2.61 score from hupso.pl for:
celiakia.pl



HTML Content


Titlepolskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej

Length: 64, Words: 10
Description pusty

Length: 0, Words: 0
Keywords pusty
Robots
Charset UTF-8
Og Meta - Title pusty
Og Meta - Description pusty
Og Meta - Site name pusty
Tytuł powinien zawierać pomiędzy 10 a 70 znaków (ze spacjami), a mniej niż 12 słów w długości.
Meta opis powinien zawierać pomiędzy 50 a 160 znaków (łącznie ze spacjami), a mniej niż 24 słów w długości.
Kodowanie znaków powinny być określone , UTF-8 jest chyba najlepszy zestaw znaków, aby przejść z powodu UTF-8 jest bardziej międzynarodowy kodowaniem.
Otwarte obiekty wykresu powinny być obecne w stronie internetowej (więcej informacji na temat protokołu OpenGraph: http://ogp.me/)

SEO Content

Words/Characters 2542
Text/HTML 26.09 %
Headings H1 1
H2 11
H3 0
H4 0
H5 8
H6 0
H1
polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej
H2

relacja ze spotkania karnawałowego w białymstoku
czy w żołądku mam cytrynę? warsztaty dla dzieci w warszawie
konsultacje z dietetykiem w poznaniu 2 marca 2017
pensjonat z mazur z ekologiczną kuchnią w menu bez glutenu
pizza bez glutenu i laktozy znów w biedronce
warsztaty „czy bezglutenowe znaczy gorsze?” w rzeszowie
z wizytą w papugarni – relacja
relacja z konsultacji dietetycznych w poznaniu
makarony sotelli z przekreślonym klosem
premiera książki weroniki madejskiej „słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem”
H3
H4
H5 facebook
wykaz produktów
magazyn
poradnik
menu bez glutenu
gluten free expo
przekreślony kłos
licencja
H6
strong
w wieku 8-14
11 marca o godzinie 10.45
baylab
w czwartek 2 marca 2017
od
17:00 do 20:00
poznańskim centrum wspierania organizacji pozarządowych „centrum bukowska” ul. bukowska 27/29
28 lutego 2017
pensjonat został przez nas przeszkolony i uzyskał certyfikat programu menu bez glutenu. gościniec zaprasza od 28 kwietnia 2017 r., po przerwie zimowej. sezon zaczyna się w nim majówką,
a kończy wrześniowym grzybobraniem.
23 lutego
pizza jest objęta licencją na znak przekreślonego kłosa (pl-038-024).
18 marca w zespole szkół spożywczych w rzeszowie
9.30-16.30
sotelli
agencja reklamowa pinkpin
arras
b
i
em w wieku 8-14
11 marca o godzinie 10.45
baylab
w czwartek 2 marca 2017
od
17:00 do 20:00
poznańskim centrum wspierania organizacji pozarządowych „centrum bukowska” ul. bukowska 27/29
28 lutego 2017
pensjonat został przez nas przeszkolony i uzyskał certyfikat programu menu bez glutenu. gościniec zaprasza od 28 kwietnia 2017 r., po przerwie zimowej. sezon zaczyna się w nim majówką,
a kończy wrześniowym grzybobraniem.
23 lutego
pizza jest objęta licencją na znak przekreślonego kłosa (pl-038-024).
18 marca w zespole szkół spożywczych w rzeszowie
9.30-16.30
sotelli
agencja reklamowa pinkpin
arras
Bolds strong 17
b 0
i 0
em 17
Zawartość strony internetowej powinno zawierać więcej niż 250 słów, z stopa tekst / kod jest wyższy niż 20%.
Pozycji używać znaczników (h1, h2, h3, ...), aby określić temat sekcji lub ustępów na stronie, ale zwykle, użyj mniej niż 6 dla każdego tagu pozycje zachować swoją stronę zwięzły.
Styl używać silnych i kursywy znaczniki podkreślić swoje słowa kluczowe swojej stronie, ale nie nadużywać (mniej niż 16 silnych tagi i 16 znaczników kursywy)

Statystyki strony

twitter:title pusty
twitter:description pusty
google+ itemprop=name pusty
Pliki zewnętrzne 22
Pliki CSS 6
Pliki javascript 16
Plik należy zmniejszyć całkowite odwołanie plików (CSS + JavaScript) do 7-8 maksymalnie.

Linki wewnętrzne i zewnętrzne

Linki 107
Linki wewnętrzne 5
Linki zewnętrzne 102
Linki bez atrybutu Title 81
Linki z atrybutem NOFOLLOW 0
Linki - Użyj atrybutu tytuł dla każdego łącza. Nofollow link jest link, który nie pozwala wyszukiwarkom boty zrealizują są odnośniki no follow. Należy zwracać uwagę na ich użytkowania

Linki wewnętrzne

poprzedni
następny
p.sabak@celiakia.pl. mailto:p.sabak@celiakia.pl
poznan@celiakia.pl mailto:poznan@celiakia.pl
bezglutenowcy@wp.pl mailto:bezglutenowcy@wp.pl

Linki zewnętrzne

polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej http://www.celiakia.pl
- http://www.celiakia.pl/for-visitors-with-coeliac-disease/
-
strona główna
http://www.celiakia.pl/index.php
-
forum
http://forum.celiakia.pl
-
znakowanie
http://www.celiakia.pl/wana-informacja-dla-producentow/
-
przyłącz się
http://www.celiakia.pl/jak-nam-pomoc/
-
produkty bez glutenu
http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/produkty-ze-znakiem-klosa/
-
nowości na rynku
http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/
-
kuchnia
http://forum.celiakia.pl/viewforum.php?f=52&sid=85f2530a5cb320020927b031ee6d56fd
-
kontakt
http://www.celiakia.pl/kontakt-i-oddzialy/
-program menu bez glutenu – wyszukiwarka restauracji http://www.menubezglutenu.pl/
-znak symbolizujący bezpieczną żywność bezglutenową – informacje http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/produkty-ze-znakiem-klosa/
-jesteśmy organizacją pożytku publicznego, przekaż nam 1% podatku http://1procent.celiakia.pl/
- http://www.celiakia.pl/magazyn-dla-czlonkow-stowarzyszenia/
magazyn dla członków stowarzyszenia http://www.celiakia.pl/magazyn-dla-czlonkow-stowarzyszenia/
- http://www.celiakia.pl/dziesiate-urodziny-stowarzyszenia/
dziesiąte urodziny stowarzyszenia http://www.celiakia.pl/dziesiate-urodziny-stowarzyszenia/
- http://www.celiakia.pl/znakowanie-produktow-bezglutenowych-przekreslony-klos/
znakowanie produktów bezglutenowych – przekreślony kłos http://www.celiakia.pl/znakowanie-produktow-bezglutenowych-przekreslony-klos/
- http://www.celiakia.pl/program-menu-bez-glutenu/
program menu bez glutenu http://www.celiakia.pl/program-menu-bez-glutenu/
relacja ze spotkania karnawałowego w białymstoku http://www.celiakia.pl/relacja-ze-spotkania-karnawalowego-w-bialymstoku/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/bialystok7.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/bialystok3.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/bialystok6.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/bialystok4.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/bialystok2.jpg
czytaj więcej » http://www.celiakia.pl/relacja-ze-spotkania-karnawalowego-w-bialymstoku/#more-13896
czy w żołądku mam cytrynę? warsztaty dla dzieci w warszawie http://www.celiakia.pl/czy-w-zoladku-mam-cytryne-warsztaty-dla-dzieci-w-warszawie/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/baylab.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/baylab2.jpg
https://baylab.bayer.com.pl/en/multimedia-warsztaty.php https://baylab.bayer.com.pl/en/multimedia-warsztaty.php
konsultacje z dietetykiem w poznaniu 2 marca 2017 http://www.celiakia.pl/konsultacje-z-dietetykiem-w-poznaniu-2-marca-2017/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2015/02/konsultacje.jpg
czytaj więcej » http://www.celiakia.pl/konsultacje-z-dietetykiem-w-poznaniu-2-marca-2017/#more-13885
pensjonat z mazur z ekologiczną kuchnią w menu bez glutenu http://www.celiakia.pl/pensjonat-z-mazur-z-ekologiczna-kuchnia-w-menu-bez-glutenu/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/bocianowo2.jpg
„gościniec bocianowo” http://www.menubezglutenu.pl/lokal/gosciniec-bocianowo-stregiel
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2015/01/menu-bez-glutenu-logo.jpg
czytaj więcej » http://www.celiakia.pl/pensjonat-z-mazur-z-ekologiczna-kuchnia-w-menu-bez-glutenu/#more-13845
pizza bez glutenu i laktozy znów w biedronce http://www.celiakia.pl/pizza-bez-glutenu-i-laktozy-znow-w-biedronce/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/11/donatello_bezglutenowa_i_bez_laktozy.jpg
warsztaty „czy bezglutenowe znaczy gorsze?” w rzeszowie http://www.celiakia.pl/warsztaty-czy-bezglutenowe-znaczy-gorsze-w-rzeszowie/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/rzeszow.jpg
z wizytą w papugarni – relacja http://www.celiakia.pl/z-wizyta-w-papugarni-relacja/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/papugi3.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/papugi1.jpg
czytaj więcej » http://www.celiakia.pl/z-wizyta-w-papugarni-relacja/#more-13857
relacja z konsultacji dietetycznych w poznaniu http://www.celiakia.pl/relacja-z-konsultacji-dietetycznych-w-poznaniu-2/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/konspoznan.png
makarony sotelli z przekreślonym klosem http://www.celiakia.pl/makarony-sotelli-z-przekreslonym-klosem/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/nowy-znak-aoecs.png
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/rsz_penne_sotelli.jpg
-   http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/rsz_fusilli_sotelli.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/rsz_sotelli_pasta_spaghetti.jpg
premiera książki weroniki madejskiej „słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem” http://www.celiakia.pl/premiera-ksiazki-weroniki-madejskiej-slodkie-sekrety-czyli-bezglutenowe-roslinne-historie-pisane-lukrem/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/slodkie-sekrety.jpg
czytaj więcej » http://www.celiakia.pl/premiera-ksiazki-weroniki-madejskiej-slodkie-sekrety-czyli-bezglutenowe-roslinne-historie-pisane-lukrem/#more-13830
2 http://www.celiakia.pl/page/2/
3 http://www.celiakia.pl/page/3/
4 http://www.celiakia.pl/page/4/
5 http://www.celiakia.pl/page/5/
108 http://www.celiakia.pl/page/108/
» http://www.celiakia.pl/page/2/
strona główna http://www.celiakia.pl/index.php
jak działamy http://www.celiakia.pl/nasza-misja/
media o nas http://www.celiakia.pl/media-o-celiakii/
celiakia/alergia na gluten http://www.celiakia.pl/celiakia/
dieta bezglutenowa http://www.celiakia.pl/produkty-dozwolone/
wykaz produktów bezglutenowych http://www.celiakia.pl/wykaz-produktow-bezglutenowych/
restauracje, produkty, sklepy http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/
produkty ze znakiem kłosa http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/produkty-ze-znakiem-klosa/
wypoczynek bez glutenu http://www.celiakia.pl/kategoria/wakacje-bez-glutenu/
publikacje, artykuły, linki http://www.celiakia.pl/publikacje/
punkt informacyjny http://www.celiakia.pl/punkt-informacyjno-konsultacyjny/
miasta, w których działamy http://www.celiakia.pl/kategoria/spotkania/
znakowanie produktów http://www.celiakia.pl/wana-informacja-dla-producentow/
dla lekarzy i dietetyków http://www.celiakia.pl/dla-lekarzy/
badamy produkty http://www.celiakia.pl/kategoria/badania/
partnerzy http://www.celiakia.pl/nasi-partnerzy/
- http://www.celiakia.pl/produkty-z-licencjonowanym-znakiem-przekreslonego-klosa/
- http://www.celiakia.pl/qbez-glutenuq-jest-drugi-numer/
- http://www.celiakia.pl/publikacje/
- http://www.celiakia.pl/startujemy-z-programem-qmenu-bez-glutenuq/
- http://www.celiakia.pl/x-miedzynarodowy-dzien-celiakii-i-gluten-free-expo-iii-relacja/
- http://www.celiakia.pl/wana-informacja-dla-producentow/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/confirmation-of-poland-exclusive-right-to-issue-xg-symbol.pdf
-
przekaż swój 1% podatku
http://1procent.celiakia.pl
-
menu bez glutenu
http://www.menubezglutenu.pl/
-
należymy do aoecs
http://www.aoecs.org
-
monitoring mediów
http://www.press-service.com.pl/
strona główna http://www.celiakia.pl/index.php
forum http://forum.celiakia.pl
znakowanie http://www.celiakia.pl/wana-informacja-dla-producentow/
przyłącz się http://www.celiakia.pl/jak-nam-pomoc/
produkty ze znakiem http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/produkty-ze-znakiem-klosa/
restauracje http://www.menubezglutenu.pl/
kuchnia http://forum.celiakia.pl/viewforum.php?f=52&sid=85f2530a5cb320020927b031ee6d56fd
kontakt i oddziały http://www.celiakia.pl/kontakt-i-oddzialy/
rss feed http://www.celiakia.pl/feed/
agencja reklamowa pinkpin http://www.pinkpin.pl/
arras http://www.arrastheme.com/

Zdjęcia

Zdjęcia 47
Zdjęcia bez atrybutu ALT 43
Zdjęcia bez atrybutu TITLE 43
Korzystanie Obraz ALT i TITLE atrybutu dla każdego obrazu.

Zdjęcia bez atrybutu TITLE

http://www.celiakia.pl/images/en.png
http://www.celiakia.pl/images/sg.png
http://www.celiakia.pl/images/forum.png
http://www.celiakia.pl/images/znak.png
http://www.celiakia.pl/images/join.png
http://www.celiakia.pl/images/produkty.png
http://www.celiakia.pl/images/rynek.png
http://www.celiakia.pl/images/kuchnia.png
http://www.celiakia.pl/images/kontakt.png
http://www.celiakia.pl/images/mbg-s.png
http://www.celiakia.pl/images/klos.png
http://www.celiakia.pl/images/1p-s.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/bialystok7-200x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/bialystok3-200x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/bialystok6-300x200.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/bialystok4-300x200.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/bialystok2-300x200.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/baylab-201x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/baylab2-300x212.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2015/02/konsultacje-300x200.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/bocianowo2-300x200.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2015/01/menu-bez-glutenu-logo-261x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/11/donatello_bezglutenowa_i_bez_laktozy-300x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/rzeszow-212x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/papugi3-300x169.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/papugi1-300x169.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/konspoznan-300x228.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/nowy-znak-aoecs.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/rsz_penne_sotelli-300x137.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/rsz_fusilli_sotelli-300x137.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/rsz_sotelli_pasta_spaghetti-300x158.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/slodkie-sekrety-210x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/wykaz_12.11.17-1.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2010/12/bg8_mala_okladka.png
http://www.celiakia.pl/images/stories/poradnik.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2013/02/mbg.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/04/rsz_expo_iii-ost.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/nowy-znak-aoecs.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/cert.png
http://www.celiakia.pl/images/1p.png
http://www.celiakia.pl/images/mbg.png
http://www.celiakia.pl/images/aoecs.png
http://www.celiakia.pl/images/ps.png

Zdjęcia bez atrybutu ALT

http://www.celiakia.pl/images/en.png
http://www.celiakia.pl/images/sg.png
http://www.celiakia.pl/images/forum.png
http://www.celiakia.pl/images/znak.png
http://www.celiakia.pl/images/join.png
http://www.celiakia.pl/images/produkty.png
http://www.celiakia.pl/images/rynek.png
http://www.celiakia.pl/images/kuchnia.png
http://www.celiakia.pl/images/kontakt.png
http://www.celiakia.pl/images/mbg-s.png
http://www.celiakia.pl/images/klos.png
http://www.celiakia.pl/images/1p-s.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/bialystok7-200x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/bialystok3-200x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/bialystok6-300x200.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/bialystok4-300x200.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/bialystok2-300x200.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/baylab-201x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/baylab2-300x212.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2015/02/konsultacje-300x200.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/bocianowo2-300x200.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2015/01/menu-bez-glutenu-logo-261x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/11/donatello_bezglutenowa_i_bez_laktozy-300x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/rzeszow-212x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/papugi3-300x169.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/papugi1-300x169.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/konspoznan-300x228.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/nowy-znak-aoecs.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/rsz_penne_sotelli-300x137.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/rsz_fusilli_sotelli-300x137.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/rsz_sotelli_pasta_spaghetti-300x158.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/02/slodkie-sekrety-210x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/wykaz_12.11.17-1.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2010/12/bg8_mala_okladka.png
http://www.celiakia.pl/images/stories/poradnik.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2013/02/mbg.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/04/rsz_expo_iii-ost.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/nowy-znak-aoecs.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/cert.png
http://www.celiakia.pl/images/1p.png
http://www.celiakia.pl/images/mbg.png
http://www.celiakia.pl/images/aoecs.png
http://www.celiakia.pl/images/ps.png

Ranking:


Alexa Traffic
Daily Global Rank Trend
Daily Reach (Percent)









Majestic SEO











Text on page:

polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej strona główna forum znakowanie przyłącz się produkty bez glutenu nowości na rynku kuchnia kontakt program menu bez glutenu – wyszukiwarka restauracji znak symbolizujący bezpieczną żywność bezglutenową – informacje jesteśmy organizacją pożytku publicznego, przekaż nam 1% podatku poprzedni następny magazyn dla członków stowarzyszenia ósmy numer „bez glutenu” już dostępny. nasz magazyn otrzymują bezpłatnie wszyscy członkowie stowarzyszenia, którzy opłacili składkę członkowską (30 zł raz w roku). spis treści nowego numeru znajduje się tutaj. dziesiąte urodziny stowarzyszenia dzięki naszej wspólnej działalności polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej istnieje już 10 lat! 22 października 2006 roku 15 osób, które poznały się na forum.celiakia.pl, założyło nasze stowarzyszenie. wkrótce zamieścimy relację z urodzin, które odbyły się 22 października w warszawie. znakowanie produktów bezglutenowych – przekreślony kłos 97% osób bezglutenowych chciałoby znaleźć licencjonowany symbol przekreślonego kłosa na wszystkich produktach bezglutenowych – wyniki ankiety. przepisy dotyczące produktów bezglutenowych z dniem 20 lipca 2016 r. uchylone zostaje rozporządzenie komisji (we) nr 41/2009 z dnia 20 stycznia 2009 r. dotyczące składu i etykietowania środków spożywczych odpowiednich dla osób nietolerujących glutenu. wymagania dla oznakowania żywności bezglutenowej od dnia 20 lipca 2016 r. regulowane są przez przepisy rozporządzenia wykonawczego komisji (ue) nr 828/2014 z dnia 30 lipca 2014 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat nieobecności lub zmniejszonej zawartości glutenu w żywności. wprowadzanie do obrotu produktów bezglutenowych lub o zmniejszonej zawartości glutenu nie wymaga powiadomienia głównego inspektora sanitarnego. znak przekreślonego kłosa w świetle wykładni głównego inspektoratu sanitarnego produkt może zostać oznaczony jako bezglutenowy jeśli jego producent gwarantuje, że zawiera on poniżej 20 ppm glutenu (20 miligramów na kilogram). producent może go wówczas opisać jako “produkt bezglutenowy”. istnieje też możliwość dodatkowego oznaczenia takiego produktu symbolem graficznym, co znacznie ułatwia zakupy. producent może oznaczyć swój wyrób wymyślonym przez siebie znakiem, albo może otrzymać prawo do używania znaku licencjonowanego, co w świetle badań ankietowych (poniżej) zdecydowanie preferują bezglutenowi konsumenci. serdecznie zapraszamy producentów zainteresowanych powiększeniem swej oferty o produkty bezpieczne dla osób z celiakią do kontaktowania się z nami. informujemy, że w polsce istnieje tylko jedna licencja na znak przekreślonego kłosa, będąca częścią wspólnego europejskiego systemu licencyjnego (els).  znak przekreślonego kłosa przedstawiony obok jest zarówno polskim, jak i międzynarodowym symbolem oznaczającym bezpieczną żywność bezglutenową. nasze stowarzyszenie jest jedyną organizacją uprawnioną do udzielania licencji na używanie znaku przekreślonego kłosa na terenie polski (na mocy umowy z aoecs).  żadna inna organizacja w polsce nie udziela licencji na używanie zastrzeżonego znaku przekreślonego kłosa i nie przeprowadza w związku z tym audytów w zakładach produkcyjnych, niezbędnych do udzielenia zgody na umieszczenie znaku na opakowaniu. symbol przekreślonego kłosa jest zastrzeżonym na terenie całej ue znakiem towarowym i jego użycie bez licencji jest zabronione. także użycie znaków podobnych do symbolu zastrzeżonego. wszystkie produkty oznaczone symbolem licencjonowanym według standardów aoecs widnieją w wykazie produktów licencjonowanych zarówno na stronie www.celiakia.pl, jak i na stronie aoecs, a tym samym informacja o nich jest dostępna konsumentom w całej europie. producent oczywiście może oznaczyć swój produkt dowolnym innym symbolem, jednak obecność symbolu licencjonowanego oznacza, że producent taki spełnia standardy aoecs – regularnie bada zawartość glutenu w produktach oznaczonych przekreślonym kłosem, współpracuje ze stowarzyszeniem i ma odpowiednio przygotowany zakład produkcyjny, w którym wytwarzane są wyroby bezglutenowe, co jest potwierdzone podczas naszego audytu. kwestia audytu w zakładzie jest niezwykle ważna ze względu na możliwe zanieczyszczenie produktów bezglutenowych podczas całego procesu produkcyjnego. zaufanie konsumentów bezglutenowi konsumenci w zdecydowanej większości preferują produkty oznaczone licencjonowanym symbolem przekreślonego kłosa, co potwierdzają badania ankietowe przeprowadzone przez coeliac uk oraz przez nasze stowarzyszenie. aż 97% osób bezglutenowych chciałoby znaleźć licencjonowany symbol na wszystkich produktach bezglutenowych. licencjonowany symbol przekreślonego kłosa umieszczony na produkcie oznacza, że jest to produkt w 100% bezpieczny, gdyż jego producent spełnia szereg wymogów dotyczących produkcji bezglutenowej i regularnie bada swoje produkty. stanowi to jasny przekaz dla konsumenta: „mogę kupić ten produkt bez czytania etykiety, mogę mu zaufać”. lista polskich produktów z licencjonowanym symbolem przekreślonego kłosa (stan na 30 marca 2016), plik program menu bez glutenu   serdecznie zapraszamy do odwiedzania strony programu menu bez glutenu. bezglutenowi konsumenci znajdą tam bazę restauracji oraz lokali gastronomicznych czy cateringów oferujących bezpieczne posiłki. natomiast restauratorzy i właściciele hoteli, pensjonatów czy ośrodków wypoczynkowych za pośrednictwem tej strony mogą skontaktować się z nami i zgłosić swój lokal do programu. mamy już ponad 110 restauracji oferujących bezpieczne dania bezglutenowe i liczba ich nadal powiększa się. zapraszamy do korzystania z bazy i odwiedzania lokali z menu. nowości relacja ze spotkania karnawałowego w białymstoku – poniedziałek, 27.02.2017 11 lutego 2017 roku w specjalistycznej placówce wsparcia dziennego eleos przy ul. pietkiewicza 2c w białymstoku odbyło się karnawałowe spotkanie dla rodziców i dzieci na diecie bezglutenowej. już przy wejściu do świetlicy na uczestników czekali przedstawiciele polskiego stowarzyszenia osób z celiakią i na diecie bezglutenowej i przesympatyczne panie kasia i agatka, które zabrały dzieci w podróż do świata cyrku. wykorzystując rekwizyty cyrkowe, dzieci spróbowały swoich sił w trudnej sztuce żonglowania, kręcenia talerzami czy też czarowania kolorowymi chusteczkami. wszystkie te zabawy nie tylko sprzyjały rozwojowi ich koordynacji wzrokowo-ruchowej, refleksu, zdolności utrzymania równowagi czy też właściwej postawy ciała, ale przede wszystkim były wspaniałą szansą na lepsze poznanie się i integrację całej grupy. był też oczywiście bezglutenowy poczęstunek. radość dzieci, że tak suto zastawiony stół jest w całości dla nich bezpieczny, jest nie do opisania. w tym czasie w sali obok rodzice mogli przy pysznej kawie porozmawiać, podzielić się swoimi doświadczeniami oraz informacjami o bezpiecznych produktach i lokalach bezglutenowych. czytaj więcej » czy w żołądku mam cytrynę? warsztaty dla dzieci w warszawie – piątek, 24.02.2017 czy w żołądku mam cytrynę? jak działa układ pokarmowy? zapraszamy dzieci członków stowarzyszenia w wieku 8-14 lat na wyprawę do wnętrza organizmu i obserwowanie z bliska flory bakteryjnej w układzie pokarmowym człowieka. warsztaty odbędą się 11 marca o godzinie 10.45 w multimedialnym salonie popularnonaukowym baylab firmy bayer (al. jerozolimskie 158, w okolicach centrum handlowego blue city). zaangażowane będą niemal wszystkie zmysły i ciało. można będzie obejrzeć animowane i trójwymiarowe filmy, wziąć udział w grach i przyjrzeć się z bliska zjawiskom chemicznym, fizycznym i biologicznym zachodzącym w ciele człowieka. film z warsztatów: https://baylab.bayer.com.pl/en/multimedia-warsztaty.php pierwszeństwo w zapisach mają członkowie stowarzyszenia z opłaconą składką członkowską. miejsc jest bardzo mało, więc tym razem zapraszamy wyłącznie dzieci na diecie bezglutenowej, bez rodzeństwa na zwykłej diecie. zapisy: p.sabak@celiakia.pl.  prosimy podać imię i nazwisko rodzica należącego do stowarzyszenia oraz imię, nazwisko i wiek dziecka na diecie bezglutenowej. konsultacje z dietetykiem w poznaniu 2 marca 2017 – piątek, 24.02.2017 serdecznie zapraszamy wszystkie osoby zainteresowane tematyką celiakii i diety bezglutenowej na indywidualne bezpłatne konsultacje z dietetykiem, które odbędą się w czwartek 2 marca 2017 roku w godz. od 17:00 do 20:00 w poznańskim centrum wspierania organizacji pozarządowych „centrum bukowska” ul. bukowska 27/29 (parter, sala szkoleniowo- doradcza). konsultacje poprowadzi mgr daria jaroszewska. zapisy przyjmujemy na adres mailowy: poznan@celiakia.pl do 28 lutego 2017 r. czytaj więcej » pensjonat z mazur z ekologiczną kuchnią w menu bez glutenu – piątek, 24.02.2017 „gościniec bocianowo” to kameralny pensjonat z ekologiczną kuchnią makrobiotyczną, położony na końcu drogi, z dala od zgiełku cywilizacji, w ciszy i spokoju, w malowniczej mazurskiej krainie 5 km od węgorzewa. na gości czekają stylowe pokoje z łazienkami, zdrowe, bioaktywne i smaczne jedzenie, stado alpak, niepowtarzalna atmosfera ponad 100-letniego domu oraz ciepła gościna jego gospodarzy. gospodarze kierują się zasadą mówiącą, że jesteśmy tym, co jemy, dlatego w gościńcu propagowane jest zdrowe odżywianie w oparciu o kuchnię makrobiotyczną i pięciu przemian (tradycyjna medycyna chińska) w wersji bezglutenowej, wegetariańskiej, wegańskiej lub tradycyjnej. wszystkie potrawy przygotowywane są od podstaw z pełnowartościowych składników, najczęściej ekologicznych oraz z wyselekcjonowanych warzyw, głównie z własnego ogródka. pensjonat został przez nas przeszkolony i uzyskał certyfikat programu menu bez glutenu. gościniec zaprasza od 28 kwietnia 2017 r., po przerwie zimowej. sezon zaczyna się w nim majówką, a kończy wrześniowym grzybobraniem. czytaj więcej » pizza bez glutenu i laktozy znów w biedronce – środa, 22.02.2017 z przyjemnością informujemy, że pizza donatello bez glutenu i laktozy od jutra, czyli od 23 lutego, przez dwa tygodnie będzie dostępna w sklepach sieci biedronka. pizza jest objęta licencją na znak przekreślonego kłosa (pl-038-024). warsztaty „czy bezglutenowe znaczy gorsze?” w rzeszowie – środa, 22.02.2017 zapraszamy na bezglutenowe warsztaty organizowane przez młodych bezglutenowych mieszkańców rzeszowa pod patronatem naszego stowarzyszenia. warsztaty odbędą się 18 marca w zespole szkół spożywczych w rzeszowie, w godz. 9.30-16.30. zgłoszenia prosimy wysyłać na adres: bezglutenowcy@wp.pl. każde zgłoszenie zostanie potwierdzone mailem zwrotnym. właśnie ruszyły zapisy, ilość miejsc jest ograniczona. pierwszeństwo udziału mają członkowie stowarzyszenia. warsztaty są realizowane w ramach projektu „zwolnieni z teorii”. plan wydarzenia: 9:30 – 12:30 – rozpoczęcie warsztatów oraz wspólne gotowanie 13:15 – 14:00 – prezentacja dr n. med. radosławy jakóbiec, specjalisty chorób dziecięcych i gastroenterologa 14:00 – 15:00 – prezentacja grażyny konińskiej, dietetyka i wiceprezes stowarzyszenia 15:00 – 15:30 – przerwa na kawę/herbatę i degustację wyrobów bezglutenowych 15:30 – 16:30 – prezentacji zofii gągały-bohaczyk, właścicielki restauracji „gospoda u wiedźmy”, która należy do programu menu bez glutenu 16:30 – zakończenie warsztatów serdecznie zapraszamy! z wizytą w papugarni – relacja – piątek, 17.02.2017 bezglutenowe dzieci z okolic szczecina spotkały się 11 lutego 2017 r., w sobotę, z okazji rozpoczęcia ferii zimowych, w papugarni carmen. to miejsce, w którym mieszka kilkadziesiąt różnej wielkości papug, przyjaznych i oswojonych z obecnością dużej ilości osób. na początek pani z obsługi poinformowała małych uczestników spotkania o zasadach, jakie panują w papugarni. należało zdjąć wszelką biżuterię oraz ozdoby włosów, ponieważ papugi, prawie tak jak sroki, chętnie się nią interesują, potrafią nawet wyjąć niezauważalnie kolczyki z uszu 🙂 jeszcze tylko należało zdezynfekować ręce i można było znaleźć się w królestwie papug. czytaj więcej » relacja z konsultacji dietetycznych w poznaniu – piątek, 17.02.2017 31 stycznia w poznaniu odbyły się kolejne konsultacje z dietetykiem, podczas których uczestnicy mogli pogłębić swoją wiedzę na temat diety bezglutenowej i otrzymać odpowiedzi na nurtujące ich pytania. na konsultacje przybyła większość zapisanych osób. niektóre z nich dopiero zostały zdiagnozowane i zaczynają wdrażać dietę bezglutenową, inne chciały poszerzyć swoją wiedzę. widać było, że zapisane osoby chcą jak najlepiej skorzystać z konsultacji, ponieważ przygotowały się przychodząc z konkretnymi pytaniami. bardzo to nas cieszy, ponieważ takie przygotowanie bardzo pomogło pani dietetyk, agnieszce pompeckiej. każde pytanie jest ważne, a każda niepewność powinna zostać wyjaśniona. pojawiały się pytania m.in. o skład produktów, co można jeść a czego unikać, jak wzbogacić swoją dietę lub co w niej zmienić i wiele, wiele innych. dziękujemy wszystkim przybyłym i zapraszamy na kolejne tego typu spotkanie. dziękujemy także pani agnieszce pompeckiej za poświęcony czas i za podzielenie się swą wiedzą z uczestnikami konsultacji. makarony sotelli z przekreślonym klosem – poniedziałek, 13.02.2017 z przyjemnością informujemy, że do grona producentów z licencją na znak przekreślonego kłosa dołączyła firma pol-foods z ofertą zdrowych, wysokiej jakości makaronów kukurydzianych pod marką sotelli, wytwarzanych z ziaren kukurydzy bez gmo. makarony są w różnych kształtach: fusilli, penne, capellini, gnocchi, macaroni, spaghetti i o różnej wadze: 250g, 400g, 500g. producent przygotował także linię produktów przeznaczonych dla najmłodszych. są to makarony w kształcie literek oraz zwierzątek, co z pewnością uatrakcyjni dania dla dzieci.  w planach firma ma dalsze rozszerzanie bezglutenowego asortymentu, także o makarony w trudno dostępnych formach. produkty sotelli będą wprowadzane stopniowo do licznych sieci handlowych w całym kraju, a pierwsze z nich można już nabyć w sieci sklepów netto. co ważne są w cenie porównywalnej do ceny tradycyjnego makaronu z pszenicy durum, dzięki czemu będą dostępne dla każdego konsumenta. próbowaliśmy – są bardzo smaczne. polecamy!   premiera książki weroniki madejskiej „słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem” – poniedziałek, 13.02.2017 słodkie sekrety to druga po bestsellerowej bez glutenu, bez wyrzeczeń książka weroniki madejskiej, autorki bloga natchniona.pl. nasze stowarzyszenie jest patronem medialnym książki. tym razem autorka bierze na warsztat bezglutenowe słodkości, które sama wymyśliła i przetestowała. weronika od 12 roku życia stosuje dietę bezglutenową. początki, jak sama pisze, nie były łatwe, ale od czasu kiedy postanowiła poznać tajniki kuchni bezglutenowej, wszystkie potrawy nabrały smaku jak z babcinej kuchni lub wykwintnej restauracji, w zależności od potrzeby. słodkie sekrety są odpowiedzią na zapotrzebowanie rynku. dzięki bezpośrednim rozmowom z czytelnikami bloga i z uczestnikami warsztatów kulinarnych, autorka dowiedziała się, z jak wieloma nietolerancjami pokarmowymi borykają się ludzie, a pytania o bezglutenowe łakocie powtarzały się ze zdwojoną częstotliwością. czytaj więcej » strony:12345...108» strona główna jak działamy media o nas celiakia/alergia na gluten dieta bezglutenowa wykaz produktów bezglutenowych restauracje, produkty, sklepy produkty ze znakiem kłosa wypoczynek bez glutenu publikacje, artykuły, linki punkt informacyjny miasta, w których działamy znakowanie produktów dla lekarzy i dietetyków badamy produkty partnerzy facebook wykaz produktów magazyn poradnik menu bez glutenu gluten free expo przekreślony kłos licencja przekaż swój 1% podatku menu bez glutenu należymy do aoecs monitoring mediów informacje zawarte w serwisie mają charakter informacyjny i nie zastępują porady lekarskiej. korzystanie z artykułów publikowanych na www.celiakia.pl bądź dokonywanie ich opracowań wymaga zgody polskiego stowarzyszenia osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. strona główna forum znakowanie przyłącz się produkty ze znakiem restauracje kuchnia kontakt i oddziały rss feed projekt agencja reklamowa pinkpin, dodatkowe funkcje arras copyright © 2006-2016 polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. all rights reserved.


Here you find all texts from your page as Google (googlebot) and others search engines seen it.

Words density analysis:

Numbers of all words: 2141

One word

Two words phrases

Three words phrases

nie - 4.67% (100)
bez - 3.6% (77)
ten - 3.22% (69)
gluten - 3.18% (68)
czy - 1.49% (32)
produkt - 1.45% (31)
- 1.31% (28)
się - 1.26% (27)
bezglutenowe - 1.07% (23)
że - 0.98% (21)
znak - 0.93% (20)
przy - 0.89% (19)
glutenu - 0.89% (19)
jest - 0.84% (18)
- 0.79% (17)
kłos - 0.75% (16)
2017 - 0.75% (16)
pod - 0.75% (16)
jak - 0.7% (15)
bezglutenowy - 0.7% (15)
bezglutenowej - 0.65% (14)
ich - 0.61% (13)
dla - 0.61% (13)
symbol - 0.61% (13)
kłosa - 0.61% (13)
tak - 0.61% (13)
ale - 0.61% (13)
bezglutenowych - 0.56% (12)
osób - 0.56% (12)
przekreślonego - 0.56% (12)
nas - 0.56% (12)
warsztat - 0.56% (12)
raz - 0.56% (12)
produktów - 0.51% (11)
stowarzyszenia - 0.51% (11)
produkty - 0.47% (10)
zaprasza - 0.47% (10)
- 0.47% (10)
- 0.47% (10)
był - 0.47% (10)
dzieci - 0.47% (10)
zapraszamy - 0.42% (9)
menu - 0.42% (9)
producent - 0.42% (9)
diecie - 0.42% (9)
oraz - 0.42% (9)
nasz - 0.37% (8)
przez - 0.37% (8)
polski - 0.37% (8)
stowarzyszenie - 0.37% (8)
czas - 0.33% (7)
kuchni - 0.33% (7)
tym - 0.33% (7)
licencjonowany - 0.33% (7)
niej - 0.33% (7)
więc - 0.33% (7)
będą - 0.33% (7)
nasze - 0.33% (7)
warsztaty - 0.33% (7)
symbolem - 0.28% (6)
celiakią - 0.28% (6)
które - 0.28% (6)
tego - 0.28% (6)
wszystkie - 0.28% (6)
program - 0.28% (6)
lub - 0.23% (5)
działa - 0.23% (5)
może - 0.23% (5)
piątek, - 0.23% (5)
więcej - 0.23% (5)
gości - 0.23% (5)
czytaj - 0.23% (5)
konsultacje - 0.23% (5)
pani - 0.23% (5)
były - 0.23% (5)
marca - 0.23% (5)
aoecs - 0.23% (5)
nich - 0.23% (5)
bada - 0.23% (5)
skład - 0.23% (5)
polskie - 0.23% (5)
restauracji - 0.23% (5)
roku - 0.23% (5)
już - 0.23% (5)
warsztatów - 0.19% (4)
też - 0.19% (4)
swój - 0.19% (4)
znaku - 0.19% (4)
programu - 0.19% (4)
2016 - 0.19% (4)
serdecznie - 0.19% (4)
znakowanie - 0.19% (4)
lokal - 0.19% (4)
bezglutenowej. - 0.19% (4)
kontakt - 0.19% (4)
makarony - 0.19% (4)
lutego - 0.19% (4)
produktach - 0.19% (4)
przekreślony - 0.19% (4)
jego - 0.19% (4)
znakiem - 0.19% (4)
jemy, - 0.19% (4)
bezglutenową - 0.19% (4)
można - 0.19% (4)
także - 0.19% (4)
media - 0.19% (4)
wiek - 0.19% (4)
pytania - 0.19% (4)
bardzo - 0.19% (4)
pensjonat - 0.19% (4)
było - 0.14% (3)
istnieje - 0.14% (3)
konsultacji - 0.14% (3)
dania - 0.14% (3)
nią - 0.14% (3)
zakład - 0.14% (3)
podczas - 0.14% (3)
strony - 0.14% (3)
ponieważ - 0.14% (3)
papugarni - 0.14% (3)
relacja - 0.14% (3)
lat - 0.14% (3)
sieci - 0.14% (3)
wspólne - 0.14% (3)
24.02.2017 - 0.14% (3)
dietetykiem - 0.14% (3)
zapisy - 0.14% (3)
bezglutenowej, - 0.14% (3)
miejsc - 0.14% (3)
mają - 0.14% (3)
ciele - 0.14% (3)
centrum - 0.14% (3)
odbędą - 0.14% (3)
nam - 0.14% (3)
poniedziałek, - 0.14% (3)
nim - 0.14% (3)
mam - 0.14% (3)
pizza - 0.14% (3)
magazyn - 0.14% (3)
członkowie - 0.14% (3)
swoją - 0.14% (3)
znaczy - 0.14% (3)
każde - 0.14% (3)
dzięki - 0.14% (3)
taki - 0.14% (3)
konsumenci - 0.14% (3)
dietę - 0.14% (3)
sekrety - 0.14% (3)
lipca - 0.14% (3)
pierwsze - 0.14% (3)
tylko - 0.14% (3)
informujemy, - 0.14% (3)
bezpieczne - 0.14% (3)
bezglutenowi - 0.14% (3)
słodkie - 0.14% (3)
dnia - 0.14% (3)
licencji - 0.14% (3)
jako - 0.14% (3)
forum - 0.14% (3)
główna - 0.14% (3)
strona - 0.14% (3)
wykaz - 0.14% (3)
wymaga - 0.14% (3)
glutenu. - 0.14% (3)
temat - 0.14% (3)
sotelli - 0.14% (3)
poznaniu - 0.14% (3)
znaleźć - 0.14% (3)
licencjonowanym - 0.14% (3)
całej - 0.14% (3)
bloga - 0.09% (2)
agnieszce - 0.09% (2)
zaczyna - 0.09% (2)
r., - 0.09% (2)
medialnym - 0.09% (2)
autorka - 0.09% (2)
smaczne - 0.09% (2)
gościniec - 0.09% (2)
bezpieczną - 0.09% (2)
został - 0.09% (2)
potrawy - 0.09% (2)
makrobiotyczną - 0.09% (2)
ręce - 0.09% (2)
zdrowe - 0.09% (2)
rynku - 0.09% (2)
sama - 0.09% (2)
mieszka - 0.09% (2)
laktozy - 0.09% (2)
adres - 0.09% (2)
wiedzę - 0.09% (2)
projekt - 0.09% (2)
restauracje - 0.09% (2)
godz. - 0.09% (2)
bukowska - 0.09% (2)
www.celiakia.pl - 0.09% (2)
inne - 0.09% (2)
których - 0.09% (2)
żywność - 0.09% (2)
informacyjny - 0.09% (2)
takie - 0.09% (2)
kolejne - 0.09% (2)
mazur - 0.09% (2)
ekologiczną - 0.09% (2)
działamy - 0.09% (2)
kuchnią - 0.09% (2)
prawie - 0.09% (2)
pisane - 0.09% (2)
okolic - 0.09% (2)
15:00 - 0.09% (2)
gotowanie - 0.09% (2)
różnej - 0.09% (2)
14:00 - 0.09% (2)
uczestnikami - 0.09% (2)
prezentacja - 0.09% (2)
specjalisty - 0.09% (2)
15:30 - 0.09% (2)
13.02.2017 - 0.09% (2)
pompeckiej - 0.09% (2)
przyłącz - 0.09% (2)
16:30 - 0.09% (2)
dziękujemy - 0.09% (2)
należy - 0.09% (2)
wiele - 0.09% (2)
17.02.2017 - 0.09% (2)
osób. - 0.09% (2)
nowości - 0.09% (2)
środa, - 0.09% (2)
należało - 0.09% (2)
22.02.2017 - 0.09% (2)
przyjemnością - 0.09% (2)
madejskiej - 0.09% (2)
czyli - 0.09% (2)
czego - 0.09% (2)
weroniki - 0.09% (2)
licencją - 0.09% (2)
odpowiedzi - 0.09% (2)
firma - 0.09% (2)
książki - 0.09% (2)
stowarzyszenia. - 0.09% (2)
kuchnia - 0.09% (2)
plan - 0.09% (2)
ważne - 0.09% (2)
dietetykiem, - 0.09% (2)
przygotował - 0.09% (2)
rzeszowie - 0.09% (2)
2014 - 0.09% (2)
diety - 0.09% (2)
oznaczone - 0.09% (2)
używanie - 0.09% (2)
terenie - 0.09% (2)
przepisy - 0.09% (2)
inna - 0.09% (2)
udziela - 0.09% (2)
zastrzeżonego - 0.09% (2)
zgody - 0.09% (2)
użycie - 0.09% (2)
symbolu - 0.09% (2)
wszystkich - 0.09% (2)
stronie - 0.09% (2)
dotyczące - 0.09% (2)
informacja - 0.09% (2)
chciałoby - 0.09% (2)
dostępna - 0.09% (2)
oczywiście - 0.09% (2)
licencjonowanego - 0.09% (2)
oznacza, - 0.09% (2)
spełnia - 0.09% (2)
regularnie - 0.09% (2)
97% - 0.09% (2)
przekreślonym - 0.09% (2)
którym - 0.09% (2)
bezglutenową. - 0.09% (2)
zarówno - 0.09% (2)
potwierdzone - 0.09% (2)
oznaczony - 0.09% (2)
żywności - 0.09% (2)
zmniejszonej - 0.09% (2)
zawartości - 0.09% (2)
głównego - 0.09% (2)
inspektora - 0.09% (2)
świetle - 0.09% (2)
sanitarnego - 0.09% (2)
spożywczych - 0.09% (2)
środków - 0.09% (2)
zostać - 0.09% (2)
2009 - 0.09% (2)
obok - 0.09% (2)
stycznia - 0.09% (2)
poniżej - 0.09% (2)
komisji - 0.09% (2)
oznaczyć - 0.09% (2)
otrzymać - 0.09% (2)
preferują - 0.09% (2)
producentów - 0.09% (2)
polsce - 0.09% (2)
jedna - 0.09% (2)
licencja - 0.09% (2)
kłosa, - 0.09% (2)
bezglutenowe, - 0.09% (2)
naszego - 0.09% (2)
osoby - 0.09% (2)
człowieka. - 0.09% (2)
podatku - 0.09% (2)
żołądku - 0.09% (2)
cytrynę? - 0.09% (2)
warszawie - 0.09% (2)
przekaż - 0.09% (2)
organizacją - 0.09% (2)
układ - 0.09% (2)
konsumentom - 0.09% (2)
bliska - 0.09% (2)
pokarmowym - 0.09% (2)
baylab - 0.09% (2)
członków - 0.09% (2)
bayer - 0.09% (2)
jesteśmy - 0.09% (2)
będzie - 0.09% (2)
udział - 0.09% (2)
film - 0.09% (2)
pierwszeństwo - 0.09% (2)
informacje - 0.09% (2)
razem - 0.09% (2)
prosimy - 0.09% (2)
imię - 0.09% (2)
nazwisko - 0.09% (2)
mogli - 0.09% (2)
numer - 0.09% (2)
audytu - 0.09% (2)
nami - 0.09% (2)
odbyły - 0.09% (2)
bezglutenowych. - 0.09% (2)
bezpieczny, - 0.09% (2)
stanowi - 0.09% (2)
przekaz - 0.09% (2)
stowarzyszenie. - 0.09% (2)
mogę - 0.09% (2)
odwiedzania - 0.09% (2)
lokali - 0.09% (2)
2006 - 0.09% (2)
oferujących - 0.09% (2)
ponad - 0.09% (2)
wszystkim - 0.09% (2)
października - 0.09% (2)
spotkania - 0.09% (2)
białymstoku - 0.09% (2)
nowego - 0.09% (2)
ul. - 0.09% (2)
karnawałowe - 0.09% (2)
spotkanie - 0.09% (2)
członkowską - 0.09% (2)
uczestników - 0.09% (2)
polskiego - 0.09% (2)
sił - 0.09% (2)
dodatkowe - 0.09% (2)
bez glutenu - 0.65% (14)
przekreślonego kłosa - 0.56% (12)
na diecie - 0.37% (8)
menu bez - 0.37% (8)
diecie bezglutenowej - 0.37% (8)
osób z - 0.28% (6)
z celiakią - 0.28% (6)
więcej » - 0.23% (5)
celiakią i - 0.23% (5)
się z - 0.23% (5)
czytaj więcej - 0.23% (5)
produktów bezglutenowych - 0.23% (5)
– piątek, - 0.23% (5)
serdecznie zapraszamy - 0.19% (4)
znak przekreślonego - 0.19% (4)
diecie bezglutenowej. - 0.19% (4)
bezglutenowej i - 0.19% (4)
nasze stowarzyszenie - 0.19% (4)
odbędą się - 0.14% (3)
lutego 2017 - 0.14% (3)
konsultacje z - 0.14% (3)
pensjonat z - 0.14% (3)
członkowie stowarzyszenia - 0.14% (3)
piątek, 24.02.2017 - 0.14% (3)
na znak - 0.14% (3)
w papugarni - 0.14% (3)
w poznaniu - 0.14% (3)
– poniedziałek, - 0.14% (3)
słodkie sekrety - 0.14% (3)
bezglutenowi konsumenci - 0.14% (3)
symbol przekreślonego - 0.14% (3)
polskie stowarzyszenie - 0.14% (3)
informujemy, że - 0.14% (3)
licencjonowany symbol - 0.14% (3)
stowarzyszenie osób - 0.14% (3)
2017 r., - 0.09% (2)
stowarzyszenia. warsztaty - 0.09% (2)
w rzeszowie - 0.09% (2)
bezpieczną żywność - 0.09% (2)
przyjemnością informujemy, - 0.09% (2)
22.02.2017 z - 0.09% (2)
– środa, - 0.09% (2)
glutenu i - 0.09% (2)
z ekologiczną - 0.09% (2)
wszystkie potrawy - 0.09% (2)
– prezentacja - 0.09% (2)
ekologiczną kuchnią - 0.09% (2)
osób bezglutenowych - 0.09% (2)
chciałoby znaleźć - 0.09% (2)
na adres - 0.09% (2)
w godz. - 0.09% (2)
2 marca - 0.09% (2)
mają członkowie - 0.09% (2)
14:00 – - 0.09% (2)
marca 2017 - 0.09% (2)
z nich - 0.09% (2)
ze znakiem - 0.09% (2)
tym razem - 0.09% (2)
główna forum - 0.09% (2)
poniedziałek, 13.02.2017 - 0.09% (2)
makarony w - 0.09% (2)
znakowanie przyłącz - 0.09% (2)
z uczestnikami - 0.09% (2)
zapraszamy na - 0.09% (2)
diety bezglutenowej - 0.09% (2)
15:00 – - 0.09% (2)
na temat - 0.09% (2)
swoją wiedzę - 0.09% (2)
się produkty - 0.09% (2)
relacja z - 0.09% (2)
glutenu – - 0.09% (2)
piątek, 17.02.2017 - 0.09% (2)
do programu - 0.09% (2)
16:30 – - 0.09% (2)
15:30 – - 0.09% (2)
na wszystkich - 0.09% (2)
produktach bezglutenowych - 0.09% (2)
w polsce - 0.09% (2)
regularnie bada - 0.09% (2)
symbolem przekreślonego - 0.09% (2)
produkt bez - 0.09% (2)
że jest - 0.09% (2)
nasze stowarzyszenie. - 0.09% (2)
przekreślonego kłosa, - 0.09% (2)
licencjonowanym symbolem - 0.09% (2)
producent może - 0.09% (2)
w którym - 0.09% (2)
oznacza, że - 0.09% (2)
oferujących bezpieczne - 0.09% (2)
może oznaczyć - 0.09% (2)
na stronie - 0.09% (2)
produkty oznaczone - 0.09% (2)
oznaczyć swój - 0.09% (2)
na używanie - 0.09% (2)
na terenie - 0.09% (2)
licencji na - 0.09% (2)
w świetle - 0.09% (2)
jego producent - 0.09% (2)
kłosa w - 0.09% (2)
lipca 2016 - 0.09% (2)
mam cytrynę? - 0.09% (2)
miejsc jest - 0.09% (2)
z dnia - 0.09% (2)
się 11 - 0.09% (2)
warsztaty odbędą - 0.09% (2)
z bliska - 0.09% (2)
żołądku mam - 0.09% (2)
20 lipca - 0.09% (2)
dzieci w - 0.09% (2)
w żołądku - 0.09% (2)
zapraszamy do - 0.09% (2)
2016 r. - 0.09% (2)
jest nie - 0.09% (2)
jest w - 0.09% (2)
czy też - 0.09% (2)
zawartości glutenu - 0.09% (2)
polskiego stowarzyszenia - 0.09% (2)
w białymstoku - 0.09% (2)
2017 roku - 0.09% (2)
11 lutego - 0.09% (2)
1% podatku - 0.09% (2)
na diecie bezglutenowej - 0.37% (8)
menu bez glutenu - 0.37% (8)
czytaj więcej » - 0.23% (5)
z celiakią i - 0.23% (5)
celiakią i na - 0.23% (5)
na diecie bezglutenowej. - 0.19% (4)
polskie stowarzyszenie osób - 0.14% (3)
programu menu bez - 0.14% (3)
– piątek, 24.02.2017 - 0.14% (3)
stowarzyszenie osób z - 0.14% (3)
znakowanie przyłącz się - 0.09% (2)
strona główna forum - 0.09% (2)
polskiego stowarzyszenia osób - 0.09% (2)
produkty ze znakiem - 0.09% (2)
na znak przekreślonego - 0.09% (2)
z przyjemnością informujemy, - 0.09% (2)
– poniedziałek, 13.02.2017 - 0.09% (2)
– piątek, 17.02.2017 - 0.09% (2)
warsztaty odbędą się - 0.09% (2)
licencją na znak - 0.09% (2)
glutenu i laktozy - 0.09% (2)
przyjemnością informujemy, że - 0.09% (2)
środa, 22.02.2017 z - 0.09% (2)
z ekologiczną kuchnią - 0.09% (2)
wszystkich produktach bezglutenowych - 0.09% (2)
20 lipca 2016 - 0.09% (2)
2017 roku w - 0.09% (2)
dzieci na diecie - 0.09% (2)
czy w żołądku - 0.09% (2)
osób bezglutenowych chciałoby - 0.09% (2)
w żołądku mam - 0.09% (2)
diecie bezglutenowej i - 0.09% (2)
znaleźć licencjonowany symbol - 0.09% (2)
stowarzyszenia osób z - 0.09% (2)
się z nami - 0.09% (2)
przekreślonego kłosa na - 0.09% (2)
licencjonowany symbol przekreślonego - 0.09% (2)
bezglutenowych chciałoby znaleźć - 0.09% (2)
lipca 2016 r. - 0.09% (2)
lutego 2017 r. - 0.09% (2)

Here you can find chart of all your popular one, two and three word phrases. Google and others search engines means your page is about words you use frequently.

Copyright © 2015-2016 hupso.pl. All rights reserved. FB | +G | Twitter

Hupso.pl jest serwisem internetowym, w którym jednym kliknieciem możesz szybko i łatwo sprawdź stronę www pod kątem SEO. Oferujemy darmowe pozycjonowanie stron internetowych oraz wycena domen i stron internetowych. Prowadzimy ranking polskich stron internetowych oraz ranking stron alexa.