2.61 score from hupso.pl for:
celiakia.pl



HTML Content


Titlepolskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej

Length: 64, Words: 10
Description pusty

Length: 0, Words: 0
Keywords pusty
Robots
Charset UTF-8
Og Meta - Title pusty
Og Meta - Description pusty
Og Meta - Site name pusty
Tytuł powinien zawierać pomiędzy 10 a 70 znaków (ze spacjami), a mniej niż 12 słów w długości.
Meta opis powinien zawierać pomiędzy 50 a 160 znaków (łącznie ze spacjami), a mniej niż 24 słów w długości.
Kodowanie znaków powinny być określone , UTF-8 jest chyba najlepszy zestaw znaków, aby przejść z powodu UTF-8 jest bardziej międzynarodowy kodowaniem.
Otwarte obiekty wykresu powinny być obecne w stronie internetowej (więcej informacji na temat protokołu OpenGraph: http://ogp.me/)

SEO Content

Words/Characters 2665
Text/HTML 26.10 %
Headings H1 1
H2 11
H3 0
H4 0
H5 8
H6 0
H1
polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej
H2

nowy producent flipsów – firma sante
sorrir cafe we wrocławiu w menu bez glutenu
aplikacja z produktami z przekreślonym kłosem
catering dla szkół i przedszkoli z wrocławia w menu bez glutenu
badania produktów – wiosna 2017 cz. 2
warsztaty w częstochowie – 10.05.2017
podwieczorek – poznańska cukiernia w programie menu bez glutenu
1% od emerytów i rencistów – prosty sposób od 2017 roku!
badania produktów – wiosna 2017 cz. i
“choroby zapalne jelit – wyzwania i nadzieje” – konferencja w szczecinie
H3
H4
H5 facebook
wykaz produktów
magazyn
poradnik
menu bez glutenu
gluten free expo
przekreślony kłos
licencja
H6
strong
sante
sorrir cafe
google play
aplikacji na smartfony.
bezglutenu
spis ponad 1500 bezpiecznych bezglutenowych polskich produktów ze znakiem przekreślonego kłosa
tutaj
wyniki badań
10 maja o godz. 17:00
prosty formularz
pit-op
00 00 27 37 81
międzynarodowego dnia celiakii
światowego dnia przewodu pokarmowego
oddział szczecin
stowarzyszenia
kliniką gastroenterologii pomorskiego uniwersytetu medycznego
european lifestyle medicine organization
13 maja 2017
auli im. prof. skoczowskiego we zut przy ul. 26 kwietnia 10
agencja reklamowa pinkpin
arras
b
i
em sante
sorrir cafe
google play
aplikacji na smartfony.
bezglutenu
spis ponad 1500 bezpiecznych bezglutenowych polskich produktów ze znakiem przekreślonego kłosa
tutaj
wyniki badań
10 maja o godz. 17:00
prosty formularz
pit-op
00 00 27 37 81
międzynarodowego dnia celiakii
światowego dnia przewodu pokarmowego
oddział szczecin
stowarzyszenia
kliniką gastroenterologii pomorskiego uniwersytetu medycznego
european lifestyle medicine organization
13 maja 2017
auli im. prof. skoczowskiego we zut przy ul. 26 kwietnia 10
agencja reklamowa pinkpin
arras
Bolds strong 22
b 0
i 0
em 22
Zawartość strony internetowej powinno zawierać więcej niż 250 słów, z stopa tekst / kod jest wyższy niż 20%.
Pozycji używać znaczników (h1, h2, h3, ...), aby określić temat sekcji lub ustępów na stronie, ale zwykle, użyj mniej niż 6 dla każdego tagu pozycje zachować swoją stronę zwięzły.
Styl używać silnych i kursywy znaczniki podkreślić swoje słowa kluczowe swojej stronie, ale nie nadużywać (mniej niż 16 silnych tagi i 16 znaczników kursywy)

Statystyki strony

twitter:title pusty
twitter:description pusty
google+ itemprop=name pusty
Pliki zewnętrzne 22
Pliki CSS 6
Pliki javascript 16
Plik należy zmniejszyć całkowite odwołanie plików (CSS + JavaScript) do 7-8 maksymalnie.

Linki wewnętrzne i zewnętrzne

Linki 111
Linki wewnętrzne 3
Linki zewnętrzne 108
Linki bez atrybutu Title 85
Linki z atrybutem NOFOLLOW 0
Linki - Użyj atrybutu tytuł dla każdego łącza. Nofollow link jest link, który nie pozwala wyszukiwarkom boty zrealizują są odnośniki no follow. Należy zwracać uwagę na ich użytkowania

Linki wewnętrzne

poprzedni
następny
szczecin@celiakia.pl. mailto:szczecin@celiakia.pl

Linki zewnętrzne

polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej http://www.celiakia.pl
- http://www.celiakia.pl/for-visitors-with-coeliac-disease/
-
strona główna
http://www.celiakia.pl/index.php
-
forum
http://forum.celiakia.pl
-
znakowanie
http://www.celiakia.pl/wana-informacja-dla-producentow/
-
przyłącz się
http://www.celiakia.pl/jak-nam-pomoc/
-
produkty bez glutenu
http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/produkty-ze-znakiem-klosa/
-
nowości na rynku
http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/
-
kuchnia
http://forum.celiakia.pl/viewforum.php?f=52&sid=85f2530a5cb320020927b031ee6d56fd
-
kontakt
http://www.celiakia.pl/kontakt-i-oddzialy/
-program menu bez glutenu – wyszukiwarka restauracji http://www.menubezglutenu.pl/
-znak symbolizujący bezpieczną żywność bezglutenową – informacje http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/produkty-ze-znakiem-klosa/
-jesteśmy organizacją pożytku publicznego, przekaż nam 1% podatku http://1procent.celiakia.pl/
- http://www.celiakia.pl/obozy-bezglutenowe-2017-z-patronatem-stowarzyszenia/
obozy bezglutenowe 2017 z patronatem stowarzyszenia http://www.celiakia.pl/obozy-bezglutenowe-2017-z-patronatem-stowarzyszenia/
- http://www.celiakia.pl/magazyn-dla-czlonkow-stowarzyszenia/
magazyn dla członków stowarzyszenia http://www.celiakia.pl/magazyn-dla-czlonkow-stowarzyszenia/
- http://www.celiakia.pl/dziesiate-urodziny-stowarzyszenia/
dziesiąte urodziny stowarzyszenia http://www.celiakia.pl/dziesiate-urodziny-stowarzyszenia/
- http://www.celiakia.pl/znakowanie-produktow-bezglutenowych-przekreslony-klos/
znakowanie produktów bezglutenowych – przekreślony kłos http://www.celiakia.pl/znakowanie-produktow-bezglutenowych-przekreslony-klos/
nowy producent flipsów – firma sante http://www.celiakia.pl/nowy-producent-flipsow-firma-sante/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2013/04/znak-aoecs.png
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/logo-sante_obrys.png
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/flipsy.png
sorrir cafe we wrocławiu w menu bez glutenu http://www.celiakia.pl/sorrir-cafe-we-wroclawiu-w-menu-bez-glutenu/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/sorrir4.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/sorrir2.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/sorrir3.jpg
  http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/sorrir2.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/sorrir1.jpg
aplikacja z produktami z przekreślonym kłosem http://www.celiakia.pl/aplikacja-z-produktami-z-przekreslonym-klosem/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/apl6.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/apl1.jpg
tutaj https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.bezglutenu
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/apl5.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/apl4.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/apl3.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/apl2.jpg
catering dla szkół i przedszkoli z wrocławia w menu bez glutenu http://www.celiakia.pl/catering-dla-szkol-i-przedszkoli-z-wroclawia-w-menu-bez-glutenu/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/widelce.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/kanzeon.png
badania produktów – wiosna 2017 cz. 2 http://www.celiakia.pl/badania-produktow-wiosna-2017-cz-2/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/badania_czd.png
czytaj więcej » http://www.celiakia.pl/badania-produktow-wiosna-2017-cz-2/#more-14357
warsztaty w częstochowie – 10.05.2017 http://www.celiakia.pl/warsztaty-w-czestochowie-10-05-2017/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/tlo.jpg
podwieczorek – poznańska cukiernia w programie menu bez glutenu http://www.celiakia.pl/podwieczorek-poznanska-cukiernia-w-programie-menu-bez-glutenu/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/podw3.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2012/10/logo_programu_menu.jpg
podwieczorek bez glutenu http://menubezglutenu.pl/lokal/cukiernia-podwieczorek-poznan
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/podw1.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/podw2.jpg
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/podw4.jpg
1% od emerytów i rencistów – prosty sposób od 2017 roku! http://www.celiakia.pl/1-od-emerytow-i-rencistow-prosty-sposob-od-2017-roku/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/emeryt_1proc.png
prosty formularz pit-op http://poradnik.ngo.pl/files/1poradnik.ngo.pl/public/formularze2017/pit-op-formularz-z-finanse-mf-gov.pdf
więcej informacji http://poradnik.ngo.pl/wiadomosc/2048321.html
pit-op do pobrania http://poradnik.ngo.pl/files/1poradnik.ngo.pl/public/formularze2017/pit-op-formularz-z-finanse-mf-gov.pdf
badania produktów – wiosna 2017 cz. i http://www.celiakia.pl/badania-produktow-wiosna-2017-cz-i/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/nuscana_wyniki_na-strone.pdf
czytaj więcej » http://www.celiakia.pl/badania-produktow-wiosna-2017-cz-i/#more-14317
“choroby zapalne jelit – wyzwania i nadzieje” – konferencja w szczecinie http://www.celiakia.pl/choroby-zapalne-jelit-wyzwania-i-nadzieje-konferencja-w-szczecinie/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/ulotka_szczecin_konferencja.pdf
2 http://www.celiakia.pl/page/2/
3 http://www.celiakia.pl/page/3/
4 http://www.celiakia.pl/page/4/
5 http://www.celiakia.pl/page/5/
113 http://www.celiakia.pl/page/113/
» http://www.celiakia.pl/page/2/
strona główna http://www.celiakia.pl/index.php
jak działamy http://www.celiakia.pl/nasza-misja/
media o nas http://www.celiakia.pl/media-o-celiakii/
celiakia/alergia na gluten http://www.celiakia.pl/celiakia/
dieta bezglutenowa http://www.celiakia.pl/produkty-dozwolone/
wykaz produktów bezglutenowych http://www.celiakia.pl/wykaz-produktow-bezglutenowych/
restauracje, produkty, sklepy http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/
produkty ze znakiem kłosa http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/produkty-ze-znakiem-klosa/
wypoczynek bez glutenu http://www.celiakia.pl/kategoria/wakacje-bez-glutenu/
publikacje, artykuły, linki http://www.celiakia.pl/publikacje/
punkt informacyjny http://www.celiakia.pl/punkt-informacyjno-konsultacyjny/
miasta, w których działamy http://www.celiakia.pl/kategoria/spotkania/
znakowanie produktów http://www.celiakia.pl/wana-informacja-dla-producentow/
dla lekarzy i dietetyków http://www.celiakia.pl/dla-lekarzy/
badamy produkty http://www.celiakia.pl/kategoria/badania/
partnerzy http://www.celiakia.pl/nasi-partnerzy/
- http://www.celiakia.pl/produkty-z-licencjonowanym-znakiem-przekreslonego-klosa/
- http://www.celiakia.pl/qbez-glutenuq-jest-drugi-numer/
- http://www.celiakia.pl/publikacje/
- http://www.celiakia.pl/startujemy-z-programem-qmenu-bez-glutenuq/
- http://www.celiakia.pl/x-miedzynarodowy-dzien-celiakii-i-gluten-free-expo-iii-relacja/
- http://www.celiakia.pl/wana-informacja-dla-producentow/
- http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/confirmation-of-poland-exclusive-right-to-issue-xg-symbol.pdf
-
przekaż swój 1% podatku
http://1procent.celiakia.pl
-
menu bez glutenu
http://www.menubezglutenu.pl/
-
należymy do aoecs
http://www.aoecs.org
-
monitoring mediów
http://www.press-service.com.pl/
strona główna http://www.celiakia.pl/index.php
forum http://forum.celiakia.pl
znakowanie http://www.celiakia.pl/wana-informacja-dla-producentow/
przyłącz się http://www.celiakia.pl/jak-nam-pomoc/
produkty ze znakiem http://www.celiakia.pl/kategoria/nowosci-na-rynku/produkty-ze-znakiem-klosa/
restauracje http://www.menubezglutenu.pl/
kuchnia http://forum.celiakia.pl/viewforum.php?f=52&sid=85f2530a5cb320020927b031ee6d56fd
kontakt i oddziały http://www.celiakia.pl/kontakt-i-oddzialy/
rss feed http://www.celiakia.pl/feed/
agencja reklamowa pinkpin http://www.pinkpin.pl/
arras http://www.arrastheme.com/

Zdjęcia

Zdjęcia 52
Zdjęcia bez atrybutu ALT 48
Zdjęcia bez atrybutu TITLE 48
Korzystanie Obraz ALT i TITLE atrybutu dla każdego obrazu.

Zdjęcia bez atrybutu TITLE

http://www.celiakia.pl/images/en.png
http://www.celiakia.pl/images/sg.png
http://www.celiakia.pl/images/forum.png
http://www.celiakia.pl/images/znak.png
http://www.celiakia.pl/images/join.png
http://www.celiakia.pl/images/produkty.png
http://www.celiakia.pl/images/rynek.png
http://www.celiakia.pl/images/kuchnia.png
http://www.celiakia.pl/images/kontakt.png
http://www.celiakia.pl/images/mbg-s.png
http://www.celiakia.pl/images/klos.png
http://www.celiakia.pl/images/1p-s.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2013/04/znak-aoecs-300x300.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/logo-sante_obrys-300x190.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/flipsy-300x145.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/sorrir4-300x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/sorrir2-300x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/sorrir3-225x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/sorrir1-225x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/apl6-300x248.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/apl1-169x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/apl5-169x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/apl4-169x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/apl3-169x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/apl2-169x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/widelce-300x200.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/kanzeon-300x70.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/badania_czd-247x300.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/tlo-300x178.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/podw3-168x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2012/10/logo_programu_menu-211x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/podw1-168x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/podw2-300x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/podw4-300x222.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/emeryt_1proc-300x225.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/nuscana_wyniki-217x300.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/szczecin_konf1-216x300.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/wykaz_12.11.17-1.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2010/12/bg8_mala_okladka.png
http://www.celiakia.pl/images/stories/poradnik.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2013/02/mbg.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/04/rsz_expo_iii-ost.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/nowy-znak-aoecs.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/cert.png
http://www.celiakia.pl/images/1p.png
http://www.celiakia.pl/images/mbg.png
http://www.celiakia.pl/images/aoecs.png
http://www.celiakia.pl/images/ps.png

Zdjęcia bez atrybutu ALT

http://www.celiakia.pl/images/en.png
http://www.celiakia.pl/images/sg.png
http://www.celiakia.pl/images/forum.png
http://www.celiakia.pl/images/znak.png
http://www.celiakia.pl/images/join.png
http://www.celiakia.pl/images/produkty.png
http://www.celiakia.pl/images/rynek.png
http://www.celiakia.pl/images/kuchnia.png
http://www.celiakia.pl/images/kontakt.png
http://www.celiakia.pl/images/mbg-s.png
http://www.celiakia.pl/images/klos.png
http://www.celiakia.pl/images/1p-s.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2013/04/znak-aoecs-300x300.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/logo-sante_obrys-300x190.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/flipsy-300x145.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/sorrir4-300x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/sorrir2-300x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/sorrir3-225x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/sorrir1-225x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/apl6-300x248.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/apl1-169x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/apl5-169x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/apl4-169x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/apl3-169x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/apl2-169x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/widelce-300x200.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/kanzeon-300x70.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/badania_czd-247x300.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/tlo-300x178.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/podw3-168x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2012/10/logo_programu_menu-211x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/podw1-168x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/podw2-300x300.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/podw4-300x222.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/emeryt_1proc-300x225.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/nuscana_wyniki-217x300.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/04/szczecin_konf1-216x300.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2017/01/wykaz_12.11.17-1.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2010/12/bg8_mala_okladka.png
http://www.celiakia.pl/images/stories/poradnik.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2013/02/mbg.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2016/04/rsz_expo_iii-ost.jpg
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/nowy-znak-aoecs.png
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploads/2014/10/cert.png
http://www.celiakia.pl/images/1p.png
http://www.celiakia.pl/images/mbg.png
http://www.celiakia.pl/images/aoecs.png
http://www.celiakia.pl/images/ps.png

Ranking:


Alexa Traffic
Daily Global Rank Trend
Daily Reach (Percent)









Majestic SEO











Text on page:

polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej strona główna forum znakowanie przyłącz się produkty bez glutenu nowości na rynku kuchnia kontakt program menu bez glutenu – wyszukiwarka restauracji znak symbolizujący bezpieczną żywność bezglutenową – informacje jesteśmy organizacją pożytku publicznego, przekaż nam 1% podatku poprzedni następny obozy bezglutenowe 2017 z patronatem stowarzyszenia nasze stowarzyszenie w roku 2017 ponownie obejmuje patronatem wyjazdy dla dzieci na diecie bezglutenowej – obozy i kolonię. patronat stowarzyszenia w praktyce oznacza, że szkolimy pod kątem diety bezglutenowej ośrodki, w których odbywają się obozy (cały personel kuchni), a także kadrę opiekującą się dziećmi i młodzieżą. na obozie nad dietą czuwa albo nasz dietetyk, albo doświadczona osoba ze stowarzyszenia (jedynie na żaglach młodzież samodzielnie przygotowuje posiłki pod okiem przeszkolonych wychowawców). w tym roku po raz kolejny mamy też propozycję wypoczynku dla dzieci z celiakią i cukrzycą. oto oferta poszczególnych organizatorów: 24.06-07.07.2017 – obóz żeglarski dla młodzieży na diecie bezglutenowej (z możliwością zdobycia patentu) – link do organizatora, zapisy 25.06-09.07.2017 – kolonie dla dzieci w wieku na diecie bezglutenowej nad jeziorem wieleńskim w wielkopolsce – link do organizatora, zapisy 25.06-04.07.2017 – obóz dla dzieci na diecie bezglutenowej nad jeziorem w stawiskach na kaszubach – link do organizatora, zapisy 08.07-21.07.2017 – obóz dla dzieci i młodzieży w podlesicach, a w ramach obozu: akademia przygody (zapisy) + pakiet jura, komandosi asg i paintball (zapisy) lub jura camp (zapisy) – linki przy poszczególnych profilach obozu 4.08-13.08.2017 – obóz dla dzieci na diecie bezglutenowej oraz dla dzieci na diecie z cukrzycą w mikoszewie nad morzem – link do organizatora, zapisy magazyn dla członków stowarzyszenia ósmy numer „bez glutenu” już dostępny. nasz magazyn otrzymują bezpłatnie wszyscy członkowie stowarzyszenia, którzy opłacili składkę członkowską (30 zł raz w roku). spis treści nowego numeru znajduje się tutaj. dziesiąte urodziny stowarzyszenia dzięki naszej wspólnej działalności polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej istnieje już 10 lat! 22 października 2006 roku 15 osób, które poznały się na forum.celiakia.pl, założyło nasze stowarzyszenie. wkrótce zamieścimy relację z urodzin, które odbyły się 22 października w warszawie. znakowanie produktów bezglutenowych – przekreślony kłos 97% osób bezglutenowych chciałoby znaleźć licencjonowany symbol przekreślonego kłosa na wszystkich produktach bezglutenowych – wyniki ankiety. przepisy dotyczące produktów bezglutenowych z dniem 20 lipca 2016 r. uchylone zostaje rozporządzenie komisji (we) nr 41/2009 z dnia 20 stycznia 2009 r. dotyczące składu i etykietowania środków spożywczych odpowiednich dla osób nietolerujących glutenu. wymagania dla oznakowania żywności bezglutenowej od dnia 20 lipca 2016 r. regulowane są przez przepisy rozporządzenia wykonawczego komisji (ue) nr 828/2014 z dnia 30 lipca 2014 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat nieobecności lub zmniejszonej zawartości glutenu w żywności. wprowadzanie do obrotu produktów bezglutenowych lub o zmniejszonej zawartości glutenu nie wymaga powiadomienia głównego inspektora sanitarnego. znak przekreślonego kłosa w świetle wykładni głównego inspektoratu sanitarnego produkt może zostać oznaczony jako bezglutenowy jeśli jego producent gwarantuje, że zawiera on poniżej 20 ppm glutenu (20 miligramów na kilogram). producent może go wówczas opisać jako “produkt bezglutenowy”. istnieje też możliwość dodatkowego oznaczenia takiego produktu symbolem graficznym, co znacznie ułatwia zakupy. producent może oznaczyć swój wyrób wymyślonym przez siebie znakiem, albo może otrzymać prawo do używania znaku licencjonowanego, co w świetle badań ankietowych (poniżej) zdecydowanie preferują bezglutenowi konsumenci. serdecznie zapraszamy producentów zainteresowanych powiększeniem swej oferty o produkty bezpieczne dla osób z celiakią do kontaktowania się z nami. informujemy, że w polsce istnieje tylko jedna licencja na znak przekreślonego kłosa, będąca częścią wspólnego europejskiego systemu licencyjnego (els).  znak przekreślonego kłosa przedstawiony obok jest zarówno polskim, jak i międzynarodowym symbolem oznaczającym bezpieczną żywność bezglutenową. nasze stowarzyszenie jest jedyną organizacją uprawnioną do udzielania licencji na używanie znaku przekreślonego kłosa na terenie polski (na mocy umowy z aoecs).  żadna inna organizacja w polsce nie udziela licencji na używanie zastrzeżonego znaku przekreślonego kłosa i nie przeprowadza w związku z tym audytów w zakładach produkcyjnych, niezbędnych do udzielenia zgody na umieszczenie znaku na opakowaniu. symbol przekreślonego kłosa jest zastrzeżonym na terenie całej ue znakiem towarowym i jego użycie bez licencji jest zabronione. także użycie znaków podobnych do symbolu zastrzeżonego. wszystkie produkty oznaczone symbolem licencjonowanym według standardów aoecs widnieją w wykazie produktów licencjonowanych zarówno na stronie www.celiakia.pl, jak i na stronie aoecs, a tym samym informacja o nich jest dostępna konsumentom w całej europie. producent oczywiście może oznaczyć swój produkt dowolnym innym symbolem, jednak obecność symbolu licencjonowanego oznacza, że producent taki spełnia standardy aoecs – regularnie bada zawartość glutenu w produktach oznaczonych przekreślonym kłosem, współpracuje ze stowarzyszeniem i ma odpowiednio przygotowany zakład produkcyjny, w którym wytwarzane są wyroby bezglutenowe, co jest potwierdzone podczas naszego audytu. kwestia audytu w zakładzie jest niezwykle ważna ze względu na możliwe zanieczyszczenie produktów bezglutenowych podczas całego procesu produkcyjnego. zaufanie konsumentów bezglutenowi konsumenci w zdecydowanej większości preferują produkty oznaczone licencjonowanym symbolem przekreślonego kłosa, co potwierdzają badania ankietowe przeprowadzone przez coeliac uk oraz przez nasze stowarzyszenie. aż 97% osób bezglutenowych chciałoby znaleźć licencjonowany symbol na wszystkich produktach bezglutenowych. licencjonowany symbol przekreślonego kłosa umieszczony na produkcie oznacza, że jest to produkt w 100% bezpieczny, gdyż jego producent spełnia szereg wymogów dotyczących produkcji bezglutenowej i regularnie bada swoje produkty. stanowi to jasny przekaz dla konsumenta: „mogę kupić ten produkt bez czytania etykiety, mogę mu zaufać”. lista polskich produktów z licencjonowanym symbolem przekreślonego kłosa (stan na 30 listopada 2016), plik nowości nowy producent flipsów – firma sante – czwartek, 27.04.2017 miło nam poinformować, że firma sante odnowiła swoją licencję na znak przekreślonego kłosa. naszą współpracę zaczynamy od chrupek kukurydzianych, gdyż od lutego 2017 roku firma sante uzyskała prawa do dysponowania znaną i rozpoznawaną marką chrupek kukurydzianych flips. do produktów objętych licencją należą chrupki w różnych wariantach smakowych: pl-010-001     chrupki kukurydziane flips naturalne pl-010-002     chrupki kukurydziane flips czekoladowe pl-010-003     chrupki kukurydziane flips truskawkowe pl-010-008     pałeczki kukurydziane flips sante to polska firma rodzinna założona w 1992 r. od początku istnienia firma dba o dostarczenie konsumentom żywności mającej jak najlepszy wpływ na zdrowie i samopoczucie. do produkcji używane są przede wszystkim składniki pochodzenia naturalnego, bez dodatków ulepszających smak, zapach, teksturę czy przedłużających trwałość produktów. sorrir cafe we wrocławiu w menu bez glutenu – czwartek, 27.04.2017 sorrir cafe przy ul. kotlarskiej 25 we wrocławiu to pierwsza w polsce kawiarnia superfood, w której można zjeść słodkości bez: glutenu, cukru, konserwantów i ulepszaczy, wykonane wyłącznie z naturalnych składników. w ofercie sorrir cafe są również zdrowe koktajle, ciasta, lunche z dodatkiem amarantusa, acai, aceroli, grawioli, spiruliny, białek konopnych, nasion chia, jagód goji, camu-camu, matchy, chlorelli i wielu innych ciekawych składników. „zapraszamy na opracowane przez nas bowle, smoothies i shaki, które przeniosą was w kilka sekund do słonecznej brazylii. u nas wypijecie prawdziwą brazylijską kawę (z mlekiem sojowym, ryżowym lub bez laktozy), zjecie fit ciacho wege bez glutenu i cukru, a także na kilka chwil zapomnicie o całym świecie. zapraszamy” – mówi właściciel sorrir cafe, tomasz kwiecień.    aplikacja z produktami z przekreślonym kłosem – czwartek, 27.04.2017 nasz wykaz produktów ze znakiem przekreślonego kłosa jest od dziś dostępny w google play w formie aplikacji na smartfony. serdecznie zapraszamy do korzystania z aplikacji bezglutenu – zawiera ona spis ponad 1500 bezpiecznych bezglutenowych polskich produktów ze znakiem przekreślonego kłosa z podziałem na kategorie: wędliny, słodycze, nabiał, napoje (jedną z kategorii są sieci handlowe). ponadto znajdziemy w niej krótką informację o dostępności poszczególnych produktów. bezpośredni link do aplikacji znajduje się tutaj: po wpisaniu samej nazwy do wyszukiwarki w sklepie google play aplikacja nie wyświetla się (jeszcze :)) jako pierwsza. chcąc wyszukać aplikację bezpośrednio, trzeba wpisać jej nazwę w cudzysłowie: “bezglutenu”. aplikację stworzyła pani aleksandra grabowicz, doktorantka wydziału nauk o zdrowiu pomorskiego uniwersytetu medycznego w szczecinie. będziemy się starać, aby aplikacja była uaktualniana jak najczęściej, w miarę pojawiania się nowych polskich produktów ze znakiem przekreślonego kłosa na rynku. catering dla szkół i przedszkoli z wrocławia w menu bez glutenu – wtorek, 25.04.2017 certyfikat programu menu bez glutenu mogą zdobyć m.in. firmy oferujące catering dla szkół i przedszkoli. to bardzo ważne, aby firmy żywiące dzieci miały wiedzę na temat diety bezglutenowej, wszyscy wiemy, że w szkołach i przedszkolach temat ten wciąż spychany jest na margines. dlatego cieszymy się z przyznania certyfikatu menu bez glutenu wrocławskiemu cateringowi kanzeon, który od 13 lat specjalizuje się w zbiorowym żywieniu mieszkańców stolicy dolnego śląska. codziennie przygotowuje ponad 3000 posiłków, w tym 1500 dla dzieci w ponad 20 placówkach edukacyjnych na terenie wrocławia. wszystkie placówki zainteresowane współpracą z cateringiem w zakresie diet eliminacyjnych, a szczególnie diety bezglutenowej, odsyłamy bezpośrednio do cateringu. warto dodać, że wszystkie posiłki przygotowywane przez kanzeon są zgodne z normą ilości składników odżywczych, o ograniczonej zawartości soli i cukru oraz nie posiadają dodatków do żywności niewskazanych w diecie dzieci – konserwantów, ulepszaczy, barwników. jadłospisy są przygotowywane i zatwierdzane przez dietetyka. oprócz diety bezglutenowej realizowana jest także dieta bezmleczna, bez jajek i innych alergenów. badania produktów – wiosna 2017 cz. 2 – poniedziałek, 24.04.2017 przedstawiamy wyniki drugiej serii badań konsumenckich na zawartość glutenu. co wybraliśmy do badań? przede wszystkim ryż. ostatnio bardzo dużo osób pytało nas, czy naprawdę jesteśmy pewni, że ryż i produkty ryżowe są bezpieczne (na opakowaniach niektórych marek pojawiło się ostrzeżenie o śladowych ilościach glutenu). postanowiliśmy to sprawdzić. do badań wybraliśmy zwykły, najtańszy ryż z tesco oraz popularny ryż firmy sonko, a także mąkę ryżową (an s.c.), makaron ryżowy (thai world import & export) i pieczywo chrupkie ryżowo-kukurydziane (chaber). na zamówienie członków stowarzyszenia zbadaliśmy także następne produkty firmy pięć przemian – kaszę gryczaną i płatki owsiane, a także mąkę jaglaną z czech opisaną jako bezglutenowa (natural jihlava jk) i kaszę jaglaną (an s.c.). do badań skierowaliśmy też kolendrę mieloną z firmy dary natury – w wersji ekologicznej i zwykłej. kolendra nie miała opisu, że jest to produkt bezglutenowy, ale nie było też ostrzeżenia o możliwych śladowych ilościach glutenu. wyniki badań czytaj więcej » warsztaty w częstochowie – 10.05.2017 – poniedziałek, 24.04.2017 zapraszamy serdecznie na bezpłatne warsztaty kulinarne stowarzyszenia, które odbędą się 10 maja o godz. 17:00 w fundacji instytut rozwoju kariery i przedsiębiorczości „wytwórnia” przy ul. focha 22a lok. 8 w częstochowie. warsztaty poprowadzi karolina szostkiewicz, dietetyk kliniczny i członek stowarzyszenia. obowiązują zapisy, pierwszeństwo udziału mają członkowie stowarzyszenia z opłaconą składką członkowską. niestety brak już miejsc na warsztaty. podwieczorek – poznańska cukiernia w programie menu bez glutenu – poniedziałek, 24.04.2017 podwieczorek bez glutenu to malutka poznańska cukiernia przy ul. chełmońskiego 5. specjalizuje się w domowych bezglutenowych wypiekach i odtwarzaniu smaków dzieciństwa. powstają tu ciacha, placki, ciasta, babki i ciasteczka jak w babcinej kuchni. w codziennej ofercie dostosowane dla siebie pyszności znajdą weganie, alergicy i miłośnicy zdrowych słodkości. każdy bezglutenowiec tęskniący za przysmakami sprzed diagnozy znajdzie tu coś dla siebie. „świeże chlebki przebiją każdy glutenowy wypiek! oferujemy tylko naturalnie bezglutenowe, oparte na świeżych i najwyższej jakości produktach ciasta i desery, które  sprostają wymaganiom nawet największych smakoszy. wypieki powstają na oczach klientów” – mówią właściciele. w ofercie kawiarni są również torty, ciasta oraz wytrawne tarty okolicznościowe. zapraszamy! 1% od emerytów i rencistów – prosty sposób od 2017 roku! – czwartek, 20.04.2017 do tej pory korzystanie przez emerytów i rencistów z możliwości przekazywania 1% postrzegane było jako trudne, ponieważ wymagało od nich samodzielnego rozliczania się z urzędem skarbowym. przyjęte w 2017 r. rozwiązanie trudność tę likwiduje. prosty formularz pit-op umożliwia emerytom i rencistom przekazanie 1% bez konieczności samodzielnego rozliczenia się (rozliczenia podatków) z urzędem skarbowym. jeśli emeryt lub rencista chce przekazać 1% podatku (np. naszemu stowarzyszeniu), wystarczy że wpisze swoje dane i nr krs (nasz numer krs to 00 00 27 37 81) do prostego formularza pit-op, podpisze go i wyśle do swojego urzędu skarbowego. nie wymaga to wpisywania żadnych kwot i samodzielnego wyliczania 1% podatku – zrobi to zus. nie trzeba nawet wpisywać nazwy organizacji, wystarczy sam jej numer. zachęcamy – informujcie o możliwości skorzystania z pit-op swoich bliskich na rencie i emeryturze, wydrukujcie im pit-op. tutaj znajduje się więcej informacji, infografika na ten temat oraz pit-op do pobrania. badania produktów – wiosna 2017 cz. i – wtorek, 18.04.2017 w tej turze badań konsumenckich na zawartość glutenu lista produktów do badań została ułożona głównie na podstawie maili, jakie otrzymaliśmy z propozycjami od osób na diecie bezglutenowej. wybraliśmy produkty, których nigdy nie sprawdzaliśmy i co do których można mieć wątpliwości, mając na uwadze wcześniejsze wyniki badań podobnych produktów. nie skierowaliśmy do badań zgłaszanych wielokrotnie produktów typu sól, cukier czy ocet. według nas zupełnie nie stanowią zagrożenia w związku z ewentualnym zanieczyszczeniem glutenem. to wniosek wypływający z naszych kilkuletnich doświadczeń związanych ze sprawdzaniem surowców podczas audytów związanych z licencjami na znak przekreślonego kłosa. do badań w akredytowanym laboratorium wysłaliśmy: czytaj więcej » “choroby zapalne jelit – wyzwania i nadzieje” – konferencja w szczecinie – wtorek, 18.04.2017 zapraszamy na konferencję organizowaną w ramach międzynarodowego dnia celiakii oraz światowego dnia przewodu pokarmowego przez oddział szczecin stowarzyszenia wraz z kliniką gastroenterologii pomorskiego uniwersytetu medycznego w szczecinie oraz european lifestyle medicine organization. konferencja odbędzie się 13 maja 2017 w auli im. prof. skoczowskiego we zut przy ul. 26 kwietnia 10. szczegółowy program konferencji zamieszczony jest na plakacie. udział w konferencji jest bezpłatny, ale obowiązują zapisy na szczecin@celiakia.pl. zapraszamy lekarzy, farmaceutów, dietetyków oraz wszystkie osoby zainteresowane tematyką. strony:12345...113» strona główna jak działamy media o nas celiakia/alergia na gluten dieta bezglutenowa wykaz produktów bezglutenowych restauracje, produkty, sklepy produkty ze znakiem kłosa wypoczynek bez glutenu publikacje, artykuły, linki punkt informacyjny miasta, w których działamy znakowanie produktów dla lekarzy i dietetyków badamy produkty partnerzy facebook wykaz produktów magazyn poradnik menu bez glutenu gluten free expo przekreślony kłos licencja przekaż swój 1% podatku menu bez glutenu należymy do aoecs monitoring mediów informacje zawarte w serwisie mają charakter informacyjny i nie zastępują porady lekarskiej. korzystanie z artykułów publikowanych na www.celiakia.pl bądź dokonywanie ich opracowań wymaga zgody polskiego stowarzyszenia osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. strona główna forum znakowanie przyłącz się produkty ze znakiem restauracje kuchnia kontakt i oddziały rss feed projekt agencja reklamowa pinkpin, dodatkowe funkcje arras copyright © 2006-2016 polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. all rights reserved.


Here you find all texts from your page as Google (googlebot) and others search engines seen it.

Words density analysis:

Numbers of all words: 2274

One word

Two words phrases

Three words phrases

nie - 4.27% (97)
bez - 3.3% (75)
ten - 3.21% (73)
gluten - 3.03% (69)
produkt - 1.93% (44)
- 1.85% (42)
że - 1.32% (30)
glutenu - 1.1% (25)
2017 - 1.06% (24)
znak - 1.01% (23)
się - 0.97% (22)
nas - 0.92% (21)
czy - 0.92% (21)
kłos - 0.88% (20)
dla - 0.88% (20)
produktów - 0.88% (20)
bezglutenowe - 0.84% (19)
bada - 0.79% (18)
pod - 0.79% (18)
nowy - 0.75% (17)
przy - 0.7% (16)
ona - 0.7% (16)
jest - 0.7% (16)
bezglutenowej - 0.7% (16)
kłosa - 0.7% (16)
glutenowy - 0.66% (15)
przekreślonego - 0.66% (15)
bezglutenowy - 0.62% (14)
ich - 0.62% (14)
raz - 0.62% (14)
jak - 0.57% (13)
diet - 0.57% (13)
nasz - 0.57% (13)
symbol - 0.57% (13)
produkty - 0.53% (12)
diecie - 0.53% (12)
nowych - 0.53% (12)
stowarzyszenia - 0.53% (12)
osób - 0.53% (12)
bezglutenowych - 0.48% (11)
badań - 0.48% (11)
dzieci - 0.48% (11)
ale - 0.44% (10)
- 0.44% (10)
polski - 0.4% (9)
   - 0.4% (9)
przez - 0.4% (9)
- 0.4% (9)
oraz - 0.4% (9)
zapisy - 0.4% (9)
plik - 0.4% (9)
ryż - 0.4% (9)
nad - 0.4% (9)
producent - 0.35% (8)
niej - 0.35% (8)
sam - 0.35% (8)
zapraszamy - 0.35% (8)
stowarzyszenie - 0.35% (8)
- 0.35% (8)
- 0.35% (8)
menu - 0.35% (8)
warto - 0.31% (7)
znakiem - 0.31% (7)
także - 0.31% (7)
licencjonowany - 0.31% (7)
link - 0.31% (7)
nasze - 0.31% (7)
który - 0.31% (7)
celiakią - 0.26% (6)
wymaga - 0.26% (6)
roku - 0.26% (6)
symbolem - 0.26% (6)
jako - 0.26% (6)
oto - 0.26% (6)
które - 0.26% (6)
flips - 0.26% (6)
kukurydziane - 0.22% (5)
emeryt - 0.22% (5)
chrupki - 0.22% (5)
pit-op - 0.22% (5)
przekaz - 0.22% (5)
temat - 0.22% (5)
aoecs - 0.22% (5)
firma - 0.22% (5)
dnia - 0.22% (5)
może - 0.22% (5)
dietetyk - 0.22% (5)
firmy - 0.22% (5)
catering - 0.22% (5)
szczecin - 0.22% (5)
lub - 0.22% (5)
których - 0.22% (5)
ponad - 0.18% (4)
obóz - 0.18% (4)
polsce - 0.18% (4)
mają - 0.18% (4)
cafe - 0.18% (4)
organizatora, - 0.18% (4)
znakowanie - 0.18% (4)
sorrir - 0.18% (4)
też - 0.18% (4)
jego - 0.18% (4)
ciasta - 0.18% (4)
(na - 0.18% (4)
nam - 0.18% (4)
nich - 0.18% (4)
polskie - 0.18% (4)
podatku - 0.18% (4)
wykaz - 0.18% (4)
diety - 0.18% (4)
sante - 0.18% (4)
warsztaty - 0.18% (4)
ul. - 0.18% (4)
młodzież - 0.18% (4)
czwartek, - 0.18% (4)
wszystkie - 0.18% (4)
tym - 0.18% (4)
znaku - 0.18% (4)
2016 - 0.18% (4)
żywności - 0.18% (4)
numer - 0.18% (4)
przekreślony - 0.18% (4)
program - 0.18% (4)
wyniki - 0.18% (4)
produktach - 0.18% (4)
tutaj - 0.13% (3)
już - 0.13% (3)
licencjonowanym - 0.13% (3)
bezglutenowej. - 0.13% (3)
spis - 0.13% (3)
27.04.2017 - 0.13% (3)
konsumentom - 0.13% (3)
więcej - 0.13% (3)
terenie - 0.13% (3)
albo - 0.13% (3)
aplikacja - 0.13% (3)
kontakt - 0.13% (3)
oznacza, - 0.13% (3)
badania - 0.13% (3)
składników - 0.13% (3)
ilości - 0.13% (3)
istnieje - 0.13% (3)
cukru - 0.13% (3)
stanowi - 0.13% (3)
swoje - 0.13% (3)
poniedziałek, - 0.13% (3)
podczas - 0.13% (3)
patronat - 0.13% (3)
wybraliśmy - 0.13% (3)
strona - 0.13% (3)
zawartość - 0.13% (3)
polskich - 0.13% (3)
24.04.2017 - 0.13% (3)
zakład - 0.13% (3)
znajduje - 0.13% (3)
licencji - 0.13% (3)
lat - 0.13% (3)
poszczególnych - 0.13% (3)
swój - 0.13% (3)
mówi - 0.13% (3)
ofercie - 0.13% (3)
siebie - 0.13% (3)
samodzielnego - 0.13% (3)
forum - 0.13% (3)
glutenu. - 0.13% (3)
(zapisy) - 0.13% (3)
możliwości - 0.13% (3)
szczecinie - 0.13% (3)
produktów. - 0.13% (3)
bezpośredni - 0.13% (3)
magazyn - 0.13% (3)
aplikacji - 0.13% (3)
wtorek, - 0.13% (3)
główna - 0.13% (3)
licencja - 0.13% (3)
serdecznie - 0.13% (3)
lipca - 0.13% (3)
cukier - 0.13% (3)
bezglutenowi - 0.13% (3)
zawartości - 0.13% (3)
obozy - 0.13% (3)
bezglutenowej, - 0.09% (2)
medycznego - 0.09% (2)
aby - 0.09% (2)
aplikację - 0.09% (2)
bardzo - 0.09% (2)
szkół - 0.09% (2)
przedszkoli - 0.09% (2)
uniwersytetu - 0.09% (2)
bezpośrednio - 0.09% (2)
zainteresowane - 0.09% (2)
certyfikat - 0.09% (2)
trzeba - 0.09% (2)
jej - 0.09% (2)
przygotowywane - 0.09% (2)
pomorskiego - 0.09% (2)
wrocławia - 0.09% (2)
kanzeon - 0.09% (2)
specjalizuje - 0.09% (2)
nazwy - 0.09% (2)
nawet - 0.09% (2)
turze - 0.09% (2)
18.04.2017 - 0.09% (2)
produkty, - 0.09% (2)
mając - 0.09% (2)
związanych - 0.09% (2)
krs - 0.09% (2)
wystarczy - 0.09% (2)
urzędem - 0.09% (2)
korzystanie - 0.09% (2)
skarbowym. - 0.09% (2)
formularz - 0.09% (2)
rozliczenia - 0.09% (2)
konferencja - 0.09% (2)
oddział - 0.09% (2)
www.celiakia.pl - 0.09% (2)
expo - 0.09% (2)
restauracje - 0.09% (2)
dodatkowe - 0.09% (2)
all - 0.09% (2)
lekarzy - 0.09% (2)
informacyjny - 0.09% (2)
konferencji - 0.09% (2)
10. - 0.09% (2)
udział - 0.09% (2)
dietetyków - 0.09% (2)
działamy - 0.09% (2)
tej - 0.09% (2)
prosty - 0.09% (2)
kaszę - 0.09% (2)
ryżowy - 0.09% (2)
jaglaną - 0.09% (2)
bezglutenowa - 0.09% (2)
skierowaliśmy - 0.09% (2)
(an - 0.09% (2)
mąkę - 0.09% (2)
cz. - 0.09% (2)
wiosna - 0.09% (2)
konsumenckich - 0.09% (2)
śladowych - 0.09% (2)
ilościach - 0.09% (2)
było - 0.09% (2)
czytaj - 0.09% (2)
znajdzie - 0.09% (2)
każdy - 0.09% (2)
kawiarni - 0.09% (2)
emerytów - 0.09% (2)
rencistów - 0.09% (2)
powstają - 0.09% (2)
cukiernia - 0.09% (2)
maja - 0.09% (2)
częstochowie - 0.09% (2)
obowiązują - 0.09% (2)
podwieczorek - 0.09% (2)
poznańska - 0.09% (2)
dieta - 0.09% (2)
spełnia - 0.09% (2)
komisji - 0.09% (2)
dotyczące - 0.09% (2)
2009 - 0.09% (2)
2014 - 0.09% (2)
przekazywania - 0.09% (2)
przepisy - 0.09% (2)
wszystkich - 0.09% (2)
stowarzyszenie. - 0.09% (2)
2006 - 0.09% (2)
97% - 0.09% (2)
chciałoby - 0.09% (2)
znaleźć - 0.09% (2)
informacji - 0.09% (2)
zmniejszonej - 0.09% (2)
oznaczyć - 0.09% (2)
poniżej - 0.09% (2)
preferują - 0.09% (2)
bezpieczne - 0.09% (2)
tylko - 0.09% (2)
zawiera - 0.09% (2)
jeśli - 0.09% (2)
inspektora - 0.09% (2)
głównego - 0.09% (2)
świetle - 0.09% (2)
sanitarnego - 0.09% (2)
oznaczony - 0.09% (2)
października - 0.09% (2)
członkowską - 0.09% (2)
jesteśmy - 0.09% (2)
informacje - 0.09% (2)
organizacją - 0.09% (2)
przekaż - 0.09% (2)
patronatem - 0.09% (2)
bezglutenową - 0.09% (2)
żywność - 0.09% (2)
nowości - 0.09% (2)
przyłącz - 0.09% (2)
rynku - 0.09% (2)
kuchnia - 0.09% (2)
bezpieczną - 0.09% (2)
przygotowuje - 0.09% (2)
posiłki - 0.09% (2)
glutenu” - 0.09% (2)
członków - 0.09% (2)
wszyscy - 0.09% (2)
członkowie - 0.09% (2)
stowarzyszenia, - 0.09% (2)
cukrzycą - 0.09% (2)
obozu - 0.09% (2)
jeziorem - 0.09% (2)
młodzieży - 0.09% (2)
ramach - 0.09% (2)
jura - 0.09% (2)
linki - 0.09% (2)
jedna - 0.09% (2)
kłosa, - 0.09% (2)
pierwsza - 0.09% (2)
wrocławiu - 0.09% (2)
można - 0.09% (2)
słodkości - 0.09% (2)
cukru, - 0.09% (2)
dodatków - 0.09% (2)
wszystkim - 0.09% (2)
chrupek - 0.09% (2)
kłosa. - 0.09% (2)
kukurydzianych - 0.09% (2)
naturalne - 0.09% (2)
przede - 0.09% (2)
konserwantów - 0.09% (2)
ulepszaczy, - 0.09% (2)
google - 0.09% (2)
dostępny - 0.09% (2)
play - 0.09% (2)
korzystania - 0.09% (2)
bezglutenu - 0.09% (2)
kłosem - 0.09% (2)
właściciel - 0.09% (2)
również - 0.09% (2)
składników. - 0.09% (2)
ciasta, - 0.09% (2)
innych - 0.09% (2)
kilka - 0.09% (2)
miło - 0.09% (2)
lista - 0.09% (2)
całej - 0.09% (2)
zgody - 0.09% (2)
użycie - 0.09% (2)
podobnych - 0.09% (2)
symbolu - 0.09% (2)
audytów - 0.09% (2)
związku - 0.09% (2)
używanie - 0.09% (2)
zarówno - 0.09% (2)
inna - 0.09% (2)
udziela - 0.09% (2)
zastrzeżonego - 0.09% (2)
oznaczone - 0.09% (2)
według - 0.09% (2)
konsumenci - 0.09% (2)
zanieczyszczenie - 0.09% (2)
gdyż - 0.09% (2)
produkcji - 0.09% (2)
mogę - 0.09% (2)
audytu - 0.09% (2)
bezglutenowe, - 0.09% (2)
licencjonowanego - 0.09% (2)
stronie - 0.09% (2)
taki - 0.09% (2)
regularnie - 0.09% (2)
przekreślonym - 0.09% (2)
1500 - 0.09% (2)
przekreślonego kłosa - 0.66% (15)
bez glutenu - 0.57% (13)
na diecie - 0.48% (11)
diecie bezglutenowej - 0.44% (10)
dla dzieci - 0.35% (8)
menu bez - 0.35% (8)
do badań - 0.26% (6)
z celiakią - 0.26% (6)
ze znakiem - 0.22% (5)
produktów bezglutenowych - 0.22% (5)
– link - 0.22% (5)
osób z - 0.22% (5)
celiakią i - 0.22% (5)
glutenu – - 0.22% (5)
link do - 0.22% (5)
znak przekreślonego - 0.18% (4)
dzieci na - 0.18% (4)
– czwartek, - 0.18% (4)
przy ul. - 0.18% (4)
a także - 0.18% (4)
1% podatku - 0.18% (4)
kukurydziane flips - 0.18% (4)
do organizatora, - 0.18% (4)
organizatora, zapisy - 0.18% (4)
diety bezglutenowej - 0.18% (4)
sorrir cafe - 0.18% (4)
– obóz - 0.18% (4)
produktów z - 0.18% (4)
w polsce - 0.13% (3)
się z - 0.13% (3)
na terenie - 0.13% (3)
polskie stowarzyszenie - 0.13% (3)
chrupki kukurydziane - 0.13% (3)
firma sante - 0.13% (3)
oznacza, że - 0.13% (3)
– poniedziałek, - 0.13% (3)
w szczecinie - 0.13% (3)
na znak - 0.13% (3)
– wtorek, - 0.13% (3)
strona główna - 0.13% (3)
diecie bezglutenowej. - 0.13% (3)
zawartość glutenu - 0.13% (3)
z pit-op - 0.13% (3)
produktów ze - 0.13% (3)
znakiem przekreślonego - 0.13% (3)
polskich produktów - 0.13% (3)
poniedziałek, 24.04.2017 - 0.13% (3)
wykaz produktów - 0.13% (3)
czwartek, 27.04.2017 - 0.13% (3)
obóz dla - 0.13% (3)
znajduje się - 0.13% (3)
glutenu w - 0.13% (3)
symbol przekreślonego - 0.13% (3)
kłosa na - 0.13% (3)
więcej » - 0.09% (2)
śladowych ilościach - 0.09% (2)
to produkt - 0.09% (2)
stowarzyszenia z - 0.09% (2)
dla siebie - 0.09% (2)
że jest - 0.09% (2)
w ramach - 0.09% (2)
poznańska cukiernia - 0.09% (2)
także mąkę - 0.09% (2)
badania produktów - 0.09% (2)
i cukru - 0.09% (2)
dzieci w - 0.09% (2)
specjalizuje się - 0.09% (2)
– wiosna - 0.09% (2)
2017 cz. - 0.09% (2)
emerytów i - 0.09% (2)
na zawartość - 0.09% (2)
badań konsumenckich - 0.09% (2)
członków stowarzyszenia - 0.09% (2)
z możliwości - 0.09% (2)
obowiązują zapisy - 0.09% (2)
2017 w - 0.09% (2)
się produkty - 0.09% (2)
bezpieczną żywność - 0.09% (2)
znakowanie przyłącz - 0.09% (2)
produkty ze - 0.09% (2)
kuchnia kontakt - 0.09% (2)
przyłącz się - 0.09% (2)
forum znakowanie - 0.09% (2)
główna forum - 0.09% (2)
czytaj więcej - 0.09% (2)
przekreślonego kłosa. - 0.09% (2)
jeziorem w - 0.09% (2)
z urzędem - 0.09% (2)
urzędem skarbowym. - 0.09% (2)
diety bezglutenowej, - 0.09% (2)
wtorek, 18.04.2017 - 0.09% (2)
konsumenckich na - 0.09% (2)
stowarzyszenia w - 0.09% (2)
wyniki badań - 0.09% (2)
bezglutenowej nad - 0.09% (2)
i rencistów - 0.09% (2)
nasze stowarzyszenie. - 0.09% (2)
jest to - 0.09% (2)
lipca 2016 - 0.09% (2)
symbolem przekreślonego - 0.09% (2)
oznaczyć swój - 0.09% (2)
bezglutenowej i - 0.09% (2)
regularnie bada - 0.09% (2)
2016 r. - 0.09% (2)
dnia 20 - 0.09% (2)
licencjonowanym symbolem - 0.09% (2)
dla osób - 0.09% (2)
na stronie - 0.09% (2)
i jego - 0.09% (2)
na używanie - 0.09% (2)
głównego inspektora - 0.09% (2)
serdecznie zapraszamy - 0.09% (2)
może oznaczyć - 0.09% (2)
znaku przekreślonego - 0.09% (2)
zmniejszonej zawartości - 0.09% (2)
na temat - 0.09% (2)
w związku - 0.09% (2)
licencji na - 0.09% (2)
20 lipca - 0.09% (2)
2017 roku - 0.09% (2)
znakowanie produktów - 0.09% (2)
bezglutenowych – - 0.09% (2)
przekreślony kłos - 0.09% (2)
97% osób - 0.09% (2)
22 października - 0.09% (2)
google play - 0.09% (2)
catering dla - 0.09% (2)
w świetle - 0.09% (2)
uniwersytetu medycznego - 0.09% (2)
przekreślonym kłosem - 0.09% (2)
– mówi - 0.09% (2)
znaleźć licencjonowany - 0.09% (2)
przede wszystkim - 0.09% (2)
wszystkich produktach - 0.09% (2)
chrupek kukurydzianych - 0.09% (2)
we wrocławiu - 0.09% (2)
w ofercie - 0.09% (2)
bezglutenowych chciałoby - 0.09% (2)
przez nas - 0.09% (2)
są również - 0.09% (2)
szkół i - 0.09% (2)
na diecie bezglutenowej - 0.44% (10)
menu bez glutenu - 0.35% (8)
i na diecie - 0.35% (8)
osób z celiakią - 0.22% (5)
z celiakią i - 0.22% (5)
do organizatora, zapisy - 0.18% (4)
bez glutenu – - 0.18% (4)
link do organizatora, - 0.18% (4)
dla dzieci na - 0.18% (4)
– link do - 0.18% (4)
dzieci na diecie - 0.18% (4)
chrupki kukurydziane flips - 0.13% (3)
na diecie bezglutenowej. - 0.13% (3)
przekreślonego kłosa na - 0.13% (3)
polskie stowarzyszenie osób - 0.13% (3)
– poniedziałek, 24.04.2017 - 0.13% (3)
symbol przekreślonego kłosa - 0.13% (3)
– czwartek, 27.04.2017 - 0.13% (3)
obóz dla dzieci - 0.13% (3)
– obóz dla - 0.13% (3)
produktów ze znakiem - 0.13% (3)
ze znakiem przekreślonego - 0.13% (3)
– wiosna 2017 - 0.09% (2)
badań konsumenckich na - 0.09% (2)
catering dla szkół - 0.09% (2)
specjalizuje się w - 0.09% (2)
do badań w - 0.09% (2)
czytaj więcej » - 0.09% (2)
forum znakowanie przyłącz - 0.09% (2)
znak przekreślonego kłosa. - 0.09% (2)
na zawartość glutenu - 0.09% (2)
badania produktów – - 0.09% (2)
wiosna 2017 cz. - 0.09% (2)
jest to produkt - 0.09% (2)
licencjonowanym symbolem przekreślonego - 0.09% (2)
chciałoby znaleźć licencjonowany - 0.09% (2)
na wszystkich produktach - 0.09% (2)
20 lipca 2016 - 0.09% (2)
97% osób bezglutenowych - 0.09% (2)
nad jeziorem w - 0.09% (2)
strona główna forum - 0.09% (2)
znakowanie przyłącz się - 0.09% (2)
znaku przekreślonego kłosa - 0.09% (2)
w związku z - 0.09% (2)
symbolem przekreślonego kłosa - 0.09% (2)
pomorskiego uniwersytetu medycznego - 0.09% (2)
że jest to - 0.09% (2)
znaleźć licencjonowany symbol - 0.09% (2)
przekreślonego kłosa jest - 0.09% (2)
osób bezglutenowych chciałoby - 0.09% (2)
nowych polskich produktów - 0.09% (2)

Here you can find chart of all your popular one, two and three word phrases. Google and others search engines means your page is about words you use frequently.

Copyright © 2015-2016 hupso.pl. All rights reserved. FB | +G | Twitter

Hupso.pl jest serwisem internetowym, w którym jednym kliknieciem możesz szybko i łatwo sprawdź stronę www pod kątem SEO. Oferujemy darmowe pozycjonowanie stron internetowych oraz wycena domen i stron internetowych. Prowadzimy ranking polskich stron internetowych oraz ranking stron alexa.