/alergia na gluten http://www.celiakia.pl/celiakia/
dieta bezglutenowa http://www.celiakia.pl/produkty-dozwolone/
wykaz produktów bezglutenowych http://www.celiakia.pl/wykaz-produktow-bezglutenowych/
restauracje, produkty, sklepy http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/
produkty ze znakiem kłosa http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/produkty-ze-znakiem-klosa/
wypoczynek bez glutenu http://www.celiakia.pl/kategoria/wakacje-bez-glutenu/
publikacje, artykuły, linki http://www.celiakia.pl/publikacje/
punkt informacyjny http://www.celiakia.pl/punkt-informacyjno-konsultacyjny/
miasta, w których działamy http://www.celiakia.pl/kategoria/spotkania/
znakowanie produktów http://www.celiakia.pl/wana-informacja-dla-producentow/
dla lekarzy i dietetyków http://www.celiakia.pl/dla-lekarzy/
badamy produkty http://www.celiakia.pl/kategoria/badania/
partnerzy http://www.celiakia.pl/nasi-partnerzy/
- http://www.celiakia.pl/produkty-z-licencjonowanym-znakiem-przekreslonego-klosa/
- http://www.celiakia.pl/qbez-glutenuq-jest-drugi-numer/
- http://www.celiakia.pl/publikacje/
- http://www.celiakia.pl/startujemy-z-programem-qmenu-bez-glutenuq/
- http://www.celiakia.pl/x-miedzynarodowy-dzien-celiakii-i-gluten-free-expo-iii-relacja/
- http://www.celiakia.pl/wana-informacja-dla-producentow/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/confirmation-of-poland-exclusive-right-to-issue-xg-symbol.pdf
-
przekaż swój 1% podatku
http://1procent.celiakia.pl
-
menu bez glutenu
http://www.menubezglutenu.pl/
-
należymy do aoecs
http://www.aoecs.org
-
monitoring mediów
http://www.press-service.com.pl/
strona główna http://www.celiakia.pl/index.php
forum http://forum.celiakia.pl
znakowanie http://www.celiakia.pl/wana-informacja-dla-producentow/
przyłącz się http://www.celiakia.pl/jak-nam-pomoc/
produkty ze znakiem http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/produkty-ze-znakiem-klosa/
restauracje http://www.menubezglutenu.pl/
kuchnia http://forum.celiakia.pl/viewforum.php?f=52&sid=85f2530a5cb320020927b031ee6d56fd
kontakt i oddziały http://www.celiakia.pl/kontakt-i-oddzialy/
rss feed http://www.celiakia.pl/feed/
agencja reklamowa pinkpin http://www.pinkpin.pl/
arras http://www.arrastheme.com/

Zdjęcia

Zdjęcia 46
Zdjęcia bez atrybutu ALT 34
Zdjęcia bez atrybutu TITLE 42
Korzystanie Obraz ALT i TITLE atrybutu dla każdego obrazu.

Zdjęcia bez atrybutu TITLE

http://www.celiakia.pl/images/en.png
http://www.celiakia.pl/images/sg.png
http://www.celiakia.pl/images/forum.png
http://www.celiakia.pl/images/znak.png
http://www.celiakia.pl/images/join.png
http://www.celiakia.pl/images/produkty.png
http://www.celiakia.pl/images/rynek.png
http://www.celiakia.pl/images/kuchnia.png
http://www.celiakia.pl/images/kontakt.png
http://www.celiakia.pl/images/mbg-s.png
http://www.celiakia.pl/images/klos.png
http://www.celiakia.pl/images/1p-s.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/2-golonka-po-staropolsku-231x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/1-szynka-z-natury-150x150.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/00-wiejska-150x150.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/000_staropolska3-150x150.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/000_miesko_z_natury2-150x150.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/07/wykaz_okladka-213x300.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2013/04/znak-aoecs-300x300.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/pytanie.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/dsc05878-300x169.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/dsc05916-169x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/grycan-renoma-300x176.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/wykaz_okladka-213x300.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/12/putka-212x300.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/12/leszno-bibl-2017-300x150.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/12/okladka_bg8-215x300.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/12/bg8_spist-222x300.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/12/soligrano-logo-z-dodanym-znakiem-r.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/12/soligrano_puffinki-200x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/nowy-znak-aoecs.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/wykaz_12.11.17-1.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2010/12/bg8_mala_okladka.png
http://www.celiakia.pl/images/stories/poradnik.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2013/02/mbg.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/04/rsz_expo_iii-ost.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/nowy-znak-aoecs.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/cert.png
http://www.celiakia.pl/images/1p.png
http://www.celiakia.pl/images/mbg.png
http://www.celiakia.pl/images/aoecs.png
http://www.celiakia.pl/images/ps.png

Zdjęcia bez atrybutu ALT

http://www.celiakia.pl/images/en.png
http://www.celiakia.pl/images/sg.png
http://www.celiakia.pl/images/forum.png
http://www.celiakia.pl/images/znak.png
http://www.celiakia.pl/images/join.png
http://www.celiakia.pl/images/produkty.png
http://www.celiakia.pl/images/rynek.png
http://www.celiakia.pl/images/kuchnia.png
http://www.celiakia.pl/images/kontakt.png
http://www.celiakia.pl/images/mbg-s.png
http://www.celiakia.pl/images/klos.png
http://www.celiakia.pl/images/1p-s.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/2-golonka-po-staropolsku-231x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/1-szynka-z-natury-150x150.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/00-wiejska-150x150.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/000_staropolska3-150x150.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/000_miesko_z_natury2-150x150.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/07/wykaz_okladka-213x300.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/pytanie.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/dsc05878-300x169.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/dsc05916-169x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/grycan-renoma-300x176.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/wykaz_okladka-213x300.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/wykaz_12.11.17-1.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2010/12/bg8_mala_okladka.png
http://www.celiakia.pl/images/stories/poradnik.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2013/02/mbg.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/04/rsz_expo_iii-ost.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/nowy-znak-aoecs.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/cert.png
http://www.celiakia.pl/images/1p.png
http://www.celiakia.pl/images/mbg.png
http://www.celiakia.pl/images/aoecs.png
http://www.celiakia.pl/images/ps.png

Ranking:


Alexa Traffic
Daily Global Rank Trend
Daily Reach (Percent)









Majestic SEO











Text on page:

polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej strona główna forum znakowanie przyłącz się produkty bez glutenu nowości na rynku kuchnia kontakt program menu bez glutenu – wyszukiwarka restauracji znak symbolizujący bezpieczną żywność bezglutenową – informacje jesteśmy organizacją pożytku publicznego, przekaż nam 1% podatku poprzedni następny magazyn dla członków stowarzyszenia ósmy numer „bez glutenu” już dostępny. nasz magazyn otrzymują bezpłatnie wszyscy członkowie stowarzyszenia, którzy opłacili składkę członkowską (30 zł raz w roku). spis treści nowego numeru znajduje się tutaj. dziesiąte urodziny stowarzyszenia dzięki naszej wspólnej działalności polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej istnieje już 10 lat! 22 października 2006 roku 15 osób, które poznały się na forum.celiakia.pl, założyło nasze stowarzyszenie. wkrótce zamieścimy relację z urodzin, które odbyły się 22 października w warszawie. znakowanie produktów bezglutenowych – przekreślony kłos 97% osób bezglutenowych chciałoby znaleźć licencjonowany symbol przekreślonego kłosa na wszystkich produktach bezglutenowych – wyniki ankiety. przepisy dotyczące produktów bezglutenowych z dniem 20 lipca 2016 r. uchylone zostaje rozporządzenie komisji (we) nr 41/2009 z dnia 20 stycznia 2009 r. dotyczące składu i etykietowania środków spożywczych odpowiednich dla osób nietolerujących glutenu. wymagania dla oznakowania żywności bezglutenowej od dnia 20 lipca 2016 r. regulowane są przez przepisy rozporządzenia wykonawczego komisji (ue) nr 828/2014 z dnia 30 lipca 2014 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat nieobecności lub zmniejszonej zawartości glutenu w żywności. wprowadzanie do obrotu produktów bezglutenowych lub o zmniejszonej zawartości glutenu nie wymaga powiadomienia głównego inspektora sanitarnego. znak przekreślonego kłosa w świetle wykładni głównego inspektoratu sanitarnego produkt może zostać oznaczony jako bezglutenowy jeśli jego producent gwarantuje, że zawiera on poniżej 20 ppm glutenu (20 miligramów na kilogram). producent może go wówczas opisać jako “produkt bezglutenowy”. istnieje też możliwość dodatkowego oznaczenia takiego produktu symbolem graficznym, co znacznie ułatwia zakupy. producent może oznaczyć swój wyrób wymyślonym przez siebie znakiem, albo może otrzymać prawo do używania znaku licencjonowanego, co w świetle badań ankietowych (poniżej) zdecydowanie preferują bezglutenowi konsumenci. serdecznie zapraszamy producentów zainteresowanych powiększeniem swej oferty o produkty bezpieczne dla osób z celiakią do kontaktowania się z nami. informujemy, że w polsce istnieje tylko jedna licencja na znak przekreślonego kłosa, będąca częścią wspólnego europejskiego systemu licencyjnego (els).  znak przekreślonego kłosa przedstawiony obok jest zarówno polskim, jak i międzynarodowym symbolem oznaczającym bezpieczną żywność bezglutenową. nasze stowarzyszenie jest jedyną organizacją uprawnioną do udzielania licencji na używanie znaku przekreślonego kłosa na terenie polski (na mocy umowy z aoecs).  żadna inna organizacja w polsce nie udziela licencji na używanie zastrzeżonego znaku przekreślonego kłosa i nie przeprowadza w związku z tym audytów w zakładach produkcyjnych, niezbędnych do udzielenia zgody na umieszczenie znaku na opakowaniu. symbol przekreślonego kłosa jest zastrzeżonym na terenie całej ue znakiem towarowym i jego użycie bez licencji jest zabronione. także użycie znaków podobnych do symbolu zastrzeżonego. wszystkie produkty oznaczone symbolem licencjonowanym według standardów aoecs widnieją w wykazie produktów licencjonowanych zarówno na stronie www.celiakia.pl, jak i na stronie aoecs, a tym samym informacja o nich jest dostępna konsumentom w całej europie. producent oczywiście może oznaczyć swój produkt dowolnym innym symbolem, jednak obecność symbolu licencjonowanego oznacza, że producent taki spełnia standardy aoecs – regularnie bada zawartość glutenu w produktach oznaczonych przekreślonym kłosem, współpracuje ze stowarzyszeniem i ma odpowiednio przygotowany zakład produkcyjny, w którym wytwarzane są wyroby bezglutenowe, co jest potwierdzone podczas naszego audytu. kwestia audytu w zakładzie jest niezwykle ważna ze względu na możliwe zanieczyszczenie produktów bezglutenowych podczas całego procesu produkcyjnego. zaufanie konsumentów bezglutenowi konsumenci w zdecydowanej większości preferują produkty oznaczone licencjonowanym symbolem przekreślonego kłosa, co potwierdzają badania ankietowe przeprowadzone przez coeliac uk oraz przez nasze stowarzyszenie. aż 97% osób bezglutenowych chciałoby znaleźć licencjonowany symbol na wszystkich produktach bezglutenowych. licencjonowany symbol przekreślonego kłosa umieszczony na produkcie oznacza, że jest to produkt w 100% bezpieczny, gdyż jego producent spełnia szereg wymogów dotyczących produkcji bezglutenowej i regularnie bada swoje produkty. stanowi to jasny przekaz dla konsumenta: „mogę kupić ten produkt bez czytania etykiety, mogę mu zaufać”. lista polskich produktów z licencjonowanym symbolem przekreślonego kłosa (stan na 30 marca 2016), plik program menu bez glutenu   serdecznie zapraszamy do odwiedzania strony programu menu bez glutenu. bezglutenowi konsumenci znajdą tam bazę restauracji oraz lokali gastronomicznych czy cateringów oferujących bezpieczne posiłki. natomiast restauratorzy i właściciele hoteli, pensjonatów czy ośrodków wypoczynkowych za pośrednictwem tej strony mogą skontaktować się z nami i zgłosić swój lokal do programu. mamy już ponad 110 restauracji oferujących bezpieczne dania bezglutenowe i liczba ich nadal powiększa się. zapraszamy do korzystania z bazy i odwiedzania lokali z menu. nowości duża promocja na wyroby strzały w netto – niedziela, 15.01.2017 producent objętych licencją wyrobów wędliniarskich w słoikach, firma strzała, po raz kolejny spieszy do nas z dobrą wiadomością. już od poniedziałku 16 stycznia br. we wszystkich sklepach sieci netto będziemy mogli nabyć wędliny tej firmy w wyjątkowo niskiej cenie 4,39 zł. dostępne będą: kiełbasa staropolska bez konserwantów, golonka po staropolsku bez konserwantów, szynka z  natury bez konserwantów, kiełbasa wiejska bez konserwantów oraz mięsko z natury bez konserwantów. wszystkie wyroby są nie tylko bez glutenu, ale także bez laktozy i konserwantów. warto więc zrobić zapasy. produkty z licencjonowanym znakiem przekreślonego kłosa – czwartek, 12.01.2017 przedstawiamy wykaz polskich produktów licencjonowanych symbolem przekreślonego kłosa (stan na 30 listopada 2016, plik pdf do pobrania po kliknięciu na okładkę). są to produkty polskich firm, które otrzymały od naszego stowarzyszenia licencję na używanie polskiego i międzynarodowego symbolu przekreślonego kłosa w ramach europejskiego systemu licencyjnego (els). wykaz zawiera prawie 70 firm i ponad 1300 produktów. większość produktów jest dostępna w całej polsce w sieciach handlowych i mniejszych sklepach. na polskim rynku są obecne również produkty zagranicznych firm licencjonowanych, takich jak: schär, provena, fria, nutrifree, nestle, sam mills, schnitzer, 3pauly, bauckhof, hammermühle, molino nicoli, proceli, almondy, barkat i wielu innych. wykaz produktów w formie drukowanej otrzymują bezpłatnie wszyscy członkowie stowarzyszenia. właśnie rozpoczęliśmy jego wysyłkę wraz z ósmym numerem naszego magazynu “bez glutenu“. więcej na temat licencji i znaku w polsce oraz bezpieczeństwa produktów można przeczytać tutaj. na rynku jest wiele tysięcy produktów bezglutenowych, producenci opisują je w przeróżny sposób. nasze stowarzyszenie, podobnie jak wszystkie europejskie stowarzyszenia zrzeszone w aoecs, zdecydowanie poleca produkty oznaczone licencjonowanym symbolem przekreślonego kłosa. takie wyroby spełniają standardy aoecs, są regularnie badane, a zakłady produkcyjne audytowane pod kątem produkcji bezglutenowej. noworoczne spotkanie w radomiu – 27.01.17r. – czwartek, 12.01.2017 nowy rok to czas na zmiany, dlatego radomski oddział stowarzyszenia zaprasza na spotkanie 27 stycznia 2017 r. (piątek), do nowo odkrytego miejsca w radomiu, do centrum organizacji pozarządowych, przy ul. struga 1, w godzinach 16-18. mamy nadzieję, że nowe miejsce natchnie nas wszystkich do wspólnych działań i pomysłów, dlatego zapraszamy wszystkich członków stowarzyszenia a także osoby, które chciałyby skorzystać z tego przywileju i powiększyć naszą stowarzyszeniową rodzinę. zdecydowanie lepiej gawędzi się, wymienia pomysłami czy doświadczeniami przy stole zastawionym bezglutenowymi potrawami, dlatego każdy uczestnik proszony jest o przyniesienie czegoś pysznego z informacją o składnikach potrawy. stowarzyszenie zapewnia kawę i herbatę i możliwość skorzystania z materiałów stowarzyszenia. każde zgłoszenie zostanie potwierdzone. zapisy: joanna struzik e-mail: j.struzik@celiakia.pl lub telefonicznie 606 990 507. relacja z mikołajek – poznań – środa, 11.01.2017 10 grudnia 2016 roku w przedszkolu bambini, które należy do programu menu bez glutenu, odbyło się świąteczne spotkanie dla rodziców i dla dzieci na diecie bezglutenowej. oczywiście dla tych drugich przygotowane było też spotkanie ze specjalnym gościem. przy wejściu do przedszkola na uczestników czekali przedstawiciele stowarzyszenia oraz miła niespodzianka dla każdego dziecka. tą niespodzianką była specjalna czapka mikołaja z wyhaftowanym imieniem dziecka. radość i zaskoczenie dzieci były niesamowite. spotkanie było podzielone na warsztaty informacyjne dla rodziców oraz świąteczne warsztaty kulinarno-artystyczne dla dzieci. rodzice mogli porozmawiać z zaproszonym dietetykiem, panią agnieszką pompecką z poradni mój dietetyk. z możliwości tej skorzystało wiele osób. na początku swoim doświadczeniem podzieliła się dyrektorka przedszkola, pani małgorzata stankiewicz-klimka, która opowiedziała swoją historię oraz opisała z jakimi problemami styka się, prowadząc przedszkole. następnie rozpoczęła się dyskusja – dzielenie się swoimi historiami i doświadczeniami oraz informacjami o produktach i o miejscach, gdzie można bezglutenowo zjeść. czytaj więcej » relacja ze spotkania młodzieży we wrocławiu – poniedziałek, 9.01.2017 17 grudnia 2016r. nasze stowarzyszenie zorganizowało we wrocławiu pierwsze spotkanie dla młodzieży na diecie bezglutenowej. odbyło się ono przy bezglutenowych sorbetach w lodziarni grycan. celem spotkania było poznanie się, wymienienie doświadczeń związanych z życiem młodych osób, a także podzielenie się pomysłami na bezglutenowe życie w naszym mieście. wszystko to po to, by wrocławska młodzież mogła w miłej atmosferze spędzić czas wśród osób, które doskonale rozumieją wszystkie trudności związane z życiem na diecie bezglutenowej. pomysł na zorganizowanie takiego młodzieżowego wyjścia wynikał z tego, że jesteśmy grupą wiekową, która już nie uczestniczy w organizowanych przez stowarzyszenie spotkaniach dedykowanym dzieciom, takich jak mikołajki, czy dzień dziecka, w związku z czym rzadko zdarzają nam się okazje do wspólnego spędzenia czasu. czytaj więcej » wykaz produktów – aktualizacja – czwartek, 5.01.2017 w przyszłym tygodniu rozpoczynamy wysyłkę nowego numeru magazynu bez glutenu oraz aktualnego wydania wykazu produktów ze znakiem przekreślonego kłosa. to zebrane produkty kilkudziesięciu firm, które podpisały umowy licencyjne na znak przekreślonego kłosa i wytwarzają dla nas bezpieczną żywność bezglutenową. oba wydawnictwa otrzymają bezpłatnie wszyscy członkowie naszego stowarzyszenia, którzy mają uregulowaną składkę członkowską. wykaz zostanie później także opublikowany na naszej stronie w formie pdf. bezglutenowe pieczywo putki dostępne w kolejnych sklepach firmowych (woj. mazowieckie) – wtorek, 3.01.2017 zgodnie z zapowiedziami, piekarnia putka poszerza obszar dostępności bezglutenowych wyrobów o kolejne sklepy firmowe. zapraszamy na stronę internetową www.putka.pl/aktualnosci.php?wydarzenie=267 w celu sprawdzenia najlepszej dla państwa dostępności pieczywa. do 10 stycznia 2017 r. pieczywo bezglutenowe dostępne będzie we wszystkich sklepach firmowych piekarni putka. producentowi zależy również na poznaniu państwa opinii o bezglutenowych produktach, którą można wyrazić na profilu facebookowym: www.facebook.com/putka-bez-glutenu-185192408620163/ zapraszamy bezglutenowe skarby w bibliotece w lesznie – 22.01.17r. – środa, 28.12.2016 serdecznie zapraszamy dzieci oraz dorosłych na diecie bezglutenowej na noworoczne spotkanie w lesznie. „bezglutenowe skarby w bibliotece”  są zaplanowane na niedzielę, 22 stycznia, w godzinach od 10.30 do 13.30 w miejskiej bibliotece publicznej przy ul. chrobrego 3 w lesznie (wielkopolska). spotkanie jest bezpłatne, ale obowiązują zapisy pod adresem: leszno@celiakia.pl.  szczegółowe informacje: marta krzyżanowska-sołtysiak, tel. 602 383 840. w programie dla dzieci: szukanie skarbu w bibliotece, warsztaty artystyczne, gry i zabawy, zwiedzanie niedostępnych na co dzień zakątków i lochów, degustacje, świąteczne paczki dla bezglutenowych dzieci. w programie dla dorosłych: – „moje dziecko jest problemem dla innych?” – warsztaty psychologiczne z  psychoterapeutką teresą dobiałą. – „sekrety przeciwciał w celiakii” – wykład mgr marty antczak. – zapoznanie się z literaturą o celiakii i diecie bezglutenowej dostępnej w bibliotece; – zapoznanie się z materiałami edukacyjnymi stowarzyszenia; – degustacje, rozmowy przy kawie prosimy o przyniesienie własnych, bezglutenowych wypieków (chleby, bułki, ciasta, przekąski) lub owoców do degustacji. pierwszeństwo zapisu dla członków polskiego stowarzyszenia osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. zapraszamy również osoby chcące się do nas zapisać. liczba miejsc jest ograniczona. w zgłoszeniu należy podać: imię i nazwisko (np.: swoje, męża/żony, dziecka), wiek dziecka, miejscowość, numer telefonu, kto z rodziny należy do stowarzyszenia, czy jest opłacona składka członkowska za 2016 r. każde przyjęte zgłoszenie zostanie potwierdzone e-mailem w ciągu 7 dni. nowy numer magazynu “bez glutenu” – wtorek, 27.12.2016 miło nam zaprezentować państwu okładkę i spis treści kolejnego numeru naszego stowarzyszeniowego magazynu bez glutenu. ten numer jest dla nas szczególny, dużo obszerniejszy od poprzednich. przygotowaliśmy wiele interesujących informacji, wywiadów, relacji z bezglutenowych podróży, jubileuszowych wspomnień, a także przepisów kulinarnych. wysyłkę magazynu rozpoczniemy na początku stycznia. otrzymają go bezpłatnie wszyscy członkowie stowarzyszenia, którzy mają uregulowaną składkę członkowską za 2016 rok. status swoich składek można sprawdzić wysyłając mail na adres a.kobylecka@celiakia.pl. prosimy także o aktualizację swoich danych adresowych.      puffinki od soligrano ze znakiem przekreślonego kłosa – piątek, 23.12.2016 na moment przed świętami mamy jeszcze jedną niespodziankę. firma soligrano sp. z o.o. sp. k. to kolejny producent, który w ostatnim czasie dołączył do programu licencyjnego. soligrano specjalizuje się w produkcji zbóż ekspandowanych, czyli ziaren poddanych gorącej parze wodnej, która zwiększa ich objętość i nadaje im lekkości i niesamowitej chrupkości. takie ziarna są doskonałym dodatkiem do sałatek, deserów, mleka i jogurtu, ale także jako składnik ciast, czy wypieków domowego pieczywa. produkty ze zbóż ekspandowanych soligrano powstają zgodnie z wymogami zdrowotnymi, jakościowymi i ekologicznymi, czego potwierdzeniem są certyfikaty jakościowe – brc, ifs food oraz iso 22000:2006. już teraz kupić można kukurydzę ekspandowaną w miodzie z witaminami w linii puffinki pl-049-017 – idealna alternatywa na przekąskę lub śniadanie. produkt dostępny jest w sieci lidl. ale to nie koniec produktów tej firmy. licencją zostało objętych 16 innych produktów, wśród których znajdują się jagły, gryka, ryż czy amarantus. już niedługo portfolio soligrano wzbogaci się o kolejne produkty, o czym będziemy państwa informować na bieżąco. zapraszamy na stronę producenta www.soligrano.pl strony:12345...106» strona główna jak działamy media o nas celiakia/alergia na gluten dieta bezglutenowa wykaz produktów bezglutenowych restauracje, produkty, sklepy produkty ze znakiem kłosa wypoczynek bez glutenu publikacje, artykuły, linki punkt informacyjny miasta, w których działamy znakowanie produktów dla lekarzy i dietetyków badamy produkty partnerzy facebook wykaz produktów magazyn poradnik menu bez glutenu gluten free expo przekreślony kłos licencja przekaż swój 1% podatku menu bez glutenu należymy do aoecs monitoring mediów informacje zawarte w serwisie mają charakter informacyjny i nie zastępują porady lekarskiej. korzystanie z artykułów publikowanych na www.celiakia.pl bądź dokonywanie ich opracowań wymaga zgody polskiego stowarzyszenia osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. strona główna forum znakowanie przyłącz się produkty ze znakiem restauracje kuchnia kontakt i oddziały rss feed projekt agencja reklamowa pinkpin, dodatkowe funkcje arras copyright © 2006-2016 polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. all rights reserved.


Here you find all texts from your page as Google (googlebot) and others search engines seen it.

Words density analysis:

Numbers of all words: 2194

One word

Two words phrases

Three words phrases

nie - 5.88% (129)
bez - 3.78% (83)
ten - 3.24% (71)
gluten - 3.14% (69)
produkt - 2.14% (47)
czy - 1.32% (29)
- 1.32% (29)
się - 1.19% (26)
dla - 1.09% (24)
nas - 1.05% (23)
nowe - 1.05% (23)
znak - 1.05% (23)
ich - 0.96% (21)
kłos - 0.96% (21)
nowy - 0.96% (21)
że - 0.96% (21)
bezglutenowe - 0.91% (20)
glutenu - 0.91% (20)
jest - 0.87% (19)
produktów - 0.87% (19)
bezglutenowy - 0.87% (19)
pod - 0.82% (18)
kłosa - 0.82% (18)
przekreślonego - 0.77% (17)
symbol - 0.73% (16)
przy - 0.73% (16)
stowarzyszenia - 0.73% (16)
raz - 0.73% (16)
bezglutenowych - 0.73% (16)
produkty - 0.73% (16)
ono - 0.68% (15)
nasz - 0.68% (15)
osób - 0.64% (14)
- 0.64% (14)
ale - 0.59% (13)
bezglutenowej - 0.59% (13)
2016 - 0.59% (13)
nasze - 0.55% (12)
jak - 0.55% (12)
polski - 0.55% (12)
licencjonowany - 0.5% (11)
producent - 0.5% (11)
stowarzyszenie - 0.5% (11)
oraz - 0.5% (11)
firm - 0.5% (11)
zaprasza - 0.46% (10)
- 0.46% (10)
przed - 0.46% (10)
diecie - 0.46% (10)
wykaz - 0.41% (9)
2017 - 0.41% (9)
zapraszamy - 0.41% (9)
symbolem - 0.36% (8)
także - 0.36% (8)
numer - 0.36% (8)
program - 0.36% (8)
spotkanie - 0.36% (8)
magazyn - 0.36% (8)
- 0.36% (8)
aoecs - 0.32% (7)
już - 0.32% (7)
dzieci - 0.32% (7)
bezglutenowej. - 0.32% (7)
znakiem - 0.32% (7)
które - 0.32% (7)
kto - 0.32% (7)
nam - 0.32% (7)
czas - 0.32% (7)
menu - 0.32% (7)
taki - 0.32% (7)
wszystkich - 0.27% (6)
konserwantów - 0.27% (6)
bada - 0.27% (6)
soligrano - 0.27% (6)
celiakią - 0.27% (6)
polskie - 0.27% (6)
stycznia - 0.27% (6)
tego - 0.27% (6)
nowo - 0.27% (6)
licencjonowanym - 0.23% (5)
przez - 0.23% (5)
znaku - 0.23% (5)
życie - 0.23% (5)
jako - 0.23% (5)
tej - 0.23% (5)
może - 0.23% (5)
magazynu - 0.23% (5)
było - 0.23% (5)
można - 0.23% (5)
lub - 0.23% (5)
mają - 0.23% (5)
naszego - 0.23% (5)
rok - 0.23% (5)
bibliotece - 0.23% (5)
dnia - 0.23% (5)
produktach - 0.23% (5)
miejsc - 0.23% (5)
bezpłatnie - 0.18% (4)
dostępne - 0.18% (4)
wszyscy - 0.18% (4)
sklepach - 0.18% (4)
znakowanie - 0.18% (4)
swój - 0.18% (4)
polsce - 0.18% (4)
członkowie - 0.18% (4)
stowarzyszenia, - 0.18% (4)
warto - 0.18% (4)
więc - 0.18% (4)
młodzież - 0.18% (4)
pomysł - 0.18% (4)
jego - 0.18% (4)
wszystkie - 0.18% (4)
sam - 0.18% (4)
należy - 0.18% (4)
kontakt - 0.18% (4)
takie - 0.18% (4)
programu - 0.18% (4)
licencji - 0.18% (4)
który - 0.18% (4)
licencyjne - 0.18% (4)
wyroby - 0.18% (4)
putka - 0.18% (4)
zakład - 0.18% (4)
warsztaty - 0.18% (4)
produkcji - 0.14% (3)
nami - 0.14% (3)
polskich - 0.14% (3)
lokal - 0.14% (3)
tam - 0.14% (3)
mamy - 0.14% (3)
regularnie - 0.14% (3)
potwierdzone - 0.14% (3)
konsumenci - 0.14% (3)
dania - 0.14% (3)
dlatego - 0.14% (3)
kolejny - 0.14% (3)
która - 0.14% (3)
facebook - 0.14% (3)
innych - 0.14% (3)
dostępny - 0.14% (3)
czego - 0.14% (3)
adres - 0.14% (3)
mail - 0.14% (3)
gry - 0.14% (3)
lesznie - 0.14% (3)
będzie - 0.14% (3)
państwa - 0.14% (3)
kolejne - 0.14% (3)
poznanie - 0.14% (3)
spotkania - 0.14% (3)
tych - 0.14% (3)
sieci - 0.14% (3)
świąteczne - 0.14% (3)
zostanie - 0.14% (3)
każde - 0.14% (3)
się, - 0.14% (3)
europejskie - 0.14% (3)
wiele - 0.14% (3)
więcej - 0.14% (3)
wysyłkę - 0.14% (3)
również - 0.14% (3)
polskiego - 0.14% (3)
licencjonowanych - 0.14% (3)
czwartek, - 0.14% (3)
konserwantów, - 0.14% (3)
spełnia - 0.14% (3)
strony - 0.14% (3)
przekreślony - 0.14% (3)
zdecydowanie - 0.14% (3)
bezpieczną - 0.14% (3)
żywność - 0.14% (3)
licencyjnego - 0.14% (3)
bezglutenową - 0.14% (3)
informacje - 0.14% (3)
bezpieczne - 0.14% (3)
serdecznie - 0.14% (3)
bezglutenowi - 0.14% (3)
roku - 0.14% (3)
członków - 0.14% (3)
restauracji - 0.14% (3)
którzy - 0.14% (3)
składkę - 0.14% (3)
wymaga - 0.14% (3)
członkowską - 0.14% (3)
glutenu. - 0.14% (3)
lipca - 0.14% (3)
numeru - 0.14% (3)
istnieje - 0.14% (3)
2006 - 0.14% (3)
używanie - 0.14% (3)
osób, - 0.14% (3)
aoecs, - 0.14% (3)
rynku - 0.14% (3)
całej - 0.14% (3)
symbolu - 0.14% (3)
oznaczone - 0.14% (3)
stronie - 0.14% (3)
nich - 0.14% (3)
strona - 0.14% (3)
główna - 0.14% (3)
forum - 0.14% (3)
wrocławiu - 0.09% (2)
dzielenie - 0.09% (2)
czytaj - 0.09% (2)
treści - 0.09% (2)
młodzieży - 0.09% (2)
sp. - 0.09% (2)
pierwsze - 0.09% (2)
spis - 0.09% (2)
życiem - 0.09% (2)
wśród - 0.09% (2)
otrzymują - 0.09% (2)
dzień - 0.09% (2)
dziecka, - 0.09% (2)
czym - 0.09% (2)
nowego - 0.09% (2)
swoim - 0.09% (2)
pani - 0.09% (2)
www.celiakia.pl - 0.09% (2)
struzik - 0.09% (2)
relacja - 0.09% (2)
środa, - 0.09% (2)
grudnia - 0.09% (2)
restauracje - 0.09% (2)
odbyło - 0.09% (2)
października - 0.09% (2)
rodziców - 0.09% (2)
naszej - 0.09% (2)
glutenu” - 0.09% (2)
tutaj. - 0.09% (2)
przedszkola - 0.09% (2)
dziecka. - 0.09% (2)
były - 0.09% (2)
dzieci. - 0.09% (2)
free - 0.09% (2)
poradni - 0.09% (2)
osób. - 0.09% (2)
początku - 0.09% (2)
5.01.2017 - 0.09% (2)
uregulowaną - 0.09% (2)
otrzymają - 0.09% (2)
wiek - 0.09% (2)
jesteśmy - 0.09% (2)
degustacje, - 0.09% (2)
wykład - 0.09% (2)
zapoznanie - 0.09% (2)
celiakii - 0.09% (2)
prosimy - 0.09% (2)
wypieków - 0.09% (2)
osoby - 0.09% (2)
przyłącz - 0.09% (2)
zapisy - 0.09% (2)
rodziny - 0.09% (2)
nowości - 0.09% (2)
okładkę - 0.09% (2)
swoich - 0.09% (2)
ekspandowanych - 0.09% (2)
składnik - 0.09% (2)
zbóż - 0.09% (2)
danych - 0.09% (2)
puffinki - 0.09% (2)
programie - 0.09% (2)
dorosłych - 0.09% (2)
„bez - 0.09% (2)
sklepy - 0.09% (2)
kuchnia - 0.09% (2)
pieczywo - 0.09% (2)
firmowych - 0.09% (2)
wtorek, - 0.09% (2)
zgodnie - 0.09% (2)
ósmy - 0.09% (2)
dostępności - 0.09% (2)
informacyjny - 0.09% (2)
stronę - 0.09% (2)
których - 0.09% (2)
poprzedni - 0.09% (2)
działamy - 0.09% (2)
podatku - 0.09% (2)
piekarni - 0.09% (2)
putka. - 0.09% (2)
skarby - 0.09% (2)
przekaż - 0.09% (2)
organizacją - 0.09% (2)
produkty, - 0.09% (2)
pieczywa. - 0.09% (2)
oczywiście - 0.09% (2)
zgłoszenie - 0.09% (2)
licencją - 0.09% (2)
europejskiego - 0.09% (2)
ponad - 0.09% (2)
wspólnego - 0.09% (2)
kłosa, - 0.09% (2)
liczba - 0.09% (2)
licencja - 0.09% (2)
korzystania - 0.09% (2)
netto - 0.09% (2)
objętych - 0.09% (2)
wyrobów - 0.09% (2)
zarówno - 0.09% (2)
firma - 0.09% (2)
jedna - 0.09% (2)
tylko - 0.09% (2)
będziemy - 0.09% (2)
mogli - 0.09% (2)
firmy - 0.09% (2)
kiełbasa - 0.09% (2)
preferują - 0.09% (2)
- 0.09% (2)
natury - 0.09% (2)
systemu - 0.09% (2)
oferujących - 0.09% (2)
glutenu, - 0.09% (2)
swoje - 0.09% (2)
oznacza, - 0.09% (2)
dostępna - 0.09% (2)
standardy - 0.09% (2)
informacja - 0.09% (2)
podczas - 0.09% (2)
użycie - 0.09% (2)
audytu - 0.09% (2)
zgody - 0.09% (2)
tym - 0.09% (2)
związku - 0.09% (2)
przekaz - 0.09% (2)
bezglutenową. - 0.09% (2)
kupić - 0.09% (2)
zastrzeżonego - 0.09% (2)
mogę - 0.09% (2)
udziela - 0.09% (2)
(stan - 0.09% (2)
plik - 0.09% (2)
odwiedzania - 0.09% (2)
umowy - 0.09% (2)
terenie - 0.09% (2)
lokali - 0.09% (2)
konserwantów. - 0.09% (2)
oznaczyć - 0.09% (2)
przyniesienie - 0.09% (2)
znaleźć - 0.09% (2)
2014 - 0.09% (2)
żywności - 0.09% (2)
noworoczne - 0.09% (2)
radomiu - 0.09% (2)
środków - 0.09% (2)
2009 - 0.09% (2)
komisji - 0.09% (2)
oddział - 0.09% (2)
dotyczące - 0.09% (2)
przepisy - 0.09% (2)
miejsca - 0.09% (2)
konsumentom - 0.09% (2)
chciałoby - 0.09% (2)
ul. - 0.09% (2)
godzinach - 0.09% (2)
97% - 0.09% (2)
licencjonowanego - 0.09% (2)
stowarzyszenie. - 0.09% (2)
pomysłami - 0.09% (2)
doświadczeniami - 0.09% (2)
uczestnik - 0.09% (2)
proszony - 0.09% (2)
produkcyjne - 0.09% (2)
kłosa. - 0.09% (2)
takiego - 0.09% (2)
sanitarnego - 0.09% (2)
możliwość - 0.09% (2)
też - 0.09% (2)
12.01.2017 - 0.09% (2)
poniżej - 0.09% (2)
zawiera - 0.09% (2)
pdf - 0.09% (2)
firm, - 0.09% (2)
oznaczony - 0.09% (2)
(els). - 0.09% (2)
prawie - 0.09% (2)
polskim - 0.09% (2)
informacji - 0.09% (2)
świetle - 0.09% (2)
takich - 0.09% (2)
inspektora - 0.09% (2)
formie - 0.09% (2)
stowarzyszenia. - 0.09% (2)
głównego - 0.09% (2)
“bez - 0.09% (2)
zawartości - 0.09% (2)
zmniejszonej - 0.09% (2)
temat - 0.09% (2)
dodatkowe - 0.09% (2)
przekreślonego kłosa - 0.77% (17)
bez glutenu - 0.64% (14)
diecie bezglutenowej - 0.46% (10)
na diecie - 0.41% (9)
z celiakią - 0.27% (6)
diecie bezglutenowej. - 0.27% (6)
menu bez - 0.27% (6)
produktów bezglutenowych - 0.27% (6)
osób z - 0.27% (6)
celiakią i - 0.23% (5)
nasze stowarzyszenie - 0.23% (5)
bez konserwantów - 0.23% (5)
wykaz produktów - 0.18% (4)
symbolem przekreślonego - 0.18% (4)
bezpłatnie wszyscy - 0.18% (4)
się z - 0.18% (4)
wszyscy członkowie - 0.18% (4)
ze znakiem - 0.18% (4)
regularnie bada - 0.14% (3)
bezglutenowi konsumenci - 0.14% (3)
produkty oznaczone - 0.14% (3)
symbol przekreślonego - 0.14% (3)
polskie stowarzyszenie - 0.14% (3)
licencjonowanym symbolem - 0.14% (3)
serdecznie zapraszamy - 0.14% (3)
kłosa w - 0.14% (3)
bez konserwantów, - 0.14% (3)
znakiem przekreślonego - 0.14% (3)
a także - 0.14% (3)
w polsce - 0.14% (3)
na używanie - 0.14% (3)
znak przekreślonego - 0.14% (3)
do programu - 0.14% (3)
bezpieczną żywność - 0.14% (3)
produkty ze - 0.14% (3)
składkę członkowską - 0.14% (3)
stowarzyszenie osób - 0.14% (3)
strona główna - 0.14% (3)
licencjonowany symbol - 0.14% (3)
– czwartek, - 0.14% (3)
2016 r. - 0.14% (3)
przekreślony kłos - 0.09% (2)
programie dla - 0.09% (2)
we wrocławiu - 0.09% (2)
więcej » - 0.09% (2)
dzielenie się - 0.09% (2)
osób. na - 0.09% (2)
w programie - 0.09% (2)
– zapoznanie - 0.09% (2)
znakowanie produktów - 0.09% (2)
zapoznanie się - 0.09% (2)
dla rodziców - 0.09% (2)
zgłoszenie zostanie - 0.09% (2)
odbyło się - 0.09% (2)
bez glutenu, - 0.09% (2)
programu menu - 0.09% (2)
forum znakowanie - 0.09% (2)
należy do - 0.09% (2)
relacja z - 0.09% (2)
o przyniesienie - 0.09% (2)
z tego - 0.09% (2)
przyłącz się - 0.09% (2)
spotkanie dla - 0.09% (2)
już nie - 0.09% (2)
stycznia 2017 - 0.09% (2)
skarby w - 0.09% (2)
na stronę - 0.09% (2)
członków stowarzyszenia - 0.09% (2)
– wtorek, - 0.09% (2)
spis treści - 0.09% (2)
dla nas - 0.09% (2)
sklepach firmowych - 0.09% (2)
stronie w - 0.09% (2)
uregulowaną składkę - 0.09% (2)
którzy mają - 0.09% (2)
ale także - 0.09% (2)
zapraszamy na - 0.09% (2)
jest w - 0.09% (2)
kłosa i - 0.09% (2)
firm, które - 0.09% (2)
spotkanie w - 0.09% (2)
magazynu bez - 0.09% (2)
nowego numeru - 0.09% (2)
stowarzyszenia osób - 0.09% (2)
w związku - 0.09% (2)
takich jak - 0.09% (2)
o kolejne - 0.09% (2)
tej firmy - 0.09% (2)
2017 r. - 0.09% (2)
20 lipca - 0.09% (2)
związku z - 0.09% (2)
na terenie - 0.09% (2)
licencji na - 0.09% (2)
żywność bezglutenową. - 0.09% (2)
europejskiego systemu - 0.09% (2)
o produkty - 0.09% (2)
w świetle - 0.09% (2)
oznaczyć swój - 0.09% (2)
producent może - 0.09% (2)
jego producent - 0.09% (2)
zawartości glutenu - 0.09% (2)
z dnia - 0.09% (2)
jest dostępna - 0.09% (2)
lipca 2016 - 0.09% (2)
produktach bezglutenowych - 0.09% (2)
na wszystkich - 0.09% (2)
chciałoby znaleźć - 0.09% (2)
osób bezglutenowych - 0.09% (2)
osób, które - 0.09% (2)
członkowie stowarzyszenia, - 0.09% (2)
dla członków - 0.09% (2)
się produkty - 0.09% (2)
znakowanie przyłącz - 0.09% (2)
główna forum - 0.09% (2)
na stronie - 0.09% (2)
może oznaczyć - 0.09% (2)
czas na - 0.09% (2)
do nas - 0.09% (2)
w radomiu - 0.09% (2)
noworoczne spotkanie - 0.09% (2)
przekreślonego kłosa. - 0.09% (2)
na temat - 0.09% (2)
magazynu “bez - 0.09% (2)
otrzymują bezpłatnie - 0.09% (2)
licencyjnego (els). - 0.09% (2)
(stan na - 0.09% (2)
czwartek, 12.01.2017 - 0.09% (2)
kłosa – - 0.09% (2)
wszystkich sklepach - 0.09% (2)
korzystania z - 0.09% (2)
oznacza, że - 0.09% (2)
zapraszamy do - 0.09% (2)
oferujących bezpieczne - 0.09% (2)
kłosa (stan - 0.09% (2)
z licencjonowanym - 0.09% (2)
polskich produktów - 0.09% (2)
produkt bez - 0.09% (2)
produkcji bezglutenowej - 0.09% (2)
to produkt - 0.09% (2)
że jest - 0.09% (2)
nasze stowarzyszenie. - 0.09% (2)
przekreślonego kłosa, - 0.09% (2)
kuchnia kontakt - 0.09% (2)
na diecie bezglutenowej - 0.41% (9)
i na diecie - 0.27% (6)
osób z celiakią - 0.27% (6)
menu bez glutenu - 0.27% (6)
na diecie bezglutenowej. - 0.27% (6)
z celiakią i - 0.23% (5)
celiakią i na - 0.23% (5)
bezpłatnie wszyscy członkowie - 0.18% (4)
licencjonowanym symbolem przekreślonego - 0.14% (3)
polskie stowarzyszenie osób - 0.14% (3)
znakiem przekreślonego kłosa - 0.14% (3)
bezpieczną żywność bezglutenową. - 0.09% (2)
strona główna forum - 0.09% (2)
przyłącz się produkty - 0.09% (2)
główna forum znakowanie - 0.09% (2)
przekreślonego kłosa – - 0.09% (2)
którzy mają uregulowaną - 0.09% (2)
wszyscy członkowie stowarzyszenia, - 0.09% (2)
znakowanie przyłącz się - 0.09% (2)
stowarzyszenia osób z - 0.09% (2)
zapoznanie się z - 0.09% (2)
w programie dla - 0.09% (2)
noworoczne spotkanie w - 0.09% (2)
stycznia 2017 r. - 0.09% (2)
zapraszamy na stronę - 0.09% (2)
mają uregulowaną składkę - 0.09% (2)
wszystkich produktach bezglutenowych - 0.09% (2)
20 lipca 2016 - 0.09% (2)
przekreślonego kłosa (stan - 0.09% (2)
lipca 2016 r. - 0.09% (2)
europejskiego systemu licencyjnego - 0.09% (2)
przekreślonego kłosa i - 0.09% (2)
produkty oznaczone licencjonowanym - 0.09% (2)
bezglutenowych chciałoby znaleźć - 0.09% (2)
licencjonowany symbol przekreślonego - 0.09% (2)
programu menu bez - 0.09% (2)
osób bezglutenowych chciałoby - 0.09% (2)
się z nami - 0.09% (2)
we wszystkich sklepach - 0.09% (2)
przekreślonego kłosa na - 0.09% (2)
– czwartek, 12.01.2017 - 0.09% (2)
znaleźć licencjonowany symbol - 0.09% (2)
czytaj więcej » - 0.09% (2)
ze znakiem przekreślonego - 0.09% (2)

Here you can find chart of all your popular one, two and three word phrases. Google and others search engines means your page is about words you use frequently.

Copyright © 2015-2016 hupso.pl. All rights reserved. FB | +G | Twitter

Hupso.pl jest serwisem internetowym, w którym jednym kliknieciem możesz szybko i łatwo sprawdź stronę www pod kątem SEO. Oferujemy darmowe pozycjonowanie stron internetowych oraz wycena domen i stron internetowych. Prowadzimy ranking polskich stron internetowych oraz ranking stron alexa.